• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

paran yoksa game over demisler..parasiz kacsan ne yapacaksinki? bu devirde herseyin kapisini para aciyor maalesef.
para yok is yok guc yok ev yok..bebegine neyle bakacaksin? bez mama bunlar para demek? gercekten anne baba olmak buyuk sorumluluk. insan kendisi ac yatar yeri gelir, ama cocuguna istedigi birseyi alamasa bundan boynunu bukmus gorsen iste o zaman cok buyuk izdirap yasarsin.

korunma filan yapmadinizmida bi kerede hamile kaldin?

Ayni kaderi yasamisik canim biz 6 sene ciktik bi hatayla hamile kaldim kacmayi dusunduk sonra aannem duydu teyzeme soyledi esimin ailesiyle teyzem ayni binada oturuyodu tamamen tesaduf oldu ayni yere tasinmalari teyzem ailesiyle konustu annesi cok sorun cikardi ben daha gencim kaynana olamam aldirsin arabanin altinda ezilseydi geberseydide bunlari yasatmasaydi falan sonra anneannesiyle dedesi biz sahip cikariz bize gelsinler dedi esim istemedi basta sonra ikna ettim oraya gittik aksam oldu dedesi babami aradi kizin burda merak etme babam aglamis kizimi getirin diye goreyim bikere gittim sarildik agladik beraber 2 3 gun sonra hamile oldugumu duydu babam bi doktor ayarladi kontrole gittik ki ben babam duyunca kesin benide oldurur kendinide diyodum ama oyle olmadi sonra nikah dugun simdi oglum 15 aylik ikinciye hamileyim 6 aylik bi sene kaynanamla oturdum simdi kendi evimdeyim mutluyuz hersey yolunda cok sukur. Bana kalirsa kendi kafaniza gore is yapmayin aileler girsin devreye yoksa isler daha cok karisir bu devirde parasiz pulsuz hicbisey olmuyo canini skma olan olmus arrik hersyin bi zorlugu var basta zor olur sonradan rahata eresin insan cekmeden rahata eremiyo malesef
iyi birsey olmamis. gayri mesru iliskiler hic bir zaman iyi degildir. evli insanlar bile cocuk istemiyorsa buyuk sorun olabiliyor. birde nikah yok, boyle birsey yapiyosan zaten yuksek ihtimal ailenin haberide yoktur. insan cahil oluyor bilemiyor belkide bazi seyleri..birseyleri zamaninda yasamak varken telinle duvaginla tadini cikararak, gizli sakli yapmak cok kotu birsey. umarim ilerde basina kakmazlar bu durumlari. adi ustunde EL yeri geldiginde sana acimaz.

ama tabiiki bir cana kiyma taraftarida degilim..zor bir durum...anlik zevkler hayatlarimizi karartabiliyor bazen.

Ne olacak soyleyim mi sana? Bu halti yedigin icin Rezil olacaksin,bes parasiz sevgilinin ailesi kabullenmiyor senin ailenin haberi yok(yazik o anaya babaya) kacacaksin siginacagin bir yer yok. Hadi gittin diyelim nasil gecineceksin? Hicbir seu hayal ettigin gb olmayacak,hayalinde ki gb bir dugun olmayacak,ailen seni affetmeyecek belkide ki sen aileni silmeyi goze almissin. Bari giderjen haber ver anne baba ben sizi dusunmedim zevkim ugruna sevgilimle birlikte oldum,cunku siz benim umrumda degildiniz bebekte yaptim ben izninize ihtiyacim yok cunku olsaydi bu halti basindan yemezdim zaten hadi ben kactim. Kinamiyorum sakin neden yaptin bile demiyorum sana ama ileride bir konu daha acacaksin belki buraya uzaktayim,esimle kacarak evlendim,cok mutsuzum,napmaliyim filan diye soracaksin. Kocan da adam cikmayip sana kotu davraninca da omrun boyunca cekeceksin. Hadi kolay gelsin

Konu açılalı epey olmuş hatta kapanmış bile neredeyse ama baştan sondan 3-5 yorum okuyup bi yorum yapmaya karar verdim.

Öncelikle evet ülkemizde yapımızda evlilik dışı cinsel ilişkiye iyi bakılmıyor. En azından biz kadınlar açısından iyi bakılmıyor. Ama bazı yorumları gördüm gerçekten acımasız o olacak bu olacak şu olacak diye. İnsanlar olarak hep bu tarz konuşlarda acımasız görüşlere sahibiz. Konu sahibinin yazısını ve sizlerin yorumlarını okuduğuma göre, arkadaşımız zaten bebeği aldırmak istemediğini dile getirmiş bir süre sonra nikahının olacağını söylemiş. Evet yapılan belki bir hata ama bu hatayı bir şekilde telafi etmişler. Arkadaş şuan belki evlendi. Hamileliği kötü, ailesiyle barışma evresinde, yeni bir ev kuruyor, hazırlık yapıyor falan filan bunların hepsi olabilir ve bunun için buraya gelemiyor olabilir. Yarın öbür gün hepimizin çocuğu olacak Allah nasip ederse. Hiç birimiz diğer günler de bizlere ne sunulacağını bilmiyoruz bilemeyiz. Yorumlar yapılırken aynısı benim evladımın başına gelse ben ne yapardım düşüncesi ile yapılsa bu denli kırıcı olmaz bence. Yine de elbette ki herkes her yorumunda özgürdür. Karışmak asla bana düşmez ama şahsi görüşüm bu yönde

Konu açılalı epey olmuş hatta kapanmış bile neredeyse ama baştan sondan 3-5 yorum okuyup bi yorum yapmaya karar verdim.

