• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç Sene Sonra Evlendiniz

Ahhh kardeşim yaa bende aynı dertten muzdaribim. 6 yıl oldu hala çıkıyoruzz :(( Ve ben bu durumu o kadar kafama takmış durumdayım ki Henüz ikimizin de okulu bitmedi. Lisans yüksek lisans derkenn seneler geldii geçtii. Ama nasıl geçti siz bir de bana sorun :( Okulda ayrı dert evde ayrı dert. Rahat olduğum tek bir yer bile yok. Evde söz sahibi bile değiliz. Kendi evinizde yaparsınız diyolar annem babam :(( O kadar zor durumdayım kii anlatamam. Her gece diyorum ki : Rabbim şu zamanı öle hızlı geçir ki ertesi sabaha uyanmışım gibi 2 sene geçsin aradan :(( Evlenmeyi ve sevdiğimle birlikte olmayı o kadar istiyorum kii... Senelerdir liseliler gibi aman kimse görmesin kimse duymasın diye kaçamak kaçamak görüşüyoruz. Saki ayıp birşey yapıyoruz. O kadar BUNALDIM O KADAR DARALDIM Kİİİ . İntiharın günah olmadığını bilsem çokan yapardım . . . Zaman neden geçek bilmiyor :(( Benim gibi böyle ailesinden de sıkıntısı olan ve uzun süre beraberlik yaşayanlar var mı ? Nolurr bana yardım edin birşeyler söyleyin. Zira yoruldum dağılan hayallarimi toplamaktan senağlamasenağlama

bi erkekle rahat görüşemiyorum diye neden intiharı düşünüyosunuz ki saçma bence.. tamam belki haklısınız ama her aile rahat değil işte

bi erkekle rahat görüşemiyorum diye neden intiharı düşünüyosunuz ki saçma bence.. tamam belki haklısınız ama her aile rahat değil işte

Rahat görüşemediğimden değil ki yeşil gözlü melek. . . Senelerce bekle bekle ama elime geçen bişey yok hala. Üstelik baskılar da cabası... Ama haklısın sende intihar tabiki saçma ama insan bunalınca gözü görmüyormuş geçekten. Allah yardımcım olsun demekten başka çarem yok sanırım :sinifsinif::Saruboceq: ama çok teşekkür ederim en azından ilginiz bile yetti . Çok sağolun. . .

canım merak etme evlensende evlilikten bıkıcan nasıl olsa :) benim annemde çok rahat değil yani git gez gel kızım demez bizdede problem oluyo.. çok rahat aileler var sevgilisi eve girip çıkan bile hatta bizde nişanlı bile olsan okadar olmaz yani ama napalım yapı meselesi elin oğlu için aileni değiştiricek halin yok ya :D

canım merak etme evlensende evlilikten bıkıcan nasıl olsa :) benim annemde çok rahat değil yani git gez gel kızım demez bizdede problem oluyo.. çok rahat aileler var sevgilisi eve girip çıkan bile hatta bizde nişanlı bile olsan okadar olmaz yani ama napalım yapı meselesi elin oğlu için aileni değiştiricek halin yok ya :D

Evet doğru söylüyosun. İnşaallah hayırlı sonuçlarla sonuçlanır başladığımız şu iş :1rolleyes:

Bayılıyorum şöyle kısa süre içinde hemen temmuzda sözlendik, ağustosta nişanlandık, eylülde evlendik diyenlere yaa, maaşallah hihoyyyt
bende:ecrin_bebek:
2,5 yıl olmuştu sözlendik, 5. yılımızda nişanlandık, 6. yılımızı bitirdik Eylül'de evleniyoruz. Çok uzun geldi birden. sempatiksalakcinni
ALLAH hayırlı etsin canım
14 ekim de tanıştık 20 şubatta sözlendik 12 haziranda nişanlandık düğünümüz henüz belli değil bayramdan sonrada olabilir en geç hazirana inş düğün tarihimi de burdan duyurmak nasip olur
inşALLAH canım
9. yılımızda sözlendik, nişanlandık 10. yılımızda evleniyoruz. 10. yıl kutlaması yapıyoruz :))

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan :roflol:
ne kadar çok beklemişsiniz canım maşALLAH
3 yıl+ 10 gün söz (daha doğrusu evlenme teklifi)
Evlenme teklifinden 1 ay sonra istemeye geldiler ve nişanlanmış olduk.
Nişandan 2,5 ay sonra da evlendik.

