- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.215
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
24 yaşındayım. Geçen sene üniversiteden mezun oldum. Bu sene çok kararlıydım ne olursa olsun atanacaktım. Yeni evliyken hamile kaldım. Şu sn 5 aylık hamileyim ve doğum kpss zamanına denk geliyor. Üstelik dershaneden ayrılmak zorunda kaldım. Kendimi çok kötü ve umutsuz hissediyorum. Senelerce boş gezip evde koca parası mı bekleyeceğim. Bu hayat bana çok ağır geliyor. Bir an önce kendi paramı kazanmak istiyorum. Eşimden para istemek ağrıma gidiyor. Dört ay bulantı uyku halsizlik çok ağır geçti ve çalışsmaıdm. Bu saatten sonra ancak 2020 kpssyr çalışabilirim. Ama o zaman da bebek doğacak nasıl olacak nasıl yetişecem. Bunu başarabilen var mı eğer bebeğin büyümesini beklersem 26 27 yaşında plucam en iyi ihtimalle. O kadar sene evde oturarak geçiremem asla. Şu beş ayda patlaıdm bile. Bana bi yol gösterin ya da en azından örnekler verin hayatınızdan o kadar ütopik geliyor ki atanmak çalışmak ve ı kadar büyüleyici bir hayal gibi. Başarmak istıyorum ama umudum yok. Nereden nasıl başlarım evde nasıl çalışırım bir fikrim yok. Bu arada 85 kadar bir puana ihtiyacım var alan eğitim gk gy hepsi var.