• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç Sene Sonra Evlendiniz

Sanırım benim rekoruma yetişen yok :)
9 sene sonra sözlendik, 2 senedir sözlüyüz, düğün tarihi bu yaz gibi ama daha önce de pek çok kez plan yapmıştık hiç biri olmadı o yüzden ümitsizim :1no2:
artık sıkılmaya başladım:bbo:

9 sene sonra sözlendik, 2 senedir sözlüyüz, düğün tarihi bu yaz gibi ama daha önce de pek çok kez plan yapmıştık hiç biri olmadı o yüzden ümitsizim :1no2:

masallah allah bozmasin ayirmasin canim....lise yillarindan beri berabersiziniz herhalde....

yaklasik 1 yildir tanisiyoruz 11 aydir beraberiz...allah nasip ederse haaa birde babam evet derse insallah 15 ayimizda sözlenmis olacagiz....evlilikte artik kacinci yillimizda nasip olur bilmem...:icecream:

Tanıltıktan 3 yıl sonra sevgili olduk.. 1.5 yıllıkken nişanlandık..1.5 yıl nişanlı kaldıktan sonra 3. ylımızda evlenicez Allah nasip ederse...

maşALLAH ALLAH kavuşmanızı nasip etsin
masallah allah bozmasin ayirmasin canim....lise yillarindan beri berabersiziniz herhalde....

yaklasik 1 yildir tanisiyoruz 11 aydir beraberiz...allah nasip ederse haaa birde babam evet derse insallah 15 ayimizda sözlenmis olacagiz....evlilikte artik kacinci yillimizda nasip olur bilmem...:icecream:
hadi hayırlısı olsun
Tanıltıktan 3 yıl sonra sevgili olduk.. 1.5 yıllıkken nişanlandık..1.5 yıl nişanlı kaldıktan sonra 3. ylımızda evlenicez Allah nasip ederse...
inşALLAH ALLAH bozmasın

valla sanırım rekor bende tanıştığımın 2. ayında nişanlandım, 7. ayında ise evleneceğim Allah nasip ederse.
bu arada 4 aylıkken resmi ve dini nikahımız kıyıldı tayin sebebiyle

4. yılın sonunda nişanlandık.5 yıldönümümüzde nikahlandık..Temmuzda düğünnnn:)
hayırlı olsun
valla sanırım rekor bende tanıştığımın 2. ayında nişanlandım, 7. ayında ise evleneceğim Allah nasip ederse.
bu arada 4 aylıkken resmi ve dini nikahımız kıyıldı tayin sebebiyle
yok canım 25 günlükken evlenen bir arkadaş var rekor onun

bizim 14. ayımız oldu, evlenmeyı de düşünüyorduk ama ayrıldık yani beni bıraktı,
evlensek en az 1 yıl çıkmıştık sonra nişan dıyebılecektım.

3 yıl 9 aydır beraberiz :nazar: ve kısmetse 2 ay 2 gün sonra yane tam 4,senemizde evleniyoruz :nazar::asigim:

Back