- Konu Sahibi kristaltane
-
Ahhh kardeşim yaa bende aynı dertten muzdaribim. 6 yıl oldu hala çıkıyoruzz( Ve ben bu durumu o kadar kafama takmış durumdayım ki Henüz ikimizin de okulu bitmedi. Lisans yüksek lisans derkenn seneler geldii geçtii. Ama nasıl geçti siz bir de bana sorun Okulda ayrı dert evde ayrı dert. Rahat olduğum tek bir yer bile yok. Evde söz sahibi bile değiliz. Kendi evinizde yaparsınız diyolar annem babam ( O kadar zor durumdayım kii anlatamam. Her gece diyorum ki : Rabbim şu zamanı öle hızlı geçir ki ertesi sabaha uyanmışım gibi 2 sene geçsin aradan ( Evlenmeyi ve sevdiğimle birlikte olmayı o kadar istiyorum kii... Senelerdir liseliler gibi aman kimse görmesin kimse duymasın diye kaçamak kaçamak görüşüyoruz. Saki ayıp birşey yapıyoruz. O kadar BUNALDIM O KADAR DARALDIM Kİİİ . İntiharın günah olmadığını bilsem çokan yapardım . . . Zaman neden geçek bilmiyor ( Benim gibi böyle ailesinden de sıkıntısı olan ve uzun süre beraberlik yaşayanlar var mı ? Nolurr bana yardım edin birşeyler söyleyin. Zira yoruldum dağılan hayallarimi toplamaktan senağlamasenağlama
bi erkekle rahat görüşemiyorum diye neden intiharı düşünüyosunuz ki saçma bence.. tamam belki haklısınız ama her aile rahat değil işte
canım merak etme evlensende evlilikten bıkıcan nasıl olsa :) benim annemde çok rahat değil yani git gez gel kızım demez bizdede problem oluyo.. çok rahat aileler var sevgilisi eve girip çıkan bile hatta bizde nişanlı bile olsan okadar olmaz yani ama napalım yapı meselesi elin oğlu için aileni değiştiricek halin yok ya
bende:ecrin_bebek:Bayılıyorum şöyle kısa süre içinde hemen temmuzda sözlendik, ağustosta nişanlandık, eylülde evlendik diyenlere yaa, maaşallah hihoyyyt
ALLAH hayırlı etsin canım2,5 yıl olmuştu sözlendik, 5. yılımızda nişanlandık, 6. yılımızı bitirdik Eylül'de evleniyoruz. Çok uzun geldi birden. sempatiksalakcinni
inşALLAH canım14 ekim de tanıştık 20 şubatta sözlendik 12 haziranda nişanlandık düğünümüz henüz belli değil bayramdan sonrada olabilir en geç hazirana inş düğün tarihimi de burdan duyurmak nasip olur
ne kadar çok beklemişsiniz canım maşALLAH9. yılımızda sözlendik, nişanlandık 10. yılımızda evleniyoruz. 10. yıl kutlaması yapıyoruz :))
Çıktık açık alınla on yılda her savaştan :roflol:
mutluluklar3 yıl+ 10 gün söz (daha doğrusu evlenme teklifi)
Evlenme teklifinden 1 ay sonra istemeye geldiler ve nişanlanmış olduk.
Nişandan 2,5 ay sonra da evlendik.
Pek bir şey anlayamadık evlenmemizle ilgili olarak.. Çok apar topar oldu.
mutluluklar:1hug:bana da bayıl o vakit
kasım sonunda tanıştık
ocakta 1,5 ay sonra nişan martta nikah ettik düğün temmuzda
a.s.bi gün çağırdılar gördüm
akşama sözüm oldu
3 ay şoka girdim ben sözlümüyüm şimdi diye
1 yıla evlendim
10 yıllık evliyim:hulya:
a.s.13 ay sonra nişanlandık,13 ay sonra evlendik...
