• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç Sene Sonra Evlendiniz

15 yıl sonra evlendikdelikafadulden. ortaokuldan tanışıyorduk.ben ona platonik birşeyler besliyordum ama onun hiç haberi olmadı.lise de başka okullara gittik.onu birdaha hiç görmedim.liseden sonra amerikada eğitim görmüş. sonra kıbrısta devam etmiş.mezun olur olmaz türkiyeye döndü.döner dönmez facebookta beni buldu.buluştuk 15 yılın ardından. 4 ay sonra nişanlandık. 1 yıl sonrada evlendik. 13 aydırda evliyiz hihoyyyt

3 yıl sonra nişanlandık ancaa 5 ay sonrada evlendik toplam 3.5 yıl sonra evlendik
a.s.
3 yıl 8 ay oldu çıkıyoruz. seneye evlenmeyi düşünüyoruz. ama henüz ne nişan ne söz ne isteme hiçbişey yok daha.
hayırlısı canım
yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz ve 3 ay sonrada nikahımız olacak
a.s.
2 buçuk sene konuştuk
1 sene de nişanlı kalıcaz ..
maşALLAH canım
7 senedir beraberiz 8.yılımız ....ve de EVLENİYORUMZ......YAŞIM 23 :)
bayağı uzun olmuş canım maşALLAH

3 yıl 9 aydır beraberiz :nazar: ve kısmetse 2 ay 2 gün sonra yane tam 4,senemizde evleniyoruz :nazar::asigim:
a.s.
9.yılımızda evlendik:)
5.yıllık evliyiz:)
maşALLAH canım ALLAH bozmasın
10 yıl çıktık :)) 6ay nişan, 16 yıldır beraberiz:))
maşALLAH canım 10 yıl çok beklemişsin ama karşılığını almışsın

15 yıl sonra evlendikdelikafadulden. ortaokuldan tanışıyorduk.ben ona platonik birşeyler besliyordum ama onun hiç haberi olmadı.lise de başka okullara gittik.onu birdaha hiç görmedim.liseden sonra amerikada eğitim görmüş. sonra kıbrısta devam etmiş.mezun olur olmaz türkiyeye döndü.döner dönmez facebookta beni buldu.buluştuk 15 yılın ardından. 4 ay sonra nişanlandık. 1 yıl sonrada evlendik. 13 aydırda evliyiz hihoyyyt

a.s.a.s.

7 ay birlikteydik nisanlandigimizda
5 GÜN nisanli kaldik nikahimiz oldu :)
nikahtan 4 ay 6 gün sonrada dügünümüz olucak

99da tanistik, o cabaladi etti, sonra cikmaya basladik, kaydirigubbakcemile ben hisslerimden korkup kactim :kedi:

04de yine karsilastik, yine o cabaladi, cikmaya basladik kaydirigubbakcemile onun evlenme teklifinden sonra korkup kactim :kedi:

09da ailesiyle karsilastim, gözlerim onu aradi, ama yoktu.. :1shok: numarasini arastirdim, buldum, ben aradim, cabaladim, cikmaya basladik diyemeden evlenme karari alindi eyvahedigeldismile ve yarim sene gecmeden evlendik! opuyorumnanaktan :asigim: Şeniz

keske bu kadar slak olmayip 10 sene evvel evlenseymisim ilk ve tek askimla :teselli: :utangac:

7 ay birlikteydik nisanlandigimizda
5 GÜN nisanli kaldik nikahimiz oldu :)
nikahtan 4 ay 6 gün sonrada dügünümüz olucak
a.s.
99da tanistik, o cabaladi etti, sonra cikmaya basladik, kaydirigubbakcemile ben hisslerimden korkup kactim :kedi:

04de yine karsilastik, yine o cabaladi, cikmaya basladik kaydirigubbakcemile onun evlenme teklifinden sonra korkup kactim :kedi:

