- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
şu an 26 benim yaşım
anladım canım ben konuya odaklndımdan ozur dılerım ama duzeltmenı tavsıye ederım okuyanlar benım gıbı anlayabılır ,sanırım ılıskınız uzun yıllar cercevesı altındaymış?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an 26 benim yaşım
neyse ne , tekrardan konu sahıbı basın saolsun ,hepımız gonlumuzdekıyle yan yana dıp dıbe olmak ısterız ama bazen olmayınca olmuyor ıste ,sımdı senın ayakta durup onu mutlu etmeye calısmak ,canım dua et namaz kıl ruhuna bagısla ,ınan bana daha huzurlu olacaktır ,dedıgım gıbı yasamadıgımız bırsey kabullenmek zordur sanırım ama dedıgım gıbı dık durman lazım bol bol namazını kıl dualr oku rahatlayacaksın ,rahatlatacaksın cnm
Bir insan ancak bu kadar sever heralde...
Bir insan da sevgisini ancak bu kadar güzel anlatır heralde...
Allah rahmet eylesin...
Sanırım yanlış anlaşılma olmuş konuda.Evliyken uzaktan sevmenin dışında hiçbir aldatma okumadım ben ; sevdiği adamın eşini aldatıp boşanmaları haricinde.
Neyse ne mi ?
Lütfen Türkçemizi güzel kullanalım.
Kullanmayanları uyaralım :13:
sitede 100 mesajım olsun özelden mesaj atıcam sana :)
Bazıları konuyu hızla okuduklarından yanlış anlamışlar...
Konu sahibi neredeyse kötü kadın damgasını yiyecekmiş az kalmış.
Konu sahibi rahmetli evliyken onunla irtibata geçmemiş.
Rahmetli boşanınca görüşmüş.
Çocuk olunca da çocuğu görmek için gitmiş.Zaten evde de evin hanımı varmış.
Konu sahibi kafam br noktada kontakt veriyor.
Lütfen aydınlatır mısın...
Çocuk olunca o eve hangi sıfatla gittin?
Rahmetlinin arkadaşı mı ?
Yoksa eşi tanıyor muydun ?
biz ailecek görüştüğümüz için zaten eşi tanıordu beni. o sözlendikten sonra duygusal anlamda soyutlamıştık kendimizi o da ben de artık dostluğa bağlılığa dönüştürmüştük çok zor olsa da :) eşi de tanıordu yani beni ama sadece öylesine zorunlu bi tanışıklıktı.
Açıklamalarınız düşüncelerimin yanlışlığına inanadırmadı beni.
Döndüm tekrar okudum, demişsiniz ki, evliydi yine aradı, biliyorum mutsuzdu. Aaa süpermiş o zaman. Evli olan ve eşini bırakıp başka bir kadını arayan tüm adamları normal mi karşılamak gerekir o halde? Sonuçta mutsuzmuş öyle değil mi?
Bakın benim derdim size başka sıfatlar yakıştırmak değil, sizin hayatınızın eleştirisi bana düşmez. Benim burda demek istediğim sizin olayınızdan yola çıkarak forumun bakış açısını algılamaya çalışmak. Size sonraki hayatınızda baaşrılar dilerim, mutlu olun inşallah, ölene de Allah rahmet eylesin.
Lakin, bir kadın benim karşısında ben olabildiğim tek insan diyorsa, evliyken aradı ama mutsuzdu diyorsa ben orda birşey ararım. Ki ben forumda erkek arkadaşımı oraya buraya göndermiyorum diyenlere çemkirip duran bir insanım ambiyane tabirle, ama bu ne demektir?
Siz kabul eder misiniz bu duyguları eşinize hisseden bir kadının etrafınızda dolaşmasını? Onunla tanışmak size hiç acı vermez mi?
Herkesi karakteri elbette ayrıdır kararlarınızın doğruluğunu yanlışlığını tartışamam fakat, benim hayatımda böyle bir adam olsa kalkıp çocuğuna düğününe gidemem, kendi duygularımdan değil, o bebeğe acırım. Beki siz gittiğinizde dugularınız nettir ama, adamın kafası karışmasın, karısı birşey sezmesin bana bakışlarından yada benim ona bakışlarımdan, bir yuvanın dağılmasına sebep olmayayım diye gitmem ben.
