kaç yaşınıza kadar GECE altınızı ıslattınız??

sanki beni anlatmışsın

BENDE BU KONUDA KENDİMİ TEK SANIYORDUM SEVİNDİM WALLA TEK OLMADIMA:ddd12 YAŞIMA KADAR BAYA BAYA ALTIMA YAPIYORDUM HEMDE ADETLİ, OLDUM DÖNEMDE BİLE ÇOK KÖTÜ OLUYORDU(((GECE WV GİDİYOR ZANNEDİYORDUM Bİ BAKIYORDUM AAAA ALTIMA YAPMIŞIM:44:

bende 8 yaşıma kadar altımı ıslatıyordum bazı geceler.
doktor ilgi eksikliğinden demiş.
belki de olabilirr.

çok ii hatırlıyorum.ilk kez lunaparka gitmiştik çarpışan arabalara binmiştik.akşam rüyamda onu görüyodum çarpışan arabanın içi su doluydu bende çişimi yapa yapa sürüyodum rüyamda.sora bi kalktım altıma yapmışım.hemen kalkıp çarşafı kaldırmıştım sora lunaparka gittiğim kıyafetimi giyip ıslak olmayan kısma yatmıştım diğer işememde annem yeni tayt almıştı bana bende hemen giydim annem kızmıştı giyme onu banyo yapınca giycen diye. ama ben dinlemedim giydim , üzerine kuzene hava atmak için onlara gittim hemen üstümüzde oturuyolardı. tam ona gösterirken bi işedim gerisini hatırlamıyorum yani 5 yaşına kadar bi kaç kere yaptım fazlası olmadı bi daha kendim çözüm buldum utancımdan. hergün yatmadan önce wc ye gidiyodum. uyumuyodum 5 dk sora yine gidiyodum sora bi 5 dk sora daha gidiyodum zorla çiş çıkarıyodum sora uyuyodum bi zaman sora alışmıştım zaten. ama artık yatmadan önce wc ye gitmezsem uyuyamıyorum alışkanlık oldu.

kızlar malesef bende yatağa bi güzel işeyenlerdenim 12 yaşıma kadar işedim 13 de azalttım sonra adet oldum hepten kesildi taaki 22 yaşıma gelene kadar küçükken annem hep korkuyorum bu gidişle sen kocanın koynunada işersin derdi ve dediği oldu bi gece çok yorgun yattım ve ogün soğukta bayağı bi yürümüştüm yürürken sıkıştım eve zor yetiştim ve aynı gece gündüz yaşadğımı gece rüyamda gördüm ve bi klozete oturdum tam çişimi yapıyordum ki yatağa kaçırdığımı fark ettim hemen kalktım pijamamın ağı biraz ıslanmıştı hemen eşime çaktırmadan wc ye ordan banyoya gittim değiştirdim allah tan uyandım yoksa daha 5 aylık evliydim hem rezalet hemde yatak yeni mahvolurdu bidaha yıkasan yıkanmaz atsan atılmaz gülimmi ağlımmı bilemedim

en son üniversitede şu anki eşimin yanında gülmekten altıma kaçırmıştım Çam ağaçlarıyla dolu bir yoldan geçiyorduk akşam vakitlerinde, birbirimize espriler yapıyorduk o bir şey söyledi beni aldı bir gülmek :26: O sırada yapma tamam falan derken bütün jean ıslandı yurda elimde poşetlerle girdim koşa koşa Hala ara sıra anarız bunu

bende yalnış hatırlamıyorsam 8-9 yaşlarındaydım bir gece bir baktım ki wcye gider gibi yatağıma yapmışım tabi hemen uyanıp sobaya yapıştırarak kurutmaya çalıştım öyle uykuya dalmışım ki bir baktım çarşaf yanıyor annemden çişi saklayayım derken çarşafı batırdım annem tabi cezalandırmak için o çarşafı baya uzun zaman sakladı onu görünce utancımdan bir daha yapmadım

bende 12 bıtene kadar hemde ne ışemek annecezım bezlerdı benı artık zaten zayıfta bışeydımmm

ben en son orta 1 ya da 2 de yapmıştım..
hatta o zaman abimle aynı odayı paylaşıyorduk ve senelerce bunun dalgasını geçmiştir
e napim ama rüyam da wc deydim

8 ayliktan itibaren sadece geceleri altim bezliymis. Annem gunduzleri birkac saatte bir lazimligima oturtunca yapiyormusum. Onun disinda altima yapmiyormusum. 13 aylikken annem bezlemeyi tamamen birakmis. Altima yapmiyorum, soyluyorum diye. Sasirmislar ama oyle.
Tuvalet aliskanligimi cok erken kazanmisim vesselam, gururluyum bu konuda

Bir kere cocukken ruyamda tuvalete girdigimi gorup yatagimi islatmistim, cok kucuktum, yasimi hatirlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…