kaç yaşınıza kadar GECE altınızı ıslattınız??

off bee amma sidikli varmış bende kendimi sidikli sanırdım :)))
ben 3 yaşıma kadar yapmışım tabi annem her sabah bi zopa çekerdi..o zopa çektikçe ben her sabah yaparmışım..bir sabah bakmışki yine yatak yorgan ıslanmış.almış beni karşısına(3yaşındaym henüz)hem ağlamış hem anlatmış
bak kızım bana acımıyomusun hergün bunları yıka kurut sonra bidaha...diye
ogünden sonra bidaha asla yapmamışım
e tabii insanlar konuşa konuşa anlaşır
annemde döveceğine konuşsaymış baştan dimi ama :)))))

hahaha cok hos... genel olarak uyku halinde ruya esnasinda altimiza kacirmisiz yani. bende aynen oyleydim. 6-8 yasima kadar isemisim.:eek: abimler ve diger kuzenlerim cok dalga gecerlerdi benle. ama ben bunun kesinlikle psikolojik olduguna inaniorum. boyle problemi olan cocuklariniz varsa gecer diyip goz ardi etmeyin anneler. biz de doktora gittik ama normal doktordu galiba. doktor cikisi annem bana dediki; doktor amca yatmadan sunu okusun dedi sana. cis duasi gibi biseydikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 annem uydurmus da bana yutturmuslar. "Allahim isetme beni....." diye basliordu..:roflol: (ay cok guldum simdi)

ama ilginctir ben ne zaman unutmayip bu "duayi" etsem isemezdim. bu yuzden sebebi gibi cozumununde psikolojik oldugunu dusunuorum. hey gidi gunlersırnaşık şey

ay bir de annem calisiordu zaten hergun hergun is olmasin diye altima poset musamba vs sererlerdi. hisir hisir cok sinir olurduÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
Bn annemle beraber annemn arkadaşının evine gittk. Şehir dışı olduğuyndn bir kaç gece orada kalacaktık. xd İlk gece bn yatagı ıslatmştm puahahahah cok utanmıştm xd hala yüzlerine bakamıorm xd 6-7 yıl oldu uzuahauhaa

valla bende 10-12 yaşlarına kadar devam etmişti hemde kardeşimle birlikte zavallı annem çok çekti bizden altımıza muşamba üstüne çarşaf hergün hergün off yaa
neyse sonra geçmişti amaaradan 3 sene geçti 15 yaşındayım almanyaya gittim ben yengemle abimin yatağında uyuyakalmışım anam bi uyandım altıma kaçırmışım ay korkudan napcamı bilmiyom daha ilk günümdü neyse ben salak kafam apar topar orları silmeden (neden silmek aklıma gelmedi bilmiyom tabe)örtülerini örttüm oranın yengem anlamış sonra silmiş oraları allah razı olsun hakkını yiyemem o konuda eğer bi laf etse yerin dibine girerdim ama bişi demedi :KK43:(

Ben ilkokul 1 ile 4 arası : (
ama psikolojikmiş doktora götürmüşlerdi beni, o demişti.
1992 Erzincan depremini yaşadık biz ondan sonra başladı zaten bu sorun :1no2:

benimde 10 yaşıma kadar sürmüştü hatta gece annemim bez bağlamısına utanıyordum kendim bağlıyordum:)))

benimde böle bi sorunum olmadı çok şkr:Saruboceq:
çok kolay alışmışım çişeekaydirigubbakcemile3
ama oğlum 3 yaşında sanırım olucak böle bi sorunumuz olmazda inş ölr hissediyorum

bende 3-4 yaşlarında anneannem terlikle popoma bir kaç kere vurunca altıma kaçırma huyumu bırakmışım :KK70::KK70:

ben adet görene kadar(yaş 12) altıma kaçırdım..hatta hasta bezlerınden kullanıyordum..adetliyken bile kaçırdıgıımı biliyorum..yatmadan ewwel su içemezdim.karpuz yerken annem kaş-göz işareti yapardı fazla yeme die..arkadaslarımda yatmaya gidemezdim...cok kötüydü yaa :KK43:(aşşah kimsenın basına wermesın...

ben de 9 yaşıma kadar kaçırdım altıma. annem de bana sizinki gibi davranırdı...

ben bi keresinde o kadar fena işemiştim kii yatağa geçmişti... aldım elime saç kurutma makinasını kuruttum. güya annem anlamıyacaktı... ama odaya girer girmez anladı ve kuruttuğum için de o yataktan koku çıkmamıştı....

kızlar ben ilkokula giderken bile bezleniomuş tabi eve gelicek ama okulda napıyodum çok merak ediom..annem sürekli söler sus yaa diom hemen kapatıom konuyu

ben bi keresinde o kadar fena işemiştim kii yatağa geçmişti... aldım elime saç kurutma makinasını kuruttum. güya annem anlamıyacaktı... ama odaya girer girmez anladı ve kuruttuğum için de o yataktan koku çıkmamıştı....

sen ne dion benim üstüm başım batıodu atlet e varana kadar bayağa sıvı miktarım fazlaydısempatiksalakcinnio saç kurutma olayınada davrandım hatta teyzemlerin evinde baktım kaçırmışım( yaş 9 falan sanırım yada daha küçük hatırlamıom) saç kurutmayla kurutmuştum ve kurutmayı nasıl buldum milletin evinde onuda çözmüş değilim bide sabahın 5i sora öle geçip gittiydi:KK3:

bende 10 yasima kadar cisimi kacirdim hhihihihi
ya ruyamda yapiyordum yani ruyamda wc gidiyordum..
sabahlari kalkmak istemezdimm sicacik oluyordu hehehehe
allahtan annem kizmaz dovmezdi..
simdi goruyorum yengelerim 4-5 yasindaki yegenlerim altina ypainca dovuyo :)))
10 yasindan sonrada arada kaciriyordum...
ay utandim simdiiii

Ben de 5-6 yasima gibi ama hala hatirliyorum tam senin dedigin gibi sıcacık kalkmak istemiyordum he he he he he delikafadulden

hiç unutamam.7 yaşındaydım.
birgün yine çişli yatağımda gözlerimi açtım :çok üzgünüm::eek:
Allah dedim bugün ne laflar yicem ne azarlar işiticem mirmirmirmir
zaten tehtitler havada uçuşurdu evde kaydirigubbakcemile
babam anladı tabi durumu,e ben zaten çok utanıyorum o anda beni niye deşifre ediyosunuz demi
demezmi bana kalk çabuk kilotunu çıkar,bakkala donsuz gidiceksin bana sigara alıcaksın!!!
nasıl ağlıyorum nasıl,baba nolur nolur ver kilotumu giyeyim diye.
vermedi,böyle gideceksin aklını başına gelir dedi.
atıverdi dışarı yaka paça,kaldım donsuz!
üstümde zıpçık gibi minicik bir atlet,onu nasılda çekiyorum ellerimle görünmesin diye oram buram...bu arada atleti çekiştirirkende üsten açılan minik memişlerimide kapatmaya çalışıyorum.
dua ediyorum bir tanıdık görmesinde hepten rezil olmayayım diye :Saruboceq:
gittim bakkala,bakkal abla kasada dantel yapıyor başı önde gamyoncuiremsu
arada başını kaldırıp yüzüme bakıp hastamısın noldu sana falan diyor
atleti nasılda çekmişim kapatmayı başarmışım -tatlicadiarzu-
trajikomik işte
Ama Allah bundan iyisinide bundan kötüsünüde hiç bir çocuğa yaşatmasın.yerimseniben

çok üzüldüm yaa senin günahin değildi ki... :KK43:(((

ben de 12 yaşına kadar falandı kaçırdım.. üşürdüm kaçardı.. çok oynardım eve gitmezdim valla sokaklarda çok fena kaçardı.. gece rüyamda tuvalet görürdüm kaçardı :) sonunda bi yaz teyzemin nohut tarlasına gitmiştik o güneşte bi çalıştım bi çalıştım büyükler kadar nerdeyse.. o sıcak bence belime çok iyi geldi,, e artık vakti de gelmişti geçti :)

ya şey:1closedeyes: ben burayı okudum okudum şimdi yatmayı düşünüyodum yatak bana bakıyo ben yatağa . ya altıma çiş yaparsam etkisinde kalıp topiğin fisfisfis

15 yaşıma kadar işedim.götürmedikleri doktor hacı hoca üfürükçü kalmadı.sonra doktorun biri ilaç verdi.bidaha işemedim...yav şimdi de benim küçük oğlan işiyor.13 yaşında.. oda anası gibi 15 e kadar salacak galiba...........
:roflol: :roflol: :roflol:

benimde 10 yaşıma kadar sürmüştü hatta gece annemim bez bağlamısına utanıyordum kendim bağlıyordum:)))

:roflol: kaydirigubbakcemile3 kptum yaw ...
bende ilkokul 5 e gidiyodum ..benimde altım bağlanıyodu .. kaçırmıyordum foşur foşur işiyodum yaw kaydirigubbakcemile3 benim annemde geç bırakmış ... haliyle öyle gördüğü için beni de alıştırmadı .. ama benden 12 yaş ufak kardeşim 2-3 yaşlarında bıraktırdım eğer bi rahatsızlık yoksa alıştırmayla oluyor

X