Yaşın küçük ve yanlış karar vermişsin...Hala böyle şeylerin olduğuna inanamıyorum bazen...Annemin,annesinin,annesi aynı sizin şu yaşantınızı çekmiş...Hala anlatırlar bazen aile arasında bana kadar gelmiş düşünün..Ailesiyle görüştürmemişler,büyükanneanne ne çileler çekmiş..Birgün yüzü görmemiş...Gel gelelim o anneanneyi zorla evlendirmişler...Kendi çocuklarına anlatınca ordan bizim kuşağa kadar gelmiş...
Sen bu çağda..Bu yaşta adına aşk dediğin bu mahkümluğu neden seçtin acaba? Ailenden kaçarken bu doluya mı tutuldun?Seni asla yargılamıyorum...Benden çok küçüksün...Senin yaşındakiler cafelerde arkadaşlarıyla gezerken,eğlenirken sen neden eltinin çocuklarının altını temizliyorsun?
Tahmin ettiğim coğrafi bölgelerden birindesin gibi geliyor bana...Tanıdığım en zeki,en hayatta tuttuğunu koparan insanlar coğrafi olarak ve kültür olarak sert bölgelerde doğmuş insanlar oldu hep...Orda aşık olup kalmak yerine keşke senin önüne engel olamayacakları bir meslek edinip kurtarsaydın kendini...
Bu yazdıklarımın sana bir faydası yok biliyorum..Ama şuan ya da başka bir zaman senin verdiğin kararı vermek üzere olan genç bir kız bu konuya,bu yorumuma denk gelirse diyorum ki "SAKIN YAPMA"...
Sen kendinle çelişiyorsun...Merhametliymiş,ailesinin lafına geliyormuş muş muş...Psikolojik olarak kendine bu ebedi gözüken mahkümluğunu sevdirmeye çalışıyorsun...Seven erkek ne yapıyor biliyormusun? Annesi eşini rahatsız ediyorsa tamam sen annemle görüşme artık diyor...Seven erkek; sen neden heryeri temizliyorsun olmaz sen bizim evimizden sorumlusun diyor...Seven erkek ; annem beni seviyorsa eşime saygısızlık yapamaz diyor...Seven erkek; sen aileni arkana aldın benim için bundan sonra saçının teline zarar gelemez seni herkesten korurum diyor...
Senin kocan seni seviyor mu gerçekten?
Sakın bir de çocuk düşünme bir de bağlarını koparamayacaksın bu insan müsveddelerinden...İlla ki sülalende ailenle aranda bağ kurabileceğin teyze,hala,dayı,amca neyse ne vardır...Onlardan yardım iste...Araya girsinler ailenle ve bırak bu adamı ve köleliği bırak...Hayatın elden gidiyor...Bir şekilde kurtul...Ailen kapımız kapalı mı diyor..Git sığınma evine...Ama bunlara harcatma hayatını..Bak elinde telefon var..Gir araştır ....Ara soruştur...
Gerçekten kafanda kurtulmayı göze aldıysan..Kurtulursun bunu unutma...Sevgi lafınıda kendine kılıf uydurma..Seninki saçma bir mecburiyet hissine kılıf uydurma..Kimse sevdiği kocasıyla gözleri kapalı sevişmez...
Burdan kurtulursanda buraya da yaz ki herkese örnek olsun...