• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Vallahi beynim duruk benim okuduğum şeyi bile anlamıyorum

Arkadaş daha önce de burda konu açtığını ve tepki aldığını söylemişte daha önce açtığı konuda tepki falan Yok bu demek oluyor ki başka bir üyelikten sormuş

Evlilik için sağlık raporunda ne istendiğini bilmiyorum ama yapanlara sordum ultrason istenmiyo akviğer filmi çekiliyomuş falan
Akciğer filmi mi? 2 yıllık evliyim nikah işlemleri için hiç öyle akciğer filmi falan istenmedi. Kan alındı uyuşup, uyuşmadığına bakıldı. Bir hastalığın var mı, alerjin vs. sorular soruldu. Elime Rapor verilip gönderildim.:KK59:

Akciğer filmi mi? 2 yıllık evliyim nikah işlemleri için hiç öyle akciğer filmi falan istenmedi. Kan alındı uyuşup, uyuşmadığına bakıldı. Bir hastalığın var mı, alerjin vs. sorular soruldu. Elime Rapor verilip gönderildim.:KK59:
Gebelik belli olmuyo yani dimi

Ankarada be den istediler akciğer filmi belediyelere gore farklılık gösteriyor olabilir

Teşekkür ederim sağlık raporunda gebeliğe bakılmıyormuş yani öylemi sordunuz
Nikah kıyılacak yere göre değişiyor istenilen bazı belgeler, bunu burdan değil; ancak nikah yapılacak belediyeden öğrenebilirsin, kanun bu yönde.

Back