• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç Sene Sonra Evlendiniz

bizde subatta tanıstık temmuzda evlendik iyikide evlenmişim kocamı cok sevıyorum rabbim sevenleri ayırmasın ...

2,5 yıl olmuştu sözlendik, 5. yılımızda nişanlandık, 6. yılımızı bitirdik Eylül'de evleniyoruz. Çok uzun geldi birden. sempatiksalakcinni

14 ekim de tanıştık 20 şubatta sözlendik 12 haziranda nişanlandık düğünümüz henüz belli değil bayramdan sonrada olabilir en geç hazirana inş düğün tarihimi de burdan duyurmak nasip olur

9. yılımızda sözlendik, nişanlandık 10. yılımızda evleniyoruz. 10. yıl kutlaması yapıyoruz :))

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan :roflol:

3 yıl+ 10 gün söz (daha doğrusu evlenme teklifi)
Evlenme teklifinden 1 ay sonra istemeye geldiler ve nişanlanmış olduk.
Nişandan 2,5 ay sonra da evlendik.

Pek bir şey anlayamadık evlenmemizle ilgili olarak.. Çok apar topar oldu. :D

bi gün çağırdılar gördüm
akşama sözüm oldu
3 ay şoka girdim ben sözlümüyüm şimdi diye
1 yıla evlendim
10 yıllık evliyim:hulya:

daha önceleride tanıyodum ama böle bişi yoktu kısmet işte:D:D 2009 30 Ağustosta başladık 2010 31 ocakta sözlendik 6 haziranda nişanlandık kısmetse 2011 nisandada gelincik olcam :):)

He he benim nişanlımla ortaokulda aynı sınıftaydık o zaman bişi yoktu tabiki..10 sene sonra başladı arkadaşlığımız 15 ekim 2008de, 5 haziranda sözlendik, 3 temmuzda nişanlandık, 18 eylülde de EVLENİYORUUUUZ zemuszemus

biz 8 buçuk yıldır cıkıoyoruuuuz.. budan 2 yıl önce ikimiz arasında yzük taktık. 14.08.2009 da nişanlandık..kısmetse asker dönüşü düğünümüz olucak..askere 2010 kasımda gidecek dahaaa:gitme: yani war bayaa mafoldumben

ahh geçmiyor beee opuyorumnanaktan

Ahhh kardeşim yaa bende aynı dertten muzdaribim. 6 yıl oldu hala çıkıyoruzz :(( Ve ben bu durumu o kadar kafama takmış durumdayım ki Henüz ikimizin de okulu bitmedi. Lisans yüksek lisans derkenn seneler geldii geçtii. Ama nasıl geçti siz bir de bana sorun :( Okulda ayrı dert evde ayrı dert. Rahat olduğum tek bir yer bile yok. Evde söz sahibi bile değiliz. Kendi evinizde yaparsınız diyolar annem babam :(( O kadar zor durumdayım kii anlatamam. Her gece diyorum ki : Rabbim şu zamanı öle hızlı geçir ki ertesi sabaha uyanmışım gibi 2 sene geçsin aradan :(( Evlenmeyi ve sevdiğimle birlikte olmayı o kadar istiyorum kii... Senelerdir liseliler gibi aman kimse görmesin kimse duymasın diye kaçamak kaçamak görüşüyoruz. Saki ayıp birşey yapıyoruz. O kadar BUNALDIM O KADAR DARALDIM Kİİİ . İntiharın günah olmadığını bilsem çokan yapardım . . . Zaman neden geçek bilmiyor :(( Benim gibi böyle ailesinden de sıkıntısı olan ve uzun süre beraberlik yaşayanlar var mı ? Nolurr bana yardım edin birşeyler söyleyin. Zira yoruldum dağılan hayallarimi toplamaktan senağlamasenağlama

2006da tanıştık.
Yarın istemeye geliyorlar :)
Temmuz 30 söz.
Ramazandan sonra nişan.
Seneyede düğün Allah nasip ederse :)

Back