valla tatlım saymadım ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum.işten yorgun geliyorum en büyük zevkim kitaplara boğulmak ancak yorgunluktan bazen 2 sayfa sonra uyuyup kalıyorum.ama şöle söyleyebilirim herhalde bir 200 kitap okumuşumdur yaklaşık tabiki.bunun içinde kişisel gelişim ve romanlarda dahildir. öptüm kitap kurtlarını kitap okumak kadar güzel bişi var mı :)
Güzel bir soru , çok fazla kitap okuduğumdan eminimde ,sayısını hiç düşünmemiştim.
İlkokul, ortaokul ,lise, üniversite ve hala okuyorum çok şükür.
Lisede okulumuzun kütüphanesi vardı ,müthiş okurdum.
Uygun bir zamanda kabataslak bir hesap yapayım.
Arkadaşlar kitap okumayı çok seviyorum. Kaldı ki 464 sayfalık bir kitabı sadece 1 günde bitirebiliyorum :) Yaklaşık olarak 6-7 ay içerisinde 15 kitap okumuşum. Ve sayfa sayıları 800-500 arasında...
2 sene öncesine kadar çok okurdum öyleki aynı anda 2 kitabı okurdum..gündüz biri..gece biri... şimdi frsatm olmuyo.. ya da kafama göre kitap bulamıyorum...
2 sene öncesine kadar çok okurdum öyleki aynı anda 2 kitabı okurdum..gündüz biri..gece biri... şimdi frsatm olmuyo.. ya da kafama göre kitap bulamıyorum...
hiç saymadım ama 1000 kitaplık bir kütüphanesi var babamın, ordan okumadığım kitap yok
ve bunun dışında da okudugum birsürü kitap var
baba edebiyat profesörü olunca kafaya vura vura okutuyo istemesen de:) küçükken (16 yaşıma kadar) 3 günde bi kitap zorunluluğum vardı
başlarda baskıyla okurdum sonra tutkuya dönüştü... ama okul iş derken eskisine göre formdan çook düştüm o ayrı
Şok oldum ya.Ne kadar çok kitap okuyan varmış; sayılarını görünce çok şaşırdım.Bende 100 kitap okudum; ''çok okuyorum'' diyorum.Bu hırsla baya bir okurum ben