- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Hay onların köklü ailesine sanki çocuk tek kadınla yapılıyor yaa ilk seferinde mi hamile kaldın yaa hamile olduğunu nasil anladın evde test mı yaptınKestiremiyorum. Babamla aramız küçüklükten pek iyi değil zaten. Aslına bakarsan annemi aldatan döven bi adamdı. Hep karşısına ben dikildim anneme vuröa üzme diyen açıklarını bulan ben oldum bu yüzden sevmez beni asi der. Bende anneöe yaptıkları için babamla iyi geçinemem.bu yüzden acaba ne tepki verir bile diyemiyorum düşünemiyorum. Abim kardeşim annem belki ama babam şimdi bile elinden gelse atacak beni. Bide hep evden uzakta çalıştı yurt dışında şehir dışında öyle bir geçer zamanki dizisindeki Ali gibi eve gelsin istemezdik. Babalığı paradan ibaret ama baba neticesinde. O ne derse evde o. Ki siler beni öyle düşünüyorum. Anneme eziyet eder bu kıza sahip çıkamadın şehir dışına yollattın der abim başka şehirde mesleğini yapıyo o da gelemez. Olan annemle bana olur. Ben razıyımda işte annem.. Ne önünde durabilirim artık ne arkamı dönüp gidebilirim. Allahım bi yol göstersin. Böyle forumlara yazarak derdimi atmaya çalışıyorum. Biri olumsuz bişey yazsım ağlıyorum psikolojim berbat. 23 yaşındayım daha bi gecelik aptal bi hata yüzünden hayatım girdaba girdi. Onun ailesi kabul etse bnm babam silsede zamanla yumşar en azından annemle aram düzelir. Ama onuun aileside köklü bi aile varlıklı ve soyisimlerine leke gelsin istemiyolar. Ama Allaha bıraktım Rabbim ailelerinden b kızdan çıkarmasın yaşamasın kimse bu durumu
Nasil aldiracakki 11 haftalık diyor he alan bulunur ama o zaman da bu kızın hayatı tehlikeye girebilir kanaması çok olabilir o zaman ne olacak kaldı ki o zaten aldirmakda istemiyor anladığım kadarıyla annelik iç güdüsü herhalde hamile olduğunu ögrendigin an başlıyor iki ucu b... değnek derler ya aynen öyle durumuerkek arkadşınıza güvenip sakın kaçmayı da düşünmeyin , o kişi size gerçekten değer verse ve düşünse idi sizi bu durumlara sokacak hallerde bırakmazdı bu durumlara izin vermezdi.. en başta şu halinizle onun ailesinin gözünde değersiz bi konuma düşmüşsünüz bi kere ... bu her durumda başınıza bi kakıç olacak ...güvenemezsiniz ne erkek arkaşınıza ne de ailesine ... bi anlık duygularınızla sakın yanlışa düşmeyin ... biraz acı ama en mantıklısı malesef cocuğu aldırmak...
Nasil aldiracakki 11 haftalık diyor he alan bulunur ama o zaman da bu kızın hayatı tehlikeye girebilir kanaması çok olabilir o zaman ne olacak kaldı ki o zaten aldirmakda istemiyor anladığım kadarıyla annelik iç güdüsü herhalde hamile olduğunu ögrendigin an başlıyor iki ucu b... değnek derler ya aynen öyle durumu
Aynen öyle ama kendide bilmiyor daha sagliklimi degilmi adetine göre hesaplamış 11 haftalık çıkıyormuşbebğin 11 haftalık olduğunu bilmiyodum...çok üzüldüüüm ..çok zor bi durumda bırakmış kendini umarım düşndüğümüz gibi olmaz hiçbirşey ...Allah yardımcısı olsun da işi gücü rast gitsin o zman ne diyiiim
Ailesine söyleyebilecek olsa neden kaçsın ki?Kaçacağına ailene söylesen?
madem evlenecektiniz şindilik parasız olmanız sorun olmamalı bir kap yemek fazla olacak.Biliyorum.. Onun için ailemi silmeyi göze alıyorum. Erkek arkadaşım yüzünden değil ki zaten bı yaz sonu evlenecektik sadece bebek için gidiyorum. Elimden geldiğince iyi bir anne olacağım..
İş yok, para yok başka şehire gidip napmayı düşünüyorsunuz.
Sizi misafir edebilecek, güveneceğiniz biri var mı..
Sanırım yok.
Sevişirken hamile kalabileceğinizi düşünemediğiniz gibi
Buna da hele bir gidelim de kafasında devam ediyorsunuz hala..
23 yaşında küçük desem değilsiniz de..
İnanılır gibi değil.
Daha gerçekçi adımlar atın artık, olan olmuşsa..
Pazartesi günü kaçmak yerine evlenme işlerinizi
halledin.
Nikahınız olsun.
11 haftalık gebesin, 4. ayın sonuna kadar çok rahat gizleyebilirsin.
Ailenin yanında kalmaya devam et.
Sevgilinde bu süre içinde hemen iyi kötü demeden bir iş bulsun
Evini tutsun..
Sağdan soldan toplayabildiğiniz kadar eşya toplayın..
Sonra açıklarsınız ailenize.
En azından yaptığınız hatayı öyle de böyle de
düzeltmiş olduğunuz için (iyi yada kötü)
yaşayacakları yıkım az, tepkileri daha yumuşak olur..
Çünkü hiç düşünmeden iş yapıyor şu an.kaçtığında ailesi bebeği ogrenmeyecek miAilesine söyleyebilecek olsa neden kaçsın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?