vayyy beee ne baban varmıs helal olsun ben kactım diye babam adımı o... cıkardı nerdeyse bide batılı olucak 3 sene kus kaldık bide tüm akramalarımızı kendisi yonlendirdi babam yuzunden kimse konusmadı görüsmediAyni kaderi yasamisik canim biz 6 sene ciktik bi hatayla hamile kaldim kacmayi dusunduk sonra aannem duydu teyzeme soyledi esimin ailesiyle teyzem ayni binada oturuyodu tamamen tesaduf oldu ayni yere tasinmalari teyzem ailesiyle konustu annesi cok sorun cikardi ben daha gencim kaynana olamam aldirsin arabanin altinda ezilseydi geberseydide bunlari yasatmasaydi falan sonra anneannesiyle dedesi biz sahip cikariz bize gelsinler dedi esim istemedi basta sonra ikna ettim oraya gittik aksam oldu dedesi babami aradi kizin burda merak etme babam aglamis kizimi getirin diye goreyim bikere gittim sarildik agladik beraber 2 3 gun sonra hamile oldugumu duydu babam bi doktor ayarladi kontrole gittik ki ben babam duyunca kesin benide oldurur kendinide diyodum ama oyle olmadi sonra nikah dugun simdi oglum 15 aylik ikinciye hamileyim 6 aylik bi sene kaynanamla oturdum simdi kendi evimdeyim mutluyuz hersey yolunda cok sukur. Bana kalirsa kendi kafaniza gore is yapmayin aileler girsin devreye yoksa isler daha cok karisir bu devirde parasiz pulsuz hicbisey olmuyo canini skma olan olmus arrik hersyin bi zorlugu var basta zor olur sonradan rahata eresin insan cekmeden rahata eremiyo malesef
Hatun kişisi ne yaptı etki kendini kabul ettirdi nikahım var demişti en son bir daha da gelen giden olmadıKaçıp evlenen cok var tanıdık. Ama hepsinin sonu hüsran. Orta yolu bulsun aileler. Kaçıp kurulacağını sanıyorsun ama yanılıyorsun. Keske boyle bir halt yemeseydin. O cocuga yazık günah
Yok dimi bi haber napti kim bilir aldirdilarmi acaba cocuguHheeeey konu sahibiiii öööööyyyyy ses ver naptın şşşşşş aloooooo
Ne ses ne soluk.. İşlediği günah yasadıgı zıkkım umrumda değil, yazık o bebeğe.Yok dimi bi haber napti kim bilir aldirdilarmi acaba cocugu
Ben kandırdığını düşünmüyorum ama aldırmış olabilir aynen her koyun kendi bacağından asılır ama bebek var ortada isteNe ses ne soluk.. İşlediği günah yasadıgı zıkkım umrumda değil, yazık o bebeğe.
Ya da bunca zaman kandırdysa bzi, yazık bize.
Ay valla hiç umrumda değil naaaptığı. Sadece yazık o yavruya.Ben kandırdığını düşünmüyorum ama aldırmış olabilir aynen her koyun kendi bacağından asılır ama bebek var ortada iste
Evlendiyse bile ona yine ayıp. Bunca insan derdini dinledi. İnsan bi derki HALLETTİM. Çok zor değil yaniBelki de evlendi neden hemen ön yargılı konuşup yok öyle yok böyle diyorsunuz arkadaşlarr yahuuuu.....
Vallahi bn buraya konu açmadım ameliyat olcam diye. Durum yazdım sadece ve bana destek olan herkese duyduğum saygıdan ameliyattan coktıö narkpzdan ayıldım. Kahvaltı yaptım ve yazdım dedim ki ameliyat oldum.. Yani bilmiyorum bilemiycem.yine de öyle düşünmeyin belki zor günler geçiriyor belki hamileliği kötü geçiyor.. çok kötü durumdaysa gelip de buraya yazayım diye düşünmez bence yani.... dua edelim de hayırlısı olsun o arkadaş için her şey...
Vallahi bn buraya konu açmadım ameliyat olcam diye. Durum yazdım sadece ve bana destek olan herkese duyduğum saygıdan ameliyattan coktıö narkpzdan ayıldım. Kahvaltı yaptım ve yazdım dedim ki ameliyat oldum.. Yani bilmiyorum bilemiycem.
Yok canım daha öncede kaç gun sonra girdi gelişmeleri yazdı buradakiler aldırırsanız şikayet ederiz falan diyince evlenmez dedi sonra ses çıkmadı de napalim merak ediyoruz bizde teori uretiyoruzyine de öyle düşünmeyin belki zor günler geçiriyor belki hamileliği kötü geçiyor.. çok kötü durumdaysa gelip de buraya yazayım diye düşünmez bence yani.... dua edelim de hayırlısı olsun o arkadaş için her şey...
Eee napalim bacım bizde merak ediyoruzYahu yazıp yazıp durmayin. Merak ediyorum bakıyorum haber yok. Merak kediyi öldürür derler ama bakıyoruz ister istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?