- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.515
- 108
Kestiremiyorum. Babamla aramız küçüklükten pek iyi değil zaten. Aslına bakarsan annemi aldatan döven bi adamdı. Hep karşısına ben dikildim anneme vuröa üzme diyen açıklarını bulan ben oldum bu yüzden sevmez beni asi der. Bende anneöe yaptıkları için babamla iyi geçinemem.bu yüzden acaba ne tepki verir bile diyemiyorum düşünemiyorum. Abim kardeşim annem belki ama babam şimdi bile elinden gelse atacak beni. Bide hep evden uzakta çalıştı yurt dışında şehir dışında öyle bir geçer zamanki dizisindeki Ali gibi eve gelsin istemezdik. Babalığı paradan ibaret ama baba neticesinde. O ne derse evde o. Ki siler beni öyle düşünüyorum. Anneme eziyet eder bu kıza sahip çıkamadın şehir dışına yollattın der abim başka şehirde mesleğini yapıyo o da gelemez. Olan annemle bana olur. Ben razıyımda işte annem.. Ne önünde durabilirim artık ne arkamı dönüp gidebilirim. Allahım bi yol göstersin. Böyle forumlara yazarak derdimi atmaya çalışıyorum. Biri olumsuz bişey yazsım ağlıyorum psikolojim berbat. 23 yaşındayım daha bi gecelik aptal bi hata yüzünden hayatım girdaba girdi. Onun ailesi kabul etse bnm babam silsede zamanla yumşar en azından annemle aram düzelir. Ama onuun aileside köklü bi aile varlıklı ve soyisimlerine leke gelsin istemiyolar. Ama Allaha bıraktım Rabbim ailelerinden b kızdan çıkarmasın yaşamasın kimse bu durumuAnladım. Şimdi yazıp da konu sahibini üzmek istemedim. Ama benim hayalimde bütün hayatları önlerinde olan iki genç var. Okulu bitirecekler, meslek edinecekler belki yüksek lisans yapacaklar, kariyerlerinde yükselecekler. Ve bütün bunlar kaçınca olmayacak. Asgari ücretle bir yere girebilirlerse ne ala. O kadar çok iş arayan var ki. İş bulabilecekleri de muamma. Burda eşi 2 bin alan insana bile bebek şu kadar masraflı bu kadar masraflı diyoruz. Bir düşün bir edi bir büdü ne yapacaklar kaçınca. Tabiki de karşıda çekip vuracak bir aile varsa koşarak uzaklaşsınlar. Kaçmaktan başka yapacak hiç bir şey yok. Ama ben ailemin dökeceği gözyaşlarına hayal kırıklıklarına üzülüyorum diyince acaba demiştim. Hani sizin bizim gibi üzülüp kızıp ama gene de bağrına basacak insanlardan mıdır ailesi.
Off çok zor. Allah bir çıkar yok göstersin konu sahibine. Korunmayı akıllarına bile getirmedikleri için iyi bir kızmayı haketseler de bu onlara bir ders olmuştur umarım.