hayırlısı olsun canımdaha önceleride tanıyodum ama böle bişi yoktu kısmet işte2009 30 Ağustosta başladık 2010 31 ocakta sözlendik 6 haziranda nişanlandık kısmetse 2011 nisandada gelincik olcam :):)
a.s.He he benim nişanlımla ortaokulda aynı sınıftaydık o zaman bişi yoktu tabiki..10 sene sonra başladı arkadaşlığımız 15 ekim 2008de, 5 haziranda sözlendik, 3 temmuzda nişanlandık, 18 eylülde de EVLENİYORUUUUZ zemuszemus
emin ol senin durumda olan çok kişi var sabır etmek gerekiyor zor olsadaAhhh kardeşim yaa bende aynı dertten muzdaribim. 6 yıl oldu hala çıkıyoruzz( Ve ben bu durumu o kadar kafama takmış durumdayım ki Henüz ikimizin de okulu bitmedi. Lisans yüksek lisans derkenn seneler geldii geçtii. Ama nasıl geçti siz bir de bana sorun Okulda ayrı dert evde ayrı dert. Rahat olduğum tek bir yer bile yok. Evde söz sahibi bile değiliz. Kendi evinizde yaparsınız diyolar annem babam ( O kadar zor durumdayım kii anlatamam. Her gece diyorum ki : Rabbim şu zamanı öle hızlı geçir ki ertesi sabaha uyanmışım gibi 2 sene geçsin aradan ( Evlenmeyi ve sevdiğimle birlikte olmayı o kadar istiyorum kii... Senelerdir liseliler gibi aman kimse görmesin kimse duymasın diye kaçamak kaçamak görüşüyoruz. Saki ayıp birşey yapıyoruz. O kadar BUNALDIM O KADAR DARALDIM Kİİİ . İntiharın günah olmadığını bilsem çokan yapardım . . . Zaman neden geçek bilmiyor ( Benim gibi böyle ailesinden de sıkıntısı olan ve uzun süre beraberlik yaşayanlar var mı ? Nolurr bana yardım edin birşeyler söyleyin. Zira yoruldum dağılan hayallarimi toplamaktan senağlamasenağlama
inşALLAH canım2006da tanıştık.
Yarın istemeye geliyorlar :)
Temmuz 30 söz.
Ramazandan sonra nişan.
Seneyede düğün Allah nasip ederse :)
a.s.9.5 AYLIK EVLİYİZ
5 YIL BEKLEDİK BİRBİRİMİZİ.SÖZ , NİŞAN , ASKERLİK DERKEN 4 EKİM 2009DA EVLENDİK:asigim:
inşALLAH canım15 Temmuz 2008 de cikmaya basladik... 7 ay sonra 5 Mart 2011 de dugunumuz varrr hehehe
3. senenin sonunda evlenmiş olucaz hayırlısıyla
canım merak etme evlensende evlilikten bıkıcan nasıl olsa :) benim annemde çok rahat değil yani git gez gel kızım demez bizdede problem oluyo.. çok rahat aileler var sevgilisi eve girip çıkan bile hatta bizde nişanlı bile olsan okadar olmaz yani ama napalım yapı meselesi elin oğlu için aileni değiştiricek halin yok ya
2006da tanıstık 2009 sonabahrda dugunum oldu..11 aylık evlıyım
14 subat 2007 tanıstık 5 ay flort ettık 13 temmuz 2007 da nısanlandık ve bır sene sonrada evlendık 21 temmuz evlendık suan 2 senedır evlıyız cok sukur ılk gunku gıbı devam edıyor askımız.. bu arada gorucu usulu olarak tanıstık
19 mayıs 2006 da tanıstık..
26 hazıran 2006da nişanlandık..
22 temmuz 2006 da evlendık..
toplam 64 gun sonra evlenmiş oluyoruz..seviyoruz mutluyuz..:))))))))))))9
14 subat 2007 tanıstık 5 ay flort ettık 13 temmuz 2007 da nısanlandık ve bır sene sonrada evlendık 21 temmuz evlendık suan 2 senedır evlıyız cok sukur ılk gunku gıbı devam edıyor askımız.. bu arada gorucu usulu olarak tanıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?