- Konu Sahibi aayysseebbb
-
soru 1 babanla kavga ettikten sonra şimdiki eşin guya 1 saat sonra yer göstermiş kaçırması için,,peki normal bir baba onca küfürden hakaretten sonra anlattıgına göre asssla kızını dışarı yollamaz kolay kolay hemde aynı saat içinde bavul toplayıp yuh diyorum:30
soru 2 bana hiiiiç mantıklı gelmedi masada büyükler var falan bizimkinden izin istiyolar kalmak için yaşı 20lerde çocuk yaani
soru 3 zaten bu hizmetçi olayı yok açkalmış bilmemne hiç sofra kurulmuyomuydu sizde yemek yenmiyomuydu herkes takım elbiseli hazr oldamı bekliyo saat başı
soru 4 zengin insan hemencecik ev almış bak bak ama eşi olacak insana kuruş göstermiomuş benm kocam hazinedar değil ama aylık belli bir para verir yani 70 bin bilmemnekadarlık araba alacak adam bana paravermicek hiç amntıklı değil
soru 5 aldatılmak diyosun aldatacak koca yoook kadın yok bir kadın ismi yok yok yani sen boşuna durma burda geyik muhabbeti oldun
Kaçmadım okuyorumben yalancı değilim.düzenledim mesajımı susuyorum.
Konu gerçekse de üzüldüm değilse de... iki şekilde de zor durumdasın Allah yardımcın olsun
nerde bir derdim var da mı eşiyle ilgilide mi nerde hemen koşup gelelim çabukkk
nasıl daldık da ilk mesajını alıntılamadık hiçbirimiz ya.
o kadar gülmüşüz ki alıntı yapmayı unutmuşuz
gerçekse üzülecek bir şey yok ki.
yediği önünde, yemediği ardında.
hizmetçiler pervane.
evler alınmış içi dizilmiş.
araba hazır.
tek problem eşinin yatana kadar takım elbise giymesi
e o kadar kusur kadı kızında da var canım....
deminden berii arıyorumm nerdee okudumm hatırlasam aşk meşk falan filan vesairee
Evet yaa neden hic alinti yok, öldüm meraktan :))))))) bir ben okuyamadim herhalde :))
sezon finali olmasaydı bugün kurtlar vadisi vardı arkadaşlar..
kız neden yazdı bu konuyu sanıyorsunuz..
eksiklik hissetmiyelim diye..
üstüne çok gittik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?