• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç Sene Sonra Evlendiniz

5 ay içinde tanıştık nişanlandık evlendik 2 yıllık evliyim kocamı cok sevıyorum allah bozmasın kimsenin yuvasını

Uzun süre birlikte olup sonrasında evlilik çok zor aynı aşkla devam etmesi. Heycanını yitirir bana göre. max. 2 sene içinde evlenilmeli bence bıkmamalı birbirinden eşleryasakkelime

Madem heyecan sevgi böyle çabuk bitiyor. Kimse evlenmesin o zaman.. Uzun yıllar nasıl birlikte kalınacak. Saçma geldi bana..

Madem heyecan sevgi böyle çabuk bitiyor. Kimse evlenmesin o zaman.. Uzun yıllar nasıl birlikte kalınacak. Saçma geldi bana..

Bence de biraz saçma olmuş. Bizde eşimle 5.5 yıl sonra evlendik, ne ilişkimiz süresinde ne de evlendikten sonra bir bıkkınlığımız olmadı şüküür :)

Ama sevgi demiyor ki arkadaş aşk ve heyecan diyor..Aşk geçici Sevgi ebedidir..Evliliğin yürümesi aşka ve heycana bağlı değildir.Sevgi,Saygı ve Özveriye bağlıdır.Tabikide evlenip belli bir zaman geçtikten sonra aynı heyecanı yaşayamazsın.Ki bunun için evli olmakta gerekmez 5-6yıllık bir ilişki sürecinde bile olsan 1-2 yıl sonra en baştaki heyecanı ve aşkı yaşayamazsın.Yaşadığın sevgidir.Bunun ayırdı çok önemli.Ama şöylede birşey var evlilik dönemi farklı.5-6 yıllık ilişkiden sonra evlilik hazırlığına grince tekrar heyecan yaşayabilirsin.Çünkü sevdiğin kişiye çok daha farklı bir bağ ile bağlı olacak olma heyecanı ve tabki hazırlığın getirdiği heyecan vardır.Ama;
Özveri,Sevgi,Saygı = Aşk heyecanla karıştırmayalım.Zaten mantıklı olanda sevgi ile yürümektir.Aşkın çok sağlam bağları yoktur çünkü kopuverir anlayamazsın.Hani şu 5 yıllık beraberlikten sonra ayrıldıklar,Uzun süreden sonra bittiler..:15:

Danah önceden tanıyorduk birbirimizi.26 haziran 2009 da ilişkimiz başladı..Planlarımız suya düşmezse ve inşallah birşey olmazsa 2011 haziran-temmuz da evlenicez inşallahhhhh....:1: AAAAAAAA DAHA FAZLADA BEKLEYEMEM ZATEN ARTIK YETER İŞİMİZ HAZIR ASKERLİK SORUNU YOK OTURACAĞIMIZ EVİMİZ VAR.ZATEN NİŞANLI OLDUĞUM İÇİN ŞUAN İŞEDE GİREMİYORUM.ŞUANDA BABAMDAN DOLAYI BEKLİYORUZ ZATEN TUTTURDU ÖNCE ABİN EVLENECEK DİYE.Yok HAZİRANDADA OLMAZ DERSE BANA BAK BABA YETER ARTIK BÖYLE OLMAZ DİYECEĞİM :4::20: şAKA bir yana nişanlılık sürecinde sevdiğinden ayrı kalmak çok zormuş gerçekten.Ve birde işiniz yoksa yandınız.Sürekli tartışma.Karşınızdaki kişinin sizin için çalışıp çabaladığını unutup birsürü şeyler yükleyebiliyorsunuz.Aramıyorsun.ilgisizsin vs.Ve uzaktaysan birde iyice çekilmez oluyor hayat.Şekil a.1 :1:

Uzun süre birlikte olup sonrasında evlilik çok zor aynı aşkla devam etmesi. Heycanını yitirir bana göre. max. 2 sene içinde evlenilmeli bence bıkmamalı birbirinden eşler

Sevgi kelimesini kullanmadım arkadaşım heycan dedim . İllaki evlilik saygı sevgi olduğu müddetce ömür boyu olucaktır...

northstar teşekürler tatlım:81:

Son düzenleme:
6 ay sonra evlendik 8 yıl sonra bebeğimiz olabildi
9a girdik:nazar:

2004 ağustos ayında tanıştık ve 2010 temmuzda evlendik..Yani 6 yıllık bir ilişkinin ardından evlendik..

2002 de tanıştık

2007 de evlendik

3 yıldır evliyiz ,canım eşim benim

4 yıl sonra evlendik 3 yıldırda evliyiz:97:
:71:
6 ay sonra evlendik 8 yıl sonra bebeğimiz olabildi
9a girdik:nazar:

2004 ağustos ayında tanıştık ve 2010 temmuzda evlendik..yani 6 yıllık bir ilişkinin ardından evlendik..
04.06.2006 çıkmaya başladık
27.10.2007 sözlendik
31.05.2008 nişanladık
07.06.2009 evlendik

2002 de tanıştık

2007 de evlendik

3 yıldır evliyiz ,canım eşim benim

Back