Kanuni kampüsünde okuyoruz.. Mühendislik okuyo.. Dediğiniz gibi havalimanın karşısında okulumuz. İnanmıyorum zaten bilet aldığına. Fotosynu at msj gelmiştir dedim. Annem telefonumu aldı dedi. 25 yaşında insan sizce mantıklı mı Allah aşkına
Canim 4 sene yaşadım ben orda, 10dakikasını bile almazdi, ki arabalar öğrenciye ait olsa bile giremiyor Kampüse, en son yasak koymuştu rektör. Şimdi orda olsam gider bulur ailesiyle de onunla da konuşurdum; lakin orda değilim. Soyadları ne bunların bir yazsana özelden. Belki tanıdığım birileri çıkabilir, öyle olursa araya başkalarını sokabiliriz.Kanuni kampüsünde okuyoruz.. Mühendislik okuyo.. Dediğiniz gibi havalimanın karşısında okulumuz. İnanmıyorum zaten bilet aldığına. Fotosynu at msj gelmiştir dedim. Annem telefonumu aldı dedi. 25 yaşında insan sizce mantıklı mı Allah aşkına
Allahın cezası! Resmen kıvırıyor.Kanuni kampüsünde okuyoruz.. Mühendislik okuyo.. Dediğiniz gibi havalimanın karşısında okulumuz. İnanmıyorum zaten bilet aldığına. Fotosynu at msj gelmiştir dedim. Annem telefonumu aldı dedi. 25 yaşında insan sizce mantıklı mı Allah aşkına
Sen hala bu adamdan çocuk doğurmakta kararlı mısın?Kanuni kampüsünde okuyoruz.. Mühendislik okuyo.. Dediğiniz gibi havalimanın karşısında okulumuz. İnanmıyorum zaten bilet aldığına. Fotosynu at msj gelmiştir dedim. Annem telefonumu aldı dedi. 25 yaşında insan sizce mantıklı mı Allah aşkına
ya üzgünüm ama sende anlamışssındır artık seni atlattığına , kandırdığınaKanuni kampüsünde okuyoruz.. Mühendislik okuyo.. Dediğiniz gibi havalimanın karşısında okulumuz. İnanmıyorum zaten bilet aldığına. Fotosynu at msj gelmiştir dedim. Annem telefonumu aldı dedi. 25 yaşında insan sizce mantıklı mı Allah aşkına
ne yapmayı düşünüyorsun Can'ım?Kanuni kampüsünde okuyoruz.. Mühendislik okuyo.. Dediğiniz gibi havalimanın karşısında okulumuz. İnanmıyorum zaten bilet aldığına. Fotosynu at msj gelmiştir dedim. Annem telefonumu aldı dedi. 25 yaşında insan sizce mantıklı mı Allah aşkına
Ay boyle sumuklu cocukları kendınıze ne sevgılı yapın ne bebenıze baba yahu nedır.Kanuni kampüsünde okuyoruz.. Mühendislik okuyo.. Dediğiniz gibi havalimanın karşısında okulumuz. İnanmıyorum zaten bilet aldığına. Fotosynu at msj gelmiştir dedim. Annem telefonumu aldı dedi. 25 yaşında insan sizce mantıklı mı Allah aşkına
Aldırmaya gelmek istemiyor; çünkü kızın ondan soğumasını ve umudunu kesmesini istiyor, yüksek ihtimal aldırdıktan sonra ayrılacak, şu anda aldırdım demesini bekliyor. Aldırmazsa da ayrılacak; ama bu sefer biraz daha zor ayrılacak. Adam böyle düşünmüyorsa bende erkekler hakkında hiçbir şey bilmiyorum demektir.Ay boyle sumuklu cocukları kendınıze ne sevgılı yapın ne bebenıze baba yahu nedır.
Bız ufacık cocugun elınden bısey alamıyoruz bu ne mıskınlık.
Tehdıtmı etsen ya hemen sımdı gelıyorsun ya da sızı kendımle beraber rezıl edıyorum dıye
yahu adam cocugu ıstemeyebılır okey , ama aldırmaya bıle senınle gelmelı bu kadar kolay degıl pislik
(telefonumu annem aldı )peki bunu ne şekilde söyleyebildi , bi de annesi 25 yaşındaki bi erkeğin telefonunu niye alır.. eğer gerçekten aldıysa da yalan değilse de ailesi durumu öğrendi ve sizi kesinlikle istemiyorlar ve erkek arkadaşınızda onlarla aynı fikirde ve kaçıyor derimAllahın cezası! Resmen kıvırıyor.
Bu ileri zekalı erkek nusvettesi acaba girip internetten bakmadimi bu bebek kaç haftalıkken alınabiliyor yada alınamıyor diye istemiyorsa aldıralım desin nerdeyse çocuk doğacak baba ortada yokAldırmaya gelmek istemiyor; çünkü kızın ondan soğumasını ve umudunu kesmesini istiyor, yüksek ihtimal aldırdıktan sonra ayrılacak, şu anda aldırdım demesini bekliyor. Aldırmazsa da ayrılacak; ama bu sefer biraz daha zor ayrılacak. Adam böyle düşünmüyorsa bende erkekler hakkında hiçbir şey bilmiyorum demektir.
