ben hayatta bir tek onu sevdim.

Anlattığınız şeyler bana 'Hayalet'filmini hatırlattı.
Başınız sağ olsun.Ama her zaman beterin beteri vardır.Allah bunu unutturacak dert vermesin.
Siz yarım kalmış bir hikayenin acısını bu kadar derinden yaşarken o kişinin annesi neler yaşıyor kimbilir.
Allah kimseye 'ciğer acısı' vermesin.

Bunun yanında tamamen kendi fikrimi yazıyorum.
Karşılıklı olarak bu kadar derin duygular beslediğim insanın ne düğününe ne cocuğunu görmeye giderim.
Bunun onun hayatını nasıl etkileyeceğini bilemezdim çünkü.

Bir insan ancak bu kadar sever heralde...
Bir insan da sevgisini ancak bu kadar güzel anlatır heralde...
Allah rahmet eylesin...

Sanırım yanlış anlaşılma olmuş konuda.Evliyken uzaktan sevmenin dışında hiçbir aldatma okumadım ben ; sevdiği adamın eşini aldatıp boşanmaları haricinde.

neyse ne , tekrardan konu sahıbı basın saolsun ,hepımız gonlumuzdekıyle yan yana dıp dıbe olmak ısterız ama bazen olmayınca olmuyor ıste ,sımdı senın ayakta durup onu mutlu etmeye calısmak ,canım dua et namaz kıl ruhuna bagısla ,ınan bana daha huzurlu olacaktır ,dedıgım gıbı yasamadıgımız bırsey kabullenmek zordur sanırım ama dedıgım gıbı dık durman lazım bol bol namazını kıl dualr oku rahatlayacaksın ,rahatlatacaksın cnm

Neyse ne mi ?
Lütfen Türkçemizi güzel kullanalım.
Kullanmayanları uyaralım :13:

Bir insan ancak bu kadar sever heralde...
Bir insan da sevgisini ancak bu kadar güzel anlatır heralde...
Allah rahmet eylesin...

Sanırım yanlış anlaşılma olmuş konuda.Evliyken uzaktan sevmenin dışında hiçbir aldatma okumadım ben ; sevdiği adamın eşini aldatıp boşanmaları haricinde.

çok teşekkür ederim düzgün anlayan bir kaç insandan birisin :)

evlıyken bayanın uzaktan sevmesı bır aldatma sayılamaz bencekı kı bayan evlı degıl erkekte esıne karsı bır aldatma ıcerısne gırdımı bılınmez bısey ,yanı aldatılma soz konusu degıl gibi görünüyor

duygularınızı öyle güzel ifade etmişsiniz ki hepimizi içine aldı o acıyı az da olsa tattırdı.. başınız sağolsun
bizlere de hak verin bu forumda genelde hep bir erkeğin eşi yada sevgilisi durumundaki bayanlar olarak kendimizi de hemen o eş yerine koyuyoruz sizin durumunuz istisna..
duygularınızı yaşadıklarınızı roman haline getirip aşkınızı ölümsüzleştirebilirsiniz...

Bazıları konuyu hızla okuduklarından yanlış anlamışlar...
Konu sahibi neredeyse kötü kadın damgasını yiyecekmiş az kalmış.
Konu sahibi rahmetli evliyken onunla irtibata geçmemiş.
Rahmetli boşanınca görüşmüş.
Çocuk olunca da çocuğu görmek için gitmiş.Zaten evde de evin hanımı varmış.

Konu sahibi kafam br noktada kontakt veriyor.
Lütfen aydınlatır mısın...

Çocuk olunca o eve hangi sıfatla gittin?
Rahmetlinin arkadaşı mı ?
Yoksa eşi tanıyor muydun ?

Allah rahmet eylesin.. en uç nokta ölüm,tarifi olmaz bir acı.. hayatta insanın basına "şu" gelmez diye düşünmemek.büyük konusmamak lazım. yeri dolmaz eminim.. bence hüzünle anmaktan ziyade yasanmıslıkların hatrına mutlu bir anı olarak yad edin.

Bazıları konuyu hızla okuduklarından yanlış anlamışlar...
Konu sahibi neredeyse kötü kadın damgasını yiyecekmiş az kalmış.
Konu sahibi rahmetli evliyken onunla irtibata geçmemiş.
Rahmetli boşanınca görüşmüş.
Çocuk olunca da çocuğu görmek için gitmiş.Zaten evde de evin hanımı varmış.

Konu sahibi kafam br noktada kontakt veriyor.
Lütfen aydınlatır mısın...

