en sinir oldugum söz. niye kaçarsınki sevdiğinden git yanına sarıl . ama doğru bazılarınada iyilik yaramaz kaçıcaksın onu süründürceksinki değerini bilicek
acı gerçeklerDDhakikaten kovaladığında kaçan insanın egosunu tatmin etmiş oluyosun...bana göre değil..kovalayan düşünsün aslında olay kendiliğinden gelişiyoya elinde olmuyo sen ilgiden bunalıyosun bazen..bazen onun ilgisizliğinden bunalıyosun..birincisinde kaçarken.. diğerinde kovalamış oluyosun:))
Kaçan kişi arada durup nefes almayı akıl etmiyorsa, günün birinde bir bakar ki arkasında kovalayan kimse kalmamış. Boşuna nefes tüketmiş, boşuna yorulmuştur.
kaçanı kovalamak karşılıklı olarak ağaçların arkasına saklanıp ci-e yapmakla başlayan ve sonrasında işi abartarak ayrı ayrı yola devam etmek zorunda kalanların yapmasaydım dedikleri durum..sonuçta kaçmakta-kovalamakta bir yere kadar..
sürekli ne istediğimize bakıyoruz ne verdiğimize değil.sevgi verdim emek verdim tepeme çıktı verme kardeşim ne diye kendi enerjini alt üst ediyorsun ki ayrıca sen istemeyerek yapmadın sen istediğin için verdin!!..peki gerçekten sırf o mutlu olsun diye birşey verdin mi? hayırr sen kendini mutlu etmek için yaptın.daha sonra beklentiye girip onun vermesini beklemek akıl işi değil ee sen vermedin ki o neden versin.. sonra başkasını suçlamakta nedir vermseydin
ve biliyorum ki kaçan artık kaçtığı yerde bekliyor gelsin diye kaçtığın da bile bağımlılık la beklersen o zoooor gelir..