.fake olduğunu nerden biliyosunuz.fake olsa ailesini soylermiydi hemde tanınmış bi aile.tepkilerden dolayı sikayet edilir diye kürtaj yapmicam düğün olacak demiş olabilir konunun hepsinin yalan olduğuna inanmıyorum..
ailesi kimmiş hakkaten?.fake olduğunu nerden biliyosunuz.fake olsa ailesini soylermiydi hemde tanınmış bi aile.tepkilerden dolayı sikayet edilir diye kürtaj yapmicam düğün olacak demiş olabilir konunun hepsinin yalan olduğuna inanmıyorum..
Evet o detayı ben unutmuşum çiftlerin beraber başvuru yapması imza atması gerekiyorEşler beraber başvuru yapıyor zaten canım biz öyle yaptık tek başına olmuyor demişlerdi bundan 1.5 sene önce..Ben küçücük bir ilde zor buldum Ağustos ayına tarih yıldırım nikahları bile doluydu kaldı ki koca şehirde her gün kim bilir kaç düğün yapılıyor ... Şahıs korktu ve sümen altı ediyor konuyu.. Allah bilir ya aldıracak ya da düşürmenin bir yolunu bulacaklar.... Kafamın almadığı bir nokta daha var ortada bir hamilelik varken 1 günde mı çözüldü bunca şey olacak iş değil koca iki şehir ayağa kalkar 1 haftada zor sindirilir
Şahit fln değiliz biz uyardık gerisi ona kalmış o kadar kızgınım ki ne hali varsa görsün diyorum zaten anneliği haketmiyorKonu bir türlü aklımdan çıkmıyor,sürekli girip bakıyorum birşey yazmış mı diye,inşallah aldırmaz bebeği inşallah
Keşke hiç okumasaydım,günahına bizide şahit tuttu..
Aldıracaksa gereken yerlere şikayet edilmeli, ama ilgilenilir mi orasını da bilmiyorumŞahit fln değiliz biz uyardık gerisi ona kalmış o kadar kızgınım ki ne hali varsa görsün diyorum zaten anneliği haketmiyor
Ben de anliyorum.dunden beri butun sayfalari okudum.ne dediysen cikti.cok merak ettim su aileyi cidden.ne olur bana ozelden yaz bari.7 aylik bebegim var sirf bu kiza uzuldum ne olcak hali diye 2 gundur butun sayfalari okuyorum.Şükür biri beni anladı. :)
Aileyi karalıyormuş ya da Trabzon'u karalıyormuşum gibi düşünüyor millet; ama kızın anlattıklarından sonra erkek tarafının düşüncelerini anlayıp, yazdım olacakları, nedense suçlu da ben oldum. Valla ben kıza değil bebeğe üzülüyorum, inşallah aldırmaz. Bu arada ben o soyadını iyi olarak biliyordum, sırf çocuğun yüzünden kötü anılsın istemem, biraz da çocuğun ailesinde asıl sorun.Ben de anliyorum.dunden beri butun sayfalari okudum.ne dediysen cikti.cok merak ettim su aileyi cidden.ne olur bana ozelden yaz bari.7 aylik bebegim var sirf bu kiza uzuldum ne olcak hali diye 2 gundur butun sayfalari okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?