Çocuk olunca o eve hangi sıfatla gittin?
Rahmetlinin arkadaşı mı ?
Yoksa eşi tanıyor muydun ?

biz ailecek görüştüğümüz için zaten eşi tanıordu beni. o sözlendikten sonra duygusal anlamda soyutlamıştık kendimizi o da ben de artık dostluğa bağlılığa dönüştürmüştük çok zor olsa da :) eşi de tanıordu yani beni ama sadece öylesine zorunlu bi tanışıklıktı.

biz ailecek görüştüğümüz için zaten eşi tanıordu beni. o sözlendikten sonra duygusal anlamda soyutlamıştık kendimizi o da ben de artık dostluğa bağlılığa dönüştürmüştük çok zor olsa da :) eşi de tanıordu yani beni ama sadece öylesine zorunlu bi tanışıklıktı.

Tamamdır anlaşıldı :13:

Okurken bile cok kötü oldum ben ya :( Basiniz sagolsun

senin icin kesin cok zordur.

Onu anilarinla yasat, kalbinde yasat. Mekani Cennet olsun :(

Açıklamalarınız düşüncelerimin yanlışlığına inanadırmadı beni.

Döndüm tekrar okudum, demişsiniz ki, evliydi yine aradı, biliyorum mutsuzdu. Aaa süpermiş o zaman. Evli olan ve eşini bırakıp başka bir kadını arayan tüm adamları normal mi karşılamak gerekir o halde? Sonuçta mutsuzmuş öyle değil mi?

Bakın benim derdim size başka sıfatlar yakıştırmak değil, sizin hayatınızın eleştirisi bana düşmez. Benim burda demek istediğim sizin olayınızdan yola çıkarak forumun bakış açısını algılamaya çalışmak. Size sonraki hayatınızda baaşrılar dilerim, mutlu olun inşallah, ölene de Allah rahmet eylesin.

Lakin, bir kadın benim karşısında ben olabildiğim tek insan diyorsa, evliyken aradı ama mutsuzdu diyorsa ben orda birşey ararım. Ki ben forumda erkek arkadaşımı oraya buraya göndermiyorum diyenlere çemkirip duran bir insanım ambiyane tabirle, ama bu ne demektir?

Siz kabul eder misiniz bu duyguları eşinize hisseden bir kadının etrafınızda dolaşmasını? Onunla tanışmak size hiç acı vermez mi?

Herkesi karakteri elbette ayrıdır kararlarınızın doğruluğunu yanlışlığını tartışamam fakat, benim hayatımda böyle bir adam olsa kalkıp çocuğuna düğününe gidemem, kendi duygularımdan değil, o bebeğe acırım. Beki siz gittiğinizde dugularınız nettir ama, adamın kafası karışmasın, karısı birşey sezmesin bana bakışlarından yada benim ona bakışlarımdan, bir yuvanın dağılmasına sebep olmayayım diye gitmem ben.

Haa evliyken arayan, her boşluğuna düştüğünde bana sarılan bir insanın kurduğu yuva ne kadar yuvadır bilemem bu da tartışılır.

Ben hep şunu söylerim, ya bir adam benimle evliyken gitsin biriyle birlikte olsun, yada bir başka kadınla başka niyetlerlede olsa dumanla haberleşsin benim için bunların hepsi aynı noktaya çıkar.

Ben ilişkinizin ne olduğunu çıkaramadım.

Büyük aşk desem, sizi bırakıp başkasıyla evlenmezdi, yıllar sonra karısıdan aldatmayla ayrılmış bir adamın önüne çıkan eskiden tanıdığı bir kadına o boşlukta sarılması kadar normal birşey yoktur benim gözümde.

Dedim ya, Allah size sabır versin, sonraki hayatınızda umarım hayatınıza daha iyi biri çıkar ve siz bana göre gerçekten büyük aşk yaşadığınızda, bir adamın büyük bir aşkla bir kadını severken başka bir kadınla evlenemeyeceğini de anlarsınız umarım.

Döndüm tekrar okudum, demişsiniz ki, evliydi yine aradı, biliyorum mutsuzdu. Aaa süpermiş o zaman. Evli olan ve eşini bırakıp başka bir kadını arayan tüm adamları normal mi karşılamak gerekir o halde? Sonuçta mutsuzmuş öyle değil mi?

Bakın benim derdim size başka sıfatlar yakıştırmak değil, sizin hayatınızın eleştirisi bana düşmez. Benim burda demek istediğim sizin olayınızdan yola çıkarak forumun bakış açısını algılamaya çalışmak. Size sonraki hayatınızda baaşrılar dilerim, mutlu olun inşallah, ölene de Allah rahmet eylesin.