Pek bir şey anlayamadık evlenmemizle ilgili olarak.. Çok apar topar oldu. :D
mutluluklar

bana da bayıl o vakit
kasım sonunda tanıştık
ocakta 1,5 ay sonra nişan martta nikah ettik düğün temmuzda
mutluluklar:1hug:
bi gün çağırdılar gördüm
akşama sözüm oldu
3 ay şoka girdim ben sözlümüyüm şimdi diye
1 yıla evlendim
10 yıllık evliyim:hulya:
a.s.
13 ay sonra nişanlandık,13 ay sonra evlendik...
a.s.
daha önceleride tanıyodum ama böle bişi yoktu kısmet işte:D:D 2009 30 Ağustosta başladık 2010 31 ocakta sözlendik 6 haziranda nişanlandık kısmetse 2011 nisandada gelincik olcam :):)
hayırlısı olsun canım
He he benim nişanlımla ortaokulda aynı sınıftaydık o zaman bişi yoktu tabiki..10 sene sonra başladı arkadaşlığımız 15 ekim 2008de, 5 haziranda sözlendik, 3 temmuzda nişanlandık, 18 eylülde de EVLENİYORUUUUZ zemuszemus
a.s.
Ahhh kardeşim yaa bende aynı dertten muzdaribim. 6 yıl oldu hala çıkıyoruzz :(( Ve ben bu durumu o kadar kafama takmış durumdayım ki Henüz ikimizin de okulu bitmedi. Lisans yüksek lisans derkenn seneler geldii geçtii. Ama nasıl geçti siz bir de bana sorun :( Okulda ayrı dert evde ayrı dert. Rahat olduğum tek bir yer bile yok. Evde söz sahibi bile değiliz. Kendi evinizde yaparsınız diyolar annem babam :(( O kadar zor durumdayım kii anlatamam. Her gece diyorum ki : Rabbim şu zamanı öle hızlı geçir ki ertesi sabaha uyanmışım gibi 2 sene geçsin aradan :(( Evlenmeyi ve sevdiğimle birlikte olmayı o kadar istiyorum kii... Senelerdir liseliler gibi aman kimse görmesin kimse duymasın diye kaçamak kaçamak görüşüyoruz. Saki ayıp birşey yapıyoruz. O kadar BUNALDIM O KADAR DARALDIM Kİİİ . İntiharın günah olmadığını bilsem çokan yapardım . . . Zaman neden geçek bilmiyor :(( Benim gibi böyle ailesinden de sıkıntısı olan ve uzun süre beraberlik yaşayanlar var mı ? Nolurr bana yardım edin birşeyler söyleyin. Zira yoruldum dağılan hayallarimi toplamaktan senağlamasenağlama
emin ol senin durumda olan çok kişi var sabır etmek gerekiyor zor olsada

2006da tanıştık.
Yarın istemeye geliyorlar :)
Temmuz 30 söz.
Ramazandan sonra nişan.
Seneyede düğün Allah nasip ederse :)
inşALLAH canım
9.5 AYLIK EVLİYİZ
5 YIL BEKLEDİK BİRBİRİMİZİ.SÖZ , NİŞAN , ASKERLİK DERKEN 4 EKİM 2009DA EVLENDİK:asigim:
a.s.
15 Temmuz 2008 de cikmaya basladik... 7 ay sonra 5 Mart 2011 de dugunumuz varrr hehehe
inşALLAH canım

katılıyorum canım

14 subat 2007 tanıstık 5 ay flort ettık 13 temmuz 2007 da nısanlandık ve bır sene sonrada evlendık 21 temmuz evlendık suan 2 senedır evlıyız cok sukur ılk gunku gıbı devam edıyor askımız.. bu arada gorucu usulu olarak tanıstık

Son düzenleme:
19 mayıs 2006 da tanıstık..
26 hazıran 2006da nişanlandık..
22 temmuz 2006 da evlendık..
toplam 64 gun sonra evlenmiş oluyoruz..seviyoruz mutluyuz..:))))))))))))9

bızde 2007 kadır gecesınde tanısdık 2007 -8 Ekimde sevgili olduk ve halen sevgiliyiz :) kasım da ınş. nişanımız olucak yuppii

2005 de başladı aşkımız :asigim:
kısmetse 2016 da düğün istiyoruz :teytey:
yani 11 yıl sonra evlenmiş olucaz boshayallersmile

31 Agustos 2008 de tanıştık
25 Eylül 2008 de ilişkimiz anlam kazandı
10 Mayıs 2009 da adı konsun istedik aile arasında istemeve söz yaptık
26 Temmuz 2009 da büyük bi nişan yaptık
26 Ocak 2010 evli olarak gözükelim şark yerimiz iyi biryere çıksın diye nikah yaptık
ama maalesef şark cıkmadı ve düğün tarihinimizi erken tarihe alarak;
1 Agustos 2010 tarihinde evlenmiş olduk :))

Back