Kestiremiyorum. Babamla aramız küçüklükten pek iyi değil zaten. Aslına bakarsan annemi aldatan döven bi adamdı. Hep karşısına ben dikildim anneme vuröa üzme diyen açıklarını bulan ben oldum bu yüzden sevmez beni asi der. Bende anneöe yaptıkları için babamla iyi geçinemem.bu yüzden acaba ne tepki verir bile diyemiyorum düşünemiyorum. Abim kardeşim annem belki ama babam şimdi bile elinden gelse atacak beni. Bide hep evden uzakta çalıştı yurt dışında şehir dışında öyle bir geçer zamanki dizisindeki Ali gibi eve gelsin istemezdik. Babalığı paradan ibaret ama baba neticesinde. O ne derse evde o. Ki siler beni öyle düşünüyorum. Anneme eziyet eder bu kıza sahip çıkamadın şehir dışına yollattın der abim başka şehirde mesleğini yapıyo o da gelemez. Olan annemle bana olur. Ben razıyımda işte annem.. Ne önünde durabilirim artık ne arkamı dönüp gidebilirim. Allahım bi yol göstersin. Böyle forumlara yazarak derdimi atmaya çalışıyorum. Biri olumsuz bişey yazsım ağlıyorum psikolojim berbat. 23 yaşındayım daha bi gecelik aptal bi hata yüzünden hayatım girdaba girdi. Onun ailesi kabul etse bnm babam silsede zamanla yumşar en azından annemle aram düzelir. Ama onuun aileside köklü bi aile varlıklı ve soyisimlerine leke gelsin istemiyolar. Ama Allaha bıraktım Rabbim ailelerinden b kızdan çıkarmasın yaşamasın kimse bu durumuAnladım. Şimdi yazıp da konu sahibini üzmek istemedim. Ama benim hayalimde bütün hayatları önlerinde olan iki genç var. Okulu bitirecekler, meslek edinecekler belki yüksek lisans yapacaklar, kariyerlerinde yükselecekler. Ve bütün bunlar kaçınca olmayacak. Asgari ücretle bir yere girebilirlerse ne ala. O kadar çok iş arayan var ki. İş bulabilecekleri de muamma. Burda eşi 2 bin alan insana bile bebek şu kadar masraflı bu kadar masraflı diyoruz. Bir düşün bir edi bir büdü ne yapacaklar kaçınca. Tabiki de karşıda çekip vuracak bir aile varsa koşarak uzaklaşsınlar. Kaçmaktan başka yapacak hiç bir şey yok. Ama ben ailemin dökeceği gözyaşlarına hayal kırıklıklarına üzülüyorum diyince acaba demiştim. Hani sizin bizim gibi üzülüp kızıp ama gene de bağrına basacak insanlardan mıdır ailesi.
Off çok zor. Allah bir çıkar yok göstersin konu sahibine. Korunmayı akıllarına bile getirmedikleri için iyi bir kızmayı haketseler de bu onlara bir ders olmuştur umarım.
Kestiremiyorum. Babamla aramız küçüklükten pek iyi değil zaten. Aslına bakarsan annemi aldatan döven bi adamdı. Hep karşısına ben dikildim anneme vuröa üzme diyen açıklarını bulan ben oldum bu yüzden sevmez beni asi der. Bende anneöe yaptıkları için babamla iyi geçinemem.bu yüzden acaba ne tepki verir bile diyemiyorum düşünemiyorum. Abim kardeşim annem belki ama babam şimdi bile elinden gelse atacak beni. Bide hep evden uzakta çalıştı yurt dışında şehir dışında öyle bir geçer zamanki dizisindeki Ali gibi eve gelsin istemezdik. Babalığı paradan ibaret ama baba neticesinde. O ne derse evde o. Ki siler beni öyle düşünüyorum. Anneme eziyet eder bu kıza sahip çıkamadın şehir dışına yollattın der abim başka şehirde mesleğini yapıyo o da gelemez. Olan annemle bana olur. Ben razıyımda işte annem.. Ne önünde durabilirim artık ne arkamı dönüp gidebilirim. Allahım bi yol göstersin. Böyle forumlara yazarak derdimi atmaya çalışıyorum. Biri olumsuz bişey yazsım ağlıyorum psikolojim berbat. 23 yaşındayım daha bi gecelik aptal bi hata yüzünden hayatım girdaba girdi. Onun ailesi kabul etse bnm babam silsede zamanla yumşar en azından annemle aram düzelir. Ama onuun aileside köklü bi aile varlıklı ve soyisimlerine leke gelsin istemiyolar. Ama Allaha bıraktım Rabbim ailelerinden b kızdan çıkarmasın yaşamasın kimse bu durumu
Teyzesi çok ılımlı biri diye ona söyledik ilk dediği aldırın olduailede güvendiğiniz büyük biri varmı? önce ona söyleseniz, ailenize derken yanınızda olsa o kişi yada kişiler?