Lakin, bir kadın benim karşısında ben olabildiğim tek insan diyorsa, evliyken aradı ama mutsuzdu diyorsa ben orda birşey ararım. Ki ben forumda erkek arkadaşımı oraya buraya göndermiyorum diyenlere çemkirip duran bir insanım ambiyane tabirle, ama bu ne demektir?

Siz kabul eder misiniz bu duyguları eşinize hisseden bir kadının etrafınızda dolaşmasını? Onunla tanışmak size hiç acı vermez mi?

Herkesi karakteri elbette ayrıdır kararlarınızın doğruluğunu yanlışlığını tartışamam fakat, benim hayatımda böyle bir adam olsa kalkıp çocuğuna düğününe gidemem, kendi duygularımdan değil, o bebeğe acırım. Beki siz gittiğinizde dugularınız nettir ama, adamın kafası karışmasın, karısı birşey sezmesin bana bakışlarından yada benim ona bakışlarımdan, bir yuvanın dağılmasına sebep olmayayım diye gitmem ben.

Haa evliyken arayan, her boşluğuna düştüğünde bana sarılan bir insanın kurduğu yuva ne kadar yuvadır bilemem bu da tartışılır.

Ben hep şunu söylerim, ya bir adam benimle evliyken gitsin biriyle birlikte olsun, yada bir başka kadınla başka niyetlerlede olsa dumanla haberleşsin benim için bunların hepsi aynı noktaya çıkar.

Büyük aşk desem, sizi bırakıp başkasıyla evlenmezdi, yıllar sonra karısıdan aldatmayla ayrılmış bir adamın önüne çıkan eskiden tanıdığı bir kadına o boşlukta sarılması kadar normal birşey yoktur benim gözümde.

Dedim ya, Allah size sabır versin, sonraki hayatınızda umarım hayatınıza daha iyi biri çıkar ve siz bana göre gerçekten büyük aşk yaşadığınızda, bir adamın büyük bir aşkla bir kadını severken başka bir kadınla evlenemeyeceğini de anlarsınız umarım.

diğer arkadaşlara verdiğim cevapları okursanız daha net anlayabileceğinizi umuyorum.

agzına saglık arkadasım ,zaten bır adam sevmedıgı ,aklında baska bır kadının yattıgı halde bır kadından cocuk yapmaz ,heleki mutsuzsa ,nedense buna kendımı ınandıramıyorum ben

3 yıldır kapandı sandığım yaramı deştin gece gece :50:
10 yıl bölük pörçük sürmüş hikayemin kahramanı da gitti bir gece ansızın...
hani derler ya göğsüme bir ateş düştü diye... ben onun mecazi birşey olmadığını anladım o gece...
yıllar sonra yine bulmuştuk biz de birbirimizi...meğer yıllar sonra helallik alabilmek için çıkartmıştı Allah'ım O'nu yine karşıma,aynı ateş yeniden alevlenmişti ama 4 ay sonra sonsuza kadar söndü o ateş...
çok dua ettiğim gecelerde rüyama gelip elimi tutardı biliyor musun? ve ben o sıcaklıkla uyanırdım uykumdan biraz da korkuyla...
şimdi yalnızca dualarımda ve hayalimde yaşıyor...
ve O'nu yine mutlu etmek istiyorsan hep dua et O'nun için...
Allah sabır versin sana...

Ben bir adamı çok sevdim
Hayatta birini sevebileceğim en büyük duygularla sevdim
Onunda beni sevdiğini sanıyordum
Ama o evlendi
Şuan evli
Hatta çocuğu bile olmuştur
Seven insan bir başkasıyla asla evlenemez
Ben hayatıma başka birini alamadım
Madem seviyordu nasıl evlenebildi?
Ben bu duygunun sadece bana ait olduğunu anlayalı çok oldu

Evet bu dünyadan göçmüş gitmiş
Ama kendini onun seni çok sevdiğine inandırarak mutsuzluğa mahkum etme
Onu kimse evlendirmeye zorlamamış, kendi tercihi
Her ne kadar imkansızlık diye tabir ettiğimiz engeller olsada seven insan beklerdi

Allahtan rahmet dileyebilirim sadece
Ama onun sizi sevdiğine inanmadım ben
Ara da büyük aşk yokmuş
Tıpkı benim yaşayamadığım gibi...

acın bır yana senın kı saplantı halıne gelmıs ,cocogunu gormeye gıdıyorsun ,o bayanın bu hakarete maruz bırakmak hos olsa gerek senın ıcın

Back