kaç yaşınıza kadar GECE altınızı ıslattınız??

EsTaMania

BüyüLü BaHçeee
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
438
2
40
ben adet görene kadar(yaş 12) altıma kaçırdım..hatta hasta bezlerınden kullanıyordum..adetliyken bile kaçırdıgıımı biliyorum..yatmadan ewwel su içemezdim.karpuz yerken annem kaş-göz işareti yapardı fazla yeme die..arkadaslarımda yatmaya gidemezdim...cok kötüydü yaa (aşşah kimsenın basına wermesın...

Benimde ne yazık ki öyle bir problemim vardı 10 yaşlarındayken doktora gittik, bir sürü test sonucunda fiziksel değil, güya ruhsal bir problem olduğu ortaya çıktı. Belirli bir dönem psikolojik tedavi gördükten sonra tedavi yarım kaldı. Büyüdükçe azaldı, sonra kendiliğinden geçti. Bence psikolojik değildi, zamanında tuvalete gitmezdim, zamanında tuvalet ihtiyacı gelipte gitmeyen çocukların çoğunda bu problem oluşuyor.

VALLA BENİMDE AYNI SEN ANLATIRKEN ESKİ GÜNLER AKLIMA GELDİ

benim de 12 yaşıma kadar falan sürmüştü hatta en son bir kere geçen yaz çok yorgundum arkadaşımda kalmıştım orada oldu çok kötüydü ya neyse ki arkadaşım anlayışla karşılamıştı

bende 10 yasima kadar cisimi kacirdim hhihihihi
ya ruyamda yapiyordum yani ruyamda wc gidiyordum..
sabahlari kalkmak istemezdimm sicacik oluyordu hehehehe
allahtan annem kizmaz dovmezdi..
simdi goruyorum yengelerim 4-5 yasindaki yegenlerim altina ypainca dovuyo :)))
10 yasindan sonrada arada kaciriyordum...
ay utandim simdiiii

şimdi anneme sordum ben 3 yaşımda altıma yapmayı kesmişima.s:dance: sahiden ben hiç altıma kaçırdığımı hatırlamam ama 5 yaşımdayken rüyamda tuvaletimi yaptığımı gördüğüm gün dışında altıma yapmadım:dance::1rolleyes:

bende 12 yaşıma kadar yaptım bir keresinde yengemin annesine kalmaya gittik orda olmuştu çok utanmıştım

kızlar çok kötü bi durum ben 1.5 yaşındayken anneme tis tis (çiş) demeye başlamışım annem altımı açmazsa ağlarmışım kendimi bildim bileli rüyamda tuvaletimi yapıp rahatlarım ama sabah kalktığımda kendimi öyle bi sıkmış olurum ki bacaklarıma kramp girmiş olur sırnaşık şey bence biraz da tuvalet alışkanlığıyla ilgili

:enbuyukkk:

bende 1.5yaslarında yasından sonra yapmamısım her zaman annem der zaten en temiz kızımsın:)

hiç unutamam.7 yaşındaydım.
birgün yine çişli yatağımda gözlerimi açtım :çok üzgünüm:
Allah dedim bugün ne laflar yicem ne azarlar işiticem mirmirmirmir
zaten tehtitler havada uçuşurdu evde kaydirigubbakcemile
babam anladı tabi durumu,e ben zaten çok utanıyorum o anda beni niye deşifre ediyosunuz demi
demezmi bana kalk çabuk kilotunu çıkar,bakkala donsuz gidiceksin bana sigara alıcaksın!!!
nasıl ağlıyorum nasıl,baba nolur nolur ver kilotumu giyeyim diye.
vermedi,böyle gideceksin aklını başına gelir dedi.
atıverdi dışarı yaka paça,kaldım donsuz!
üstümde zıpçık gibi minicik bir atlet,onu nasılda çekiyorum ellerimle görünmesin diye oram buram...bu arada atleti çekiştirirkende üsten açılan minik memişlerimide kapatmaya çalışıyorum.
dua ediyorum bir tanıdık görmesinde hepten rezil olmayayım diye :Saruboceq:
gittim bakkala,bakkal abla kasada dantel yapıyor başı önde gamyoncuiremsu
arada başını kaldırıp yüzüme bakıp hastamısın noldu sana falan diyor
atleti nasılda çekmişim kapatmayı başarmışım -tatlicadiarzu-
trajikomik işte
Ama Allah bundan iyisinide bundan kötüsünüde hiç bir çocuğa yaşatmasın.yerimseniben

hhahaha ne kadar çok çişli varmış :))))))ben de 12-13 yasıma kadar yaptım hatta lisede de bir iki gece kaçırdığım oldu sonra kendiliğinden geçti. annemler beni de bır kac doktora psikoloğa vs götürdü ama geçmedi. bu durum sanırım kalıtsal bişey bizim ailede bu durumu yaşayan başka akrabalarım da var . itiraf eceyim evlendiğim ilk günlerde bir gün yıne kacırdım çok komik yaaa ama artık hiç yapmıyorum kurtuldum bu durumdan :lepi:

15 yaşıma kadar işedim.götürmedikleri doktor hacı hoca üfürükçü kalmadı.sonra doktorun biri ilaç verdi.bidaha işemedim...yav şimdi de benim küçük oğlan işiyor.13 yaşında.. oda anası gibi 15 e kadar salacak galiba...........

Vay Vay Vay

Birde ben kendimi sidikli bilirdim!!benneyaptımki

Bende 4 -5 yasina kadar arada bir kacirirmisim:1closedeyes:

allahtan benim 1-1.5 yaşına kadar sürdü ama bazı arkadaşlarımın 8-9 yaşına kadar sürdüğü olmuş

ay yaa o ıslak yataktan kalkmak çok kötü bi duygu şimdi aklıma geldide-tatlicadiarzu-
bende arada bir kaçırırdım okula başlayana kadarsırnaşık şey

6 yaşına kadar ıslattım..kaydirigubbakcemile
sanki tuvalete girmişim gibi bir his oluyordu..komikti beeehihoyyyt

vallahı ben bu konuda cok temız bır cocukmusum 3 yasımda bıtırmısım bu alta kacırma olayını..annem cok usluydun bu konuda dıyor..ama kızkardesım ortaokula gıdene kadar yaptı..sidikli nolcak:))))))

bende 8-9 yaşıma kadar falan aynı rüyalarla malesef bazı kazalar yaşardımm .zaten hiç uykuyu sevmeyen benim geç kalktığımı görünce annem elinde havlular hadi bakalım banya yapalım bu sabah istersen derdi beni mahçup etmemek için :1rolleyes:

amaaaan ne utanıcam 11 yaşıma kadar altımı ıslatıp gece sopası yemeye alışmıştım valla bide ıslaklıktan korunmak için yorganın yarısını altıma sererdim çokta titizmişimkaydirigubbakcemile3 heyy gidi günler heyy keşke o yaşlarıma geri dönebilsemde hergece altımı ıslatsamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…