09da ailesiyle karsilastim, gözlerim onu aradi, ama yoktu.. :1shok: numarasini arastirdim, buldum, ben aradim, cabaladim, cikmaya basladik diyemeden evlenme karari alindi eyvahedigeldismile ve yarim sene gecmeden evlendik! opuyorumnanaktan :asigim: Şeniz

keske bu kadar slak olmayip 10 sene evvel evlenseymisim ilk ve tek askimla :teselli: :utangac:
ALLAH bozmasın

merhaba arkadaşlar,eşimle 2006 kasımda tanıştık,2007 ağustosta nişanlandık,2008 temmuzda da evlendik,çooook mutlu bir evliliğim var,Allah herkese nasip etsin...

24 Aralık 2008 da tanıştık

11 Nisan 2009 da nişanlandık

01 Ağustos 2009 da evlendik
ve bugün itibariyle 8 ay 2 hafta 5 günlük evliyiz:nazar: eşimi çok seviyorum bide :asigim:

2008 2 Şubatta tanıŞtım
2008 26 martta nıŞanladık
2008 6 temmuzda evlendık
ve 2,5 aylık hamıleyım kocamı cooooook sevıyorum o benım herŞeyım bu dÜnyaya 1000 kez gelsen yıne onunla evlenırdım aŞkım senı Çok sevıyorum bıdıgım babacık:)

merhaba arkadaşlar,eşimle 2006 kasımda tanıştık,2007 ağustosta nişanlandık,2008 temmuzda da evlendik,çooook mutlu bir evliliğim var,Allah herkese nasip etsin...
a.s.
3 sene sonunda evlencez inş:)
a.s.
Tanıstıktan yaklasık 2 ay sonra nısanlandık, 10 ay sonra da evlendık. 1 yıllık evlıyız
a.s.
24 Aralık 2008 da tanıştık

11 Nisan 2009 da nişanlandık

01 Ağustos 2009 da evlendik
ve bugün itibariyle 8 ay 2 hafta 5 günlük evliyiz:nazar: eşimi çok seviyorum bide :asigim:
a.s.
2005 te tanıştık..

2006 de nişanlandık..

2009 da evlendik.

11 gün sonra da nasipse 1 yılımızı doldurmuş olucazz... :nazar::nazar:
a.s.
2008 2 Şubatta tanıŞtım
2008 26 martta nİŞanladık
2008 6 temmuzda evlendİk
ve 2,5 aylık hamıleyım kocamı cooooook sevİyorum o benİm herŞeyİm bu dÜnyaya 1000 kez gelsen yıne onunla evlenırdım aŞkım senİ Çok sevİyorum bıdıgım babacık:)
a.s.

2008 sevgili olduk
2012 evlilik olacak kısmetse

4 senelikken :)) o gunleri bir görsemmmm:Saruboceq:

07.12.2007 de sevgilim oldu
02.02.2010 da nikahımız oldu ( tayin içinnikahı önceden yaptık)
18.02.2010 da nişan oldu
30 haziran-1-2-3-4 temmuz tarihlerindede düğünümüz olacak Allah nasip ederse:kedi:

2006 aralık tanıştık
2008 şubat sözlendik
2010 şubat nişanlandık
2010 ekim evlenicez:)
a.s.
2008 sevgili olduk
2012 evlilik olacak kısmetse

4 senelikken :)) o gunleri bir görsemmmm:Saruboceq:
hayırlısı canım
07.12.2007 de sevgilim oldu
02.02.2010 da nikahımız oldu ( tayin içinnikahı önceden yaptık)
18.02.2010 da nişan oldu
30 haziran-1-2-3-4 temmuz tarihlerindede düğünümüz olacak Allah nasip ederse:kedi:
maşALLAH canım

8 senedir beraberiz;24 yaşındayız; geçen sene sözlendik,nişan.......bu sene 18 eylülde düğünüzümüz var...

Back
X