Haa evliyken arayan, her boşluğuna düştüğünde bana sarılan bir insanın kurduğu yuva ne kadar yuvadır bilemem bu da tartışılır.
Ben hep şunu söylerim, ya bir adam benimle evliyken gitsin biriyle birlikte olsun, yada bir başka kadınla başka niyetlerlede olsa dumanla haberleşsin benim için bunların hepsi aynı noktaya çıkar.
Ben ilişkinizin ne olduğunu çıkaramadım.
Büyük aşk desem, sizi bırakıp başkasıyla evlenmezdi, yıllar sonra karısıdan aldatmayla ayrılmış bir adamın önüne çıkan eskiden tanıdığı bir kadına o boşlukta sarılması kadar normal birşey yoktur benim gözümde.
Dedim ya, Allah size sabır versin, sonraki hayatınızda umarım hayatınıza daha iyi biri çıkar ve siz bana göre gerçekten büyük aşk yaşadığınızda, bir adamın büyük bir aşkla bir kadını severken başka bir kadınla evlenemeyeceğini de anlarsınız umarım.
Açıklamalarınız düşüncelerimin yanlışlığına inanadırmadı beni.
Döndüm tekrar okudum, demişsiniz ki, evliydi yine aradı, biliyorum mutsuzdu. Aaa süpermiş o zaman. Evli olan ve eşini bırakıp başka bir kadını arayan tüm adamları normal mi karşılamak gerekir o halde? Sonuçta mutsuzmuş öyle değil mi?
Bakın benim derdim size başka sıfatlar yakıştırmak değil, sizin hayatınızın eleştirisi bana düşmez. Benim burda demek istediğim sizin olayınızdan yola çıkarak forumun bakış açısını algılamaya çalışmak. Size sonraki hayatınızda baaşrılar dilerim, mutlu olun inşallah, ölene de Allah rahmet eylesin.
Lakin, bir kadın benim karşısında ben olabildiğim tek insan diyorsa, evliyken aradı ama mutsuzdu diyorsa ben orda birşey ararım. Ki ben forumda erkek arkadaşımı oraya buraya göndermiyorum diyenlere çemkirip duran bir insanım ambiyane tabirle, ama bu ne demektir?
Siz kabul eder misiniz bu duyguları eşinize hisseden bir kadının etrafınızda dolaşmasını? Onunla tanışmak size hiç acı vermez mi?
Herkesi karakteri elbette ayrıdır kararlarınızın doğruluğunu yanlışlığını tartışamam fakat, benim hayatımda böyle bir adam olsa kalkıp çocuğuna düğününe gidemem, kendi duygularımdan değil, o bebeğe acırım. Beki siz gittiğinizde dugularınız nettir ama, adamın kafası karışmasın, karısı birşey sezmesin bana bakışlarından yada benim ona bakışlarımdan, bir yuvanın dağılmasına sebep olmayayım diye gitmem ben.
Haa evliyken arayan, her boşluğuna düştüğünde bana sarılan bir insanın kurduğu yuva ne kadar yuvadır bilemem bu da tartışılır.
Ben hep şunu söylerim, ya bir adam benimle evliyken gitsin biriyle birlikte olsun, yada bir başka kadınla başka niyetlerlede olsa dumanla haberleşsin benim için bunların hepsi aynı noktaya çıkar.
Ben ilişkinizin ne olduğunu çıkaramadım.
Büyük aşk desem, sizi bırakıp başkasıyla evlenmezdi, yıllar sonra karısıdan aldatmayla ayrılmış bir adamın önüne çıkan eskiden tanıdığı bir kadına o boşlukta sarılması kadar normal birşey yoktur benim gözümde.
Dedim ya, Allah size sabır versin, sonraki hayatınızda umarım hayatınıza daha iyi biri çıkar ve siz bana göre gerçekten büyük aşk yaşadığınızda, bir adamın büyük bir aşkla bir kadını severken başka bir kadınla evlenemeyeceğini de anlarsınız umarım.