Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar benik 17 yumurta toplandi 14 u dollendi ama diger sonuclar icin bolunmeyle ilgili arayacaklar sizlerin sonuclar neler hamile olanlarda yazarsa umut olur bizede
Merhaba Black14 ben den de 18 yumurta topladılar ama 13 sonra 15 döllendi denildi ama 5. güne kadar 10 adet kaldı.Şimdi 1 adet embriyo verildi.Bakalım inşallah Allah kısmet ederse , tutunacak çocuk olucak.Senin için de bebek isteyen herkes için hayırlısı olsun çok heyecanlı bir dönem umut yitirmemek en büyük tesellimiz.Sevgiler
Merhaba, benim 12 yumurta toplandı, 8 tanesi döllendi, 4 tanesi 5. güne kadar düzgün gelişti. 2 tanesi transfer edildi ve sonuç 1 adet bebiş =) Hepinize bol şans diliyorum. İçinizi ferah tutun, pozitif düşünün. Gerisini Allah'a bırakın.Merhaba arkadaslar benik 17 yumurta toplandi 14 u dollendi ama diger sonuclar icin bolunmeyle ilgili arayacaklar sizlerin sonuclar neler hamile olanlarda yazarsa umut olur bizede
ilk mi olacak canımYarın 10.30 da gorunen 4 adet yumurta için n opu dayım. Bakalım nasıl olcak heyecanlıyım çok
Evet canım ilkilk mi olacak canım
PaZartesi toplandı 14 yumurta sonra 6 döllendi bugün 3 te kaldı yarın transfer olacak dondurulacak kadar yeterli değil onun için ya 2 yada 3 embriyomuda koyacak doktorum duruma göre bakacağız yine dedi herşeyin hayırlısı artıkMerhaba arkadaslar benik 17 yumurta toplandi 14 u dollendi ama diger sonuclar icin bolunmeyle ilgili arayacaklar sizlerin sonuclar neler hamile olanlarda yazarsa umut olur bizede
Hadi hayırlısı inşallah anestezi ile oluyor zaten bi uyuyorsun sonra uyanıyorsun o kadar Benim hiç ağrım nede ufak tefek kanamam bile olmadı inşallah sende çıkınca bu muymuş dersinEvet canım ilk
Evet canım aynen defiğin gibi oldu agrı sızı yok.7 yumurta alınmış. Doktorub dediğine göre de içi dolu imişHadi hayırlısı inşallah anestezi ile oluyor zaten bi uyuyorsun sonra uyanıyorsun o kadar Benim hiç ağrım nede ufak tefek kanamam bile olmadı inşallah sende çıkınca bu muymuş dersin
Çook geçmiş olsn canım stres yapma kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol yoksa zaman gerçekten geçmiyor Rabbim inşallah gönlüne göre verecek bende daha dün senin gibi bekliyordum bak dondu bile bebişlerimEvet canım aynen defiğin gibi oldu agrı sızı yok.7 yumurta alınmış. Doktorub dediğine göre de içi dolu imiş
.simdiki heyecanlı ve gergin bekleyiş yarın. Kacı dollendi. Kaliteli mi
ayy canım benim yaa ne güzel inşallah darısı bize tek istediğim oldu artık nasip hayırlısı diyor gönül ama yine yine istiyor10 yumurta toplandı 8 ı dollendi, 1 tanesi transfer edildi. Şimdi yanımda oyunlar oynuyor Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.
2 tanesi dondurulmuştu onları da ikinci için denedik ama tutmadı arkasından 2 kez daha denedik yine tutmadı. Sonra kafamdan attığım anda tatil dönüşü hamile oldugumu öğrendim.
Dileyen herkese nasip olsun..
Her şeyin bir vakti var. Buraya yeni üye olduğumda hep hamilelik hikayelerini okurdum, hamile kalanları görünce umut olurdu bana. Bir gün ben de yazacak miyim acaba bebeğimle birlikte derdim. Allah çok büyük mutlaka zamanı gelince verecek. Bunlarin hepsi birer imtihan. İnsanlar çeşit çeşit şeylerle imtihan oluyorlar. Onların oldu benim neden olmadı gibi gaflete düşebiliyor bazen insan ama unutmamalı ki çocukla da imtihan eder Rabbim.ayy canım benim yaa ne güzel inşallah darısı bize tek istediğim oldu artık nasip hayırlısı diyor gönül ama yine yine istiyor
kesinlikle canım kesinlikle okurken bile 4dmdm gözlerim doluyor. .. Rabbim varken gerisi ona bağlanmaya iyice tutunmaya sebep benim içinHer şeyin bir vakti var. Buraya yeni üye olduğumda hep hamilelik hikayelerini okurdum, hamile kalanları görünce umut olurdu bana. Bir gün ben de yazacak miyim acaba bebeğimle birlikte derdim. Allah çok büyük mutlaka zamanı gelince verecek. Bunlarin hepsi birer imtihan. İnsanlar çeşit çeşit şeylerle imtihan oluyorlar. Onların oldu benim neden olmadı gibi gaflete düşebiliyor bazen insan ama unutmamalı ki çocukla da imtihan eder Rabbim.
Hayırlı evlatlar nasip olsun, sabır versin. Bir gün sen ve diğer arkadaşlar da bebeklerinizle yazacaksınız :) Olmazları olduran Allah varken bize umutsuzluk düşmez..
Benden de 18 yumurta toplandı. 10tanesi olgun çıktı 9 tanesi 5. güne gitti. 1 transfer edildi tutmadı. Ardından 1 ay sonra 2 tane transfer edildi. Su anda bir tanesi benimle inşallah :) bu arada embriyolarimin hepsi 1. kalitedeydi. Allah hakkıyla isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun.