ben adet görene kadar(yaş 12) altıma kaçırdım..hatta hasta bezlerınden kullanıyordum..adetliyken bile kaçırdıgıımı biliyorum..yatmadan ewwel su içemezdim.karpuz yerken annem kaş-göz işareti yapardı fazla yeme die..arkadaslarımda yatmaya gidemezdim...cok kötüydü yaa(aşşah kimsenın basına wermesın...
ben bi keresinde o kadar fena işemiştim kii yatağa geçmişti... aldım elime saç kurutma makinasını kuruttum. güya annem anlamıyacaktı... ama odaya girer girmez anladı ve kuruttuğum için de o yataktan koku çıkmamıştı....
bende 10 yasima kadar cisimi kacirdim hhihihihi
ya ruyamda yapiyordum yani ruyamda wc gidiyordum..
sabahlari kalkmak istemezdimm sicacik oluyordu hehehehe
allahtan annem kizmaz dovmezdi..
simdi goruyorum yengelerim 4-5 yasindaki yegenlerim altina ypainca dovuyo :)))
10 yasindan sonrada arada kaciriyordum...
ay utandim simdiiii
hiç unutamam.7 yaşındaydım.
birgün yine çişli yatağımda gözlerimi açtım :çok üzgünüm:
Allah dedim bugün ne laflar yicem ne azarlar işiticem mirmirmirmir
zaten tehtitler havada uçuşurdu evde kaydirigubbakcemile
babam anladı tabi durumu,e ben zaten çok utanıyorum o anda beni niye deşifre ediyosunuz demi
demezmi bana kalk çabuk kilotunu çıkar,bakkala donsuz gidiceksin bana sigara alıcaksın!!!
nasıl ağlıyorum nasıl,baba nolur nolur ver kilotumu giyeyim diye.
vermedi,böyle gideceksin aklını başına gelir dedi.
atıverdi dışarı yaka paça,kaldım donsuz!
üstümde zıpçık gibi minicik bir atlet,onu nasılda çekiyorum ellerimle görünmesin diye oram buram...bu arada atleti çekiştirirkende üsten açılan minik memişlerimide kapatmaya çalışıyorum.
dua ediyorum bir tanıdık görmesinde hepten rezil olmayayım diye :Saruboceq:
gittim bakkala,bakkal abla kasada dantel yapıyor başı önde gamyoncuiremsu
arada başını kaldırıp yüzüme bakıp hastamısın noldu sana falan diyor
atleti nasılda çekmişim kapatmayı başarmışım -tatlicadiarzu-
trajikomik işte
Ama Allah bundan iyisinide bundan kötüsünüde hiç bir çocuğa yaşatmasın.yerimseniben
:roflol: :roflol: :roflol:15 yaşıma kadar işedim.götürmedikleri doktor hacı hoca üfürükçü kalmadı.sonra doktorun biri ilaç verdi.bidaha işemedim...yav şimdi de benim küçük oğlan işiyor.13 yaşında.. oda anası gibi 15 e kadar salacak galiba...........
benimde 10 yaşıma kadar sürmüştü hatta gece annemim bez bağlamısına utanıyordum kendim bağlıyordum:)))