Kaçarak evlenen var mı?

vayyy beee ne baban varmıs helal olsun ben kactım diye babam adımı o... cıkardı nerdeyse bide batılı olucak 3 sene kus kaldık bide tüm akramalarımızı kendisi yonlendirdi babam yuzunden kimse konusmadı görüsmedi

Kaçıp evlenen cok var tanıdık. Ama hepsinin sonu hüsran. Orta yolu bulsun aileler. Kaçıp kurulacağını sanıyorsun ama yanılıyorsun. Keske boyle bir halt yemeseydin. O cocuga yazık günah

Kaçıp evlenen cok var tanıdık. Ama hepsinin sonu hüsran. Orta yolu bulsun aileler. Kaçıp kurulacağını sanıyorsun ama yanılıyorsun. Keske boyle bir halt yemeseydin. O cocuga yazık günah
Hatun kişisi ne yaptı etki kendini kabul ettirdi nikahım var demişti en son bir daha da gelen giden olmadı

Hem aileler hem siz.. ne bileyim. Hiç biri sağlıklı değil. Hiç bir öneri olamaz. Hepiniz birbirinizi öldürmek için pusuda bekleyen insanlarmış gibisiniz. Yeni hayatınız zor ve acı geçecek. Hazırlıklı olun.

Yok dimi bi haber napti kim bilir aldirdilarmi acaba cocugu
Ne ses ne soluk.. İşlediği günah yasadıgı zıkkım umrumda değil, yazık o bebeğe.
Ya da bunca zaman kandırdysa bzi, yazık bize.

Ne ses ne soluk.. İşlediği günah yasadıgı zıkkım umrumda değil, yazık o bebeğe.
Ya da bunca zaman kandırdysa bzi, yazık bize.
Ben kandırdığını düşünmüyorum ama aldırmış olabilir aynen her koyun kendi bacağından asılır ama bebek var ortada iste

Ben kandırdığını düşünmüyorum ama aldırmış olabilir aynen her koyun kendi bacağından asılır ama bebek var ortada iste
Ay valla hiç umrumda değil naaaptığı. Sadece yazık o yavruya.

yine de öyle düşünmeyin belki zor günler geçiriyor belki hamileliği kötü geçiyor.. çok kötü durumdaysa gelip de buraya yazayım diye düşünmez bence yani.... dua edelim de hayırlısı olsun o arkadaş için her şey...

Vallahi bn buraya konu açmadım ameliyat olcam diye. Durum yazdım sadece ve bana destek olan herkese duyduğum saygıdan ameliyattan coktıö narkpzdan ayıldım. Kahvaltı yaptım ve yazdım dedim ki ameliyat oldum.. Yani bilmiyorum bilemiycem.

Yahu yazıp yazıp durmayin. Merak ediyorum bakıyorum haber yok. Merak kediyi öldürür derler ama bakıyoruz ister istemez.

Kısa bir özet geçebilir misiniz lütfen gerçekten çok merak ettim, konuyu takip ediyodum ama o kadar yorum birikmiş ki inanın hepsini okuyamadım. Kız iyi mi neler oldu?

Yok canım daha öncede kaç gun sonra girdi gelişmeleri yazdı buradakiler aldırırsanız şikayet ederiz falan diyince evlenmez dedi sonra ses çıkmadı de napalim merak ediyoruz bizde teori uretiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…