Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

benm kız kardeşim kaçtı hiiiiiçte böyle şeyler olmadı öyle bir tanıştı ikikaçtı üç ev bilmemne olmuyor haadiyelim oldu sende bunlar gerçek ozaman bize dil dökme kardeş ailenle aranı bulmaya bak derim ben bu durumda olan insana ama seni bilemiiiicem

Bak canım ablanı dinle..

Burada bu şekilde yaz yaz en fazla eline ne geçicek..
Gel birlik olalım sen anlat ben toparlıyım yazıyımm..

İyidir yazım anlatımım..Bak bulabiliceğin en iyi danışmanlardanım ben...

Gel canım bağlayalım şu işi..

Hı gerçi siz çooook zenginsiniz ama bak sen senalist olunca kendi paranı kendin kazanırsın isim yaparsın..

Kocanada havanı atarsınnn ıhhhh diye..Hem hediyede alabilirsinnn Yaaaaaaaaaaa

vakit geç değil, atv'nin kısa film yarışması var!! :))) mesele şimdi bunların özetini çıkarmada, bence şöyle bir şey olabilir:

hizmetçi kız deyince de aklıma ferihadaki lara nın babası olan kel adam gelio bastı ya onu aysegul belkı senınkı de o adam gıbı hızmetcılere bakıyordur hızmetcılerın uyrugu ne rus mu

Fake konularda,konu açarken uzun ve gereksiz detaylarla dolu ama gerekli detayları hiç içermeyen bir açılış yapılıyor.
Yorumlar geldikçe,konuyu zenginleştirecek,derdini açacak ekstra bir detay yazılmıyor.
Yazılamıyor çünkü tüm birikim ve hayal gücü, ilk yazıya aktarılmış oluyor.
Gerisi yok !
Konuyu açıyorlar,ötesini düşünemiyorlar.
Bu durumda,sürekli ilk yazılan yazıya dair savunmalar yapıp duruyorlar.
Bakınız Şekil 1

bende bu konuyu aşk ve cezaya benzetım cıftlıkde bı ev ıcınde ıkı hızmetcı 22 yasında bı es aranızda 2 yas var hadı sende 20 yasında ol aılen hıc bısye yapmıcak senı kacırcak polıs cevırcek esını ıcerı atmıcak bas bayag bu aşk ce cezaya benzemıs ya eee devamında ne oluyor esın sılah alıp kadınlar kulubunumu basıyor bıze boyle yazdık senı uzduk dıye ezıyetmı edıyor

bende senaryoya eklenti yapsam valla calı şahidim kaçan kıza eh birasda bizim faydamıs dokunsun kardeş..maliyeti paylaşırıs söyliyim

Ablacım konuş..

Şuanda yapılabilicek en kötü şey ''susmak'' konuşşş dök içiniiiiii

çook ACIKLI BİR HİKAYEN VAR

Eşin çok zengin ama senin hiç paran yok vayy bee
uzun zamandır hiç bu kadar gülmemiştim
Yeni sezonda yeni dizi çıkar bundan
Hayde hayırlı olsunnn

üfff..bu konuda fake mi ya..
FAKECİ dediğin şöyle herkese laf yetiştirir be bacım..
madem açıyorsunuz bi kaç şey söyleyin..
eylencez azcık..

aaa kızlar su cakma polata desekte bızede bı ıs kursa kıradayım be kuzum ıs arıyorum kolu uzundur senın su polat askere gıtmeden bana ıs bulsa kıradan kurtarsa ıkı korkutsa ev sahıbınıde eve dogalgaz dosetse komur derdınden kurtulsam

Bu olmaz ya gittiii

Neyse bu daha bi zayıfmış geçen hafta sonundakine göre..

O bari biraz cebelleşmişti.. Bu hiç dayanmadı

Elinize gecen ilk parayla soyle bir hediye alabilirsiniz

hem tanisma hikayenize de uygun olur,hani sizi kotu adamalrdan kurtardi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…