Kaçamadığım için içimi döküyorum...

Umarım en güzel kararı alırsınız kendiniz için.

Yazdıklarından çok aklı basında ve iyi niyetli birine benziyorsun.

Anne babanın ayrılmış olmasına üzülmeni anlıyorum.
Annen de belki şu an bir depresyon yaşadığı için tek kalmak kimseyi görmek istememiş olabilir.

Baban ve kardeşin de yeni düzene alışana kadar bocalamıştır.

Sen onların içinde kendi düzenini kurmaya çalış.

Okullar online olacak zaten, madem derslerin iyi
Kimseye bakma kapan odaya ve derslerine yönel.

Erkek arkadaşın iyi bir fırsat yakalamış. Senin de gitme ihtimalin yok mu bir şekilde varsa zorla
Yoksa da bu sebeple ayrılma bence şimdilik

Annemin şu an yıllar sonra gerçekten dinlenmek istemesini sonuna kadar anlıyorum. İyi olduğunu bildiğim için dert etmiyorum görüşmemeyi. Kardeşimle zaten ilgileniyor, ihmal etmiyor kesinlikle. Onun dışında kardeşim ve babam zamanla alışacaktır elbet fakat ben bu süreçte sakin kalmaya devam etmeliyim. Zorlanıyorum. Sesimi çıkarmadan ağlıyorum bazen, takılmamaya çalışıyorum. Kendi sağlığımı düşünmeye çalışıyorum. Derslerim de yoğunlaşırsa artık umarım başaracağım.

Erkek arkadaşımla gitme ihtimalim zor ama deneyebilirim. Fakat öncelikle onun beni yanında isteyip istemediğinden emin olmam gerekiyor bu karışıklığı da en kısa sürede çözeceğim...

Çok haklısınız ani değişimler ve hayal kırıklıkları olmuş sizin için. Bu deneyimler sizi yaralamayıp güçlendirmeli. Erkek arkdşınızla belki uzaktan arada haberleşmeye devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…