Zor olmadı mı? Aileniz affetti miBen kaçarak evlendim evlilik paketleriyle eşyamızı aldık avans çektik ev tutluk çalıştık borçlarımızı ödedik evimiz var kendi işimiz var şimdi çok şükür aileler destek olmuyorsa koskoca insanlarsınız bence yapılmıcak şey değil hee bu arada siz kaç yaşlarındasınız bilmiyorum ama ben 19 eşim 22 yaşındaydı evlendiğimizde
Tabiki çok zor oldu parasız kaldığımız senetleri nasıl ödicez diye ağladığımız günlerde oldu ama hepsi bitti çok şükür azimle ayakta kaldık olmaz diyenlere inat ailelere gelince anneler yufka yüreklidir iki tarafta çok çabuk dönüş yaptı kp kabullenmesi zor olsada şimdi kızım demiyomu ağzından bi kızım daha çıkıyoZor olmadı mı? Aileniz affetti mi
Bi Cahillik ettik zaten yaptık bide korunmadık aklımıza gelmediAllah yazmış o neneğin dünyaya gelmesi gerekmiş demek ki
Daha doktora bile gidemedimama tahmini 11 haftalık adet günüme göre
Arkadaşım, olan olmuş. Bence kaçmak daha da kötü yapar durumu. Annenle ilişkiniz ne durumdadır? Sadece annene söylesen, ama alıştıra alıştıra.. Aramızda bişeyler geçti de, hamile olmaktan şüpheleniyorum de. Hatta annenle doktora git. Anneler bazen çok çözüm odaklı olabiliyor durumu kurtarabilmek adına. Sonra da annen babanı ikna eder zaten evlenmeniz için. Önce erkek arkadaşın gelsin gerekirse bir amca vs büyük biriyle istesin seni. Annen ortamı ayarlasın, ertesi güne nişan yapın. Sonra da gün alın nikah yapın. Düğün vs hiç girmeyin, soran olursa da ben düğün tantana hiç hoşlanmam dersin. Bence bebeği babanlar bilmese de olur bu aşamada. Siz önce nikah yapın, sonradan zaten artık eşin olur hamileliğini öğrenseler de tepkileri daha hafif olur. Ya da erken doğdu fln der yuvarlarsınız işte..Erkek arkadaşımda öyle diyo söyleyelim diyo ama aileme ne diycem onun ailesi kabul etmiyo siz bize sahip çıkın mı diycemnasıl denir ki
Canım yorumların hepsini okuyamadim ama lütfen bu dediğimi yap.
Bak evet şeytana uymussunuz ikinizde ama olan olmuş ah edip vah etmenin anlamı yoook. Senin yapacağın en sağlıklı en doğru şey annenle hemen yarın bunu konuşmak.
Konuya yavaştan gir pat diye değil.
Böyle böyle yakinlastik anne hata ettim hamileyim de .
Annen şok olur kadincagiz ama bunu demek zorundasın.
Sana yardimci olur doktora falan gidersiniz. Kadın kendine gelincede babana der .
Aldırma bence çünkü bır cana kymak kolaymi bu kadar.
Ailenle oturun düşünün yoksa tek başına olmaz bu.
Kaçma sakın. Evlenin bır an once .
Çok zor bi durum ama artık olan olmuş Allah yardimcin olsun.
Sizinkileri üzme ve deki onlara hata yaptım ama nolur beni böyle bırakmayın destek olun de . Küçük değilsin .
Önce ailenle konuş bak kaçarsan sorun daha büyür.
Dürüst ol ve yaptığın şeyin arkasında dur
Valla aynı şeyleri yazmışız. Aklın yolu bir...Arkadaşım, olan olmuş. Bence kaçmak daha da kötü yapar durumu. Annenle ilişkiniz ne durumdadır? Sadece annene söylesen, ama alıştıra alıştıra.. Aramızda bişeyler geçti de, hamile olmaktan şüpheleniyorum de. Hatta annenle doktora git. Anneler bazen çok çözüm odaklı olabiliyor durumu kurtarabilmek adına. Sonra da annen babanı ikna eder zaten evlenmeniz için. Önce erkek arkadaşın gelsin gerekirse bir amca vs büyük biriyle istesin seni. Annen ortamı ayarlasın, ertesi güne nişan yapın. Sonra da gün alın nikah yapın. Düğün vs hiç girmeyin, soran olursa da ben düğün tantana hiç hoşlanmam dersin. Bence bebeği babanlar bilmese de olur bu aşamada. Siz önce nikah yapın, sonradan zaten artık eşin olur hamileliğini öğrenseler de tepkileri daha hafif olur. Ya da erken doğdu fln der yuvarlarsınız işte..
Böylece okula devam da edebilirsin. Aileni de kaybetmemiş olursun. Allah kolaylık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?