Öncelikle evet ülkemizde yapımızda evlilik dışı cinsel ilişkiye iyi bakılmıyor. En azından biz kadınlar açısından iyi bakılmıyor. Ama bazı yorumları gördüm gerçekten acımasız o olacak bu olacak şu olacak diye. İnsanlar olarak hep bu tarz konuşlarda acımasız görüşlere sahibiz. Konu sahibinin yazısını ve sizlerin yorumlarını okuduğuma göre, arkadaşımız zaten bebeği aldırmak istemediğini dile getirmiş bir süre sonra nikahının olacağını söylemiş. Evet yapılan belki bir hata ama bu hatayı bir şekilde telafi etmişler. Arkadaş şuan belki evlendi. Hamileliği kötü, ailesiyle barışma evresinde, yeni bir ev kuruyor, hazırlık yapıyor falan filan bunların hepsi olabilir ve bunun için buraya gelemiyor olabilir. Yarın öbür gün hepimizin çocuğu olacak Allah nasip ederse. Hiç birimiz diğer günler de bizlere ne sunulacağını bilmiyoruz bilemeyiz. Yorumlar yapılırken aynısı benim evladımın başına gelse ben ne yapardım düşüncesi ile yapılsa bu denli kırıcı olmaz bence. Yine de elbette ki herkes her yorumunda özgürdür. Karışmak asla bana düşmez ama şahsi görüşüm bu yönde

Çok guzel yazmışsın.... Kız ne yaptı acaba. .

Ben bu kizcagizla aynı okulda olsam kim olduğunu anlardim. Çok fazla bilgi vermiş hakkında. Bence annesi fark etti bir şey olduğunu. Çocuk da geri vites yaptıysa olan kizcagiza olmuştur. Umarım ailesi ogrenmemistir. Evliyken sevinilen şey evli değilken bazen hayata mal olabiliyor. Ortadoğu kafası çoğunda.

vayyy beee ne baban varmıs helal olsun ben kactım diye babam adımı o... cıkardı nerdeyse bide batılı olucak 3 sene kus kaldık bide tüm akramalarımızı kendisi yonlendirdi babam yuzunden kimse konusmadı görüsmedi
babam hep der benim annem babam olmadi o yuzden cocuklarima nasil davranicagimi bilmiyorum her dediklerini yapiyorum canim babam bundan sonra yuzunu kara cikarmamaya bakiyorum yaptim bi hata ama o bizi mutlu gordukce mutlu oluyo keske seninkide ayni sekilde davransaydi cunku eninde sonunda barisicak

babam hep der benim annem babam olmadi o yuzden cocuklarima nasil davranicagimi bilmiyorum her dediklerini yapiyorum canim babam bundan sonra yuzunu kara cikarmamaya bakiyorum yaptim bi hata ama o bizi mutlu gordukce mutlu oluyo keske seninkide ayni sekilde davransaydi cunku eninde sonunda barisicak
yok barıstk zaten de genede esime tepkili bana tepkili 10 sene olcak bide batılı yanii hani derlerye dogulular geri kafalı diye bizdeki

Yapacak hiçbir şey yok. Adamin ailesi istemiyor. Sen benimkiler öldürür diyorsun. İşiniz gücünüz ve paraniz da yok. Ne akil verelim ki sana. Keşke demenin de bir anlami yok artik. Buradaki çoğu arkadaş belki beni kinayacak ama zamanki gecmediyse aldirin bebeği. Yoksa o da sizinle sefil olacak.
Bu kadar insan olmuyor diye çırpınıyor bir kere kucağıma alayım diye anne desin baba desin diye milyonlar harcıyor aldırmak çözüm değil kaçmakta çözüm değil erkek arkadaşının hemen iş bulması da zor onu geçtim askerlik yok elinde isi yok seni düşünse sevse hic bi erkek bu kadar ileri gitmez kıyamaz sevdiğine ilerde evlensen de seni bırakıp gitmeyeceği ne malum ? Sen ailenle konuş harama yola başvuracağımıza helalim olsun de alttan kanlarına gir zaaf noktalarından vur aileni. Ama aldırma burda o kadar insan bir bebegim meleğim olsun diye harcamadigi para kalmıyor nikah kıyın yoksa elinde tutamazsın erkek arkadasini buda tam çözüm değil ama ne diyim

Kan alıyolar ama bakılıyomu içinde gebelikte var mı testlerin nette bakmıştım gebelik testinin adı yok ama rutin testlerde gebelik bakılmaz deniyo

Kan alıyolar ama bakılıyomu içinde gebelikte var mı testlerin nette bakmıştım gebelik testinin adı yok ama rutin testlerde gebelik bakılmaz deniyo

gebelik testi ayrı bir testtir ama sağlık raporu için ultrasona falan gireceksen belli olabilir tabi

Back