Aldırmaz, doğurursa da ayrılacağı için umrunda olacağını sanmam. Neden baksın ki?Bu ileri zekalı erkek nusvettesi acaba girip internetten bakmadimi bu bebek kaç haftalıkken alınabiliyor yada alınamıyor diye istemiyorsa aldıralım desin nerdeyse çocuk doğacak baba ortada yok
Bu ileri zekalı erkek nusvettesi acaba girip internetten bakmadimi bu bebek kaç haftalıkken alınabiliyor yada alınamıyor diye istemiyorsa aldıralım desin nerdeyse çocuk doğacak baba ortada yok
Boztepe çukurçayırda oturuyo dolmuşla bile 20 dk en fazla. İşi gücü yalan dolan. Şu bebeğe bi gidip baktırsam vallahi ilk işim annesine söylemek olcak. Babasına. Çok sinirliyim. Eşek başıymışım gibi davranıyo. Ya siz beni hiç görmeden sahiplendiniz o şerefsz haysiyet yoksunu cvp verme tenezzülünde bulunmuyo.Canim 4 sene yaşadım ben orda, 10dakikasını bile almazdi, ki arabalar öğrenciye ait olsa bile giremiyor Kampüse, en son yasak koymuştu rektör. Şimdi orda olsam gider bulur ailesiyle de onunla da konuşurdum; lakin orda değilim. Soyadları ne bunların bir yazsana özelden. Belki tanıdığım birileri çıkabilir, öyle olursa araya başkalarını sokabiliriz.
Tabikide değil ama istemiyorsa da yok kaçalım yok sevindim demicek ben henüz yapamam aldıralım dicek şimdi bu kiz napsın sanki tek başına yaptiSizce umrundamı?
O zaman onlarında sizi evlendirmeye niyeti var,buna sevindim ama erkek arkadaşın neden 3 haftadır oyalıyor?burasını anlıyamadım,acaba ailesi bebeği öğrenince sizden soğududa vazmıgeçti?1 buçuk senedir birlikteyiz. Annem onu biliyo ailesi beni biliyo. Biz tanışdık o ailemle daha tanışmadı sadece erkek kardeşim trabzona geldiğinde o tanışmıştı. Bu mayıs gibi istemeye gelceklerdi. Annem ilk başta okuyosun saçmala el okutmaz gel okulunı bitir öyle evlen dedi. Ben yok diye ısrar ettim. Çünkü birlikte olmuştuk hamileydim. En azından ailesi istiyo görsün diye. Sonra annem babama demiş. Bu arada yarıyıldayız ben eve geldim 29 ocak gibi hamile olduğumuda öğreneli 3 4 gün olmuştu. Yarıyıldan da geç döncektim 1 hafta daha ascaktım. 13 ünde açılcaktı sanırım okul 20 si gibigitcektim. Sonra annemde babama istemeye gelcekler diye yer yapınca notlarımında kötü olduğu biliniyo zaten. Abim öğretmen onda şifrem var. O bakıyo. Abimde bu arada çocuğu biliyodu. Abim dedi bu dönem dursun evde. Babamda dursun demiş 1 dönemden bişey olmaz kafasını toplasın demiş. Aslında amaç beni evlilikten uzaklaştırmak. Çocuktan ayrılmam için. Bu dönem o yüzden evdeyim. Bugünde anneme telefonu servise vercem gidiyorum dedim kızılaya başka gün git temizlik yapcaz dedi. Annemin şüphelenmeside şöyle. Annem adet düzenime çok dikkateder. Kistim var diye. Olmayınca şüphelendi bide evlilik diye zırlayınca ben. Zaten ota b.ka ağlıyorum. Doğru söyle bişey mi yaptınız dedi ama bana nasıl söylersin bunu diye suç bastırdım. Durum bu. En sonda beyfendiyi aradım açtı dersteymiş hocanın sesini dinletti. Msj attım ailene hemen söyle yarında geliyosun. Ve hâlâ cvp yok.
Ortada bir çocuk var yaparken iyi bakarken niye kötü madem böyle biseyi istemiyor korunacak daha geçen gördüm haberde kız doğurmuş çocuğu atmış balkona soğuktan donmus çocuk burdada bir üye vardı oda sevgilisinden hamileydi adam istemedi kadında aldırmadı sonuç 8 aylıkken kaza geçirip ölmüş adam yanında olsaydı o kadın çıkarmiydi o saat dışarı nalet olsun böylelerine yaaAldırmaz, doğurursa da ayrılacağı için umrunda olacağını sanmam. Neden baksın ki?
Biz ne diyelim niye seni suçlayalım yada niye karsinda olalım olmuş bir hata ve sonucu bir bebek burda yüzlerce kadın var bende dahil bebek sahibi olmayı bekleyen nasil yanında olmayalım kadın anlar kadının halinden dua ediyorum senin için feraha çıkarsın insallahBoztepe çukurçayırda oturuyo dolmuşla bile 20 dk en fazla. İşi gücü yalan dolan. Şu bebeğe bi gidip baktırsam vallahi ilk işim annesine söylemek olcak. Babasına. Çok sinirliyim. Eşek başıymışım gibi davranıyo. Ya siz beni hiç görmeden sahiplendiniz o şerefsz haysiyet yoksunu cvp verme tenezzülünde bulunmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?