Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

soru 1 babanla kavga ettikten sonra şimdiki eşin guya 1 saat sonra yer göstermiş kaçırması için,,peki normal bir baba onca küfürden hakaretten sonra anlattıgına göre asssla kızını dışarı yollamaz kolay kolay hemde aynı saat içinde bavul toplayıp yuh diyorum:30
soru 2 bana hiiiiç mantıklı gelmedi masada büyükler var falan bizimkinden izin istiyolar kalmak için yaşı 20lerde çocuk yaani
soru 3 zaten bu hizmetçi olayı yok açkalmış bilmemne hiç sofra kurulmuyomuydu sizde yemek yenmiyomuydu herkes takım elbiseli hazr oldamı bekliyo saat başı
soru 4 zengin insan hemencecik ev almış bak bak ama eşi olacak insana kuruş göstermiomuş benm kocam hazinedar değil ama aylık belli bir para verir yani 70 bin bilmemnekadarlık araba alacak adam bana paravermicek hiç amntıklı değil
soru 5 aldatılmak diyosun aldatacak koca yoook kadın yok bir kadın ismi yok yok yani sen boşuna durma burda geyik muhabbeti oldun

ya peki bu kız aldatılıyormu buna kafam takıldı .hem kız hedıyede alacaktı aldatıldıgı şüpesi varken içinde hedıye bıle almayı düşünüyor.hizmetçiden borç iste sen puhahahah

nasıl daldık da ilk mesajını alıntılamadık hiçbirimiz ya.
o kadar gülmüşüz ki alıntı yapmayı unutmuşuz

bana mantıklı bir cümlesini yazsana ya yatana kdr takıl elbise gece uyumamak. hizmtçilere bapırmak ndn aç die:S anası babası ortada yok mafya adam dvmee inandırıcı seyler anlatn ya ne olur

bu arada hiç tanımadığı kızın wc koridorunda konuşmasını duyup, onu rahatsız ettiğini söylediğin üni arkadaşlarının isimlerini yazmasını istiyor. kız yazıyor veriyor ve 1 gün sonra çocuklar pert.

Konu gerçekse de üzüldüm değilse de... iki şekilde de zor durumdasın Allah yardımcın olsun

gerçekse üzülecek bir şey yok ki.
yediği önünde, yemediği ardında.
hizmetçiler pervane.
evler alınmış içi dizilmiş.
araba hazır.
tek problem eşinin yatana kadar takım elbise giymesi
e o kadar kusur kadı kızında da var canım....

Örneklendirmeye gerek yok..

Konunun tamamı bağıırıyor ben uyduruldum diye..

Belki gerçektir diyen bir arkadaş gördüm orada biryerlerde lütfen...!!

diziler sezon arası verdi ama maşallah burada devam ediyor ben hala aldatan eşe hediye alma isteğinde takıldım hem şüphe ediyorsun hem hediye diyorsun madalya tak bence sen eşine daha anlamlı olur

hala kendime gelemedm gülmekten sana tşk ederm konu sahibi ailecek koptuk bu akşam :)
en iyisi guselim sen boşver takım elbiseyi boşa o adamı :2::2::2:

aysegul öle deme ama yaaaa bak biz 5 senedir evlenemedık sen 5 ayda 8 çocuk dogurdum dicen birazdan hayattt bunu neden yapıyosunnn

yoooo problemn aaalası var kız caazımız hediye alamıyor dayalı döşeli ev sahibi ev fiyatında altında arabaları var aaaaa olmaski bööle cimriliik

bulunan fakeye daaavet bekleris haaaa fıstıklar çeresler benden

sezon finali olmasaydı bugün kurtlar vadisi vardı arkadaşlar..
kız neden yazdı bu konuyu sanıyorsunuz..
eksiklik hissetmiyelim diye..
üstüne çok gittik..

Evet yaa neden hic alinti yok, öldüm meraktan :))))))) bir ben okuyamadim herhalde :))

kısaca şöyle tatlım hanım kızmız hamburgecide çalışken bıçkın delikanlı eşiyle tanışıyor takım elbiseli biri bu bey ama hamburgeciye geliyor sonra bunlar kafamın almadığı bir şekide evleniyorlar ama hala takım elbiseli bu arada ...sonra eşi gece tavana falan bakıyor hanım kızımızda acaba başka bayanları düşünüyormu diye hayıflanıyor ama bu arada hediye olarak ne alsam diyor he bide evde hizmetçi var ama yemek falan yapmıyorlar hanım kızımız aç kalıyor nedense kendisinin aklına yemek yapmak falanda gelmiyor sonuçmu bu bayan eşine ne hediye alsın ? he bide adam her yere 3 araba gidiyor onlarda sanırım işi gücü olmayan köşe başı arkadaşları

Son düzenleme:
Ailesiyle konuşmayan bir kız sabaha kadar uyumayıp takım elbiseyle oturan paranoyak bir adamla yaşamak zorunda o açıdan üzüldüm...Gerçek değilse de kız paranoyak bence bu da en az ilki kadar üzücü ya :44:

sezon finali olmasaydı bugün kurtlar vadisi vardı arkadaşlar..
kız neden yazdı bu konuyu sanıyorsunuz..
eksiklik hissetmiyelim diye..
üstüne çok gittik..

Heee valla, eksikliği hissetmedim de kızlar çok hızlı yazıyorsunuz, oje sürüyordum gülmekten her yerime bulaştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…