Kaç Kitap Okudunuz?

İlkokuldayken bir deftere yazardım okuduğum kitapları keşke devam etseydim :)

Ama baya okudum şimdi de kardeşim okuyor onları.

Yasım 32 henuz ama okudugum kıtap sayısının 500 cıvarında oldugundan emınım, zaten kendı evımdekı kıtaplarımın sayısı 350 kusurlerde, tek bırakabılecegım mıras sanırım:)

cok sey ogrendım kıatplardan ,yazıyorum su an, cok okumak gercekten cok sey verıyormus ne olursa olsun okunan sey ...

Çocukken okuduğum 40 küsür sayıda olan Ebem Kuşağı serisisini saymazsak 68:26:

şuan evimde 150 geçmiş okudugum edebi romnalr var yanı sıra tavasuf kitaplarıda okurum şimdi okudugum aşkın gözyaşları sinan yagmur

çoçuken okudugum kitaplarda türkçe ögretmnelrimizin verdigi kitaplardı hatırladıgım reşat nuri güntekiin yaprak dökümü

meraba arkadaslar bende yenı uye oldum gercekten eglencelı bı forum.bu aralar cokk kitap okumaktayımm şuan okudugum bi kitap var adı Konuş benimle angel. carpe diem yayınlarından gercekten güzel kitaplar var.vee okudugum kıtabı sıddetle tavsıye edıorum ve ayrıca onerebılecegınız kıtaplar varmı?

henüz 17 yaşındayım ve sanırım 100ü bulmuştur emin değilm çünkü hiç saymadım

daha geçen hafta sayım yaptım, 167 tane olmuş. yeni kitaplık gerekecek gibi...

23 yaşımdayım. En son 8 ay önce taşınırken kitaplarımı saydım (malum en değerli varlıklar) 1830 adetti. İçlerinden okumadığım kuram ağırlıklı (tam olarak bitiremediğim, yarım kalan desem daha doğru olacak) 50 kitap vardır ya da yoktur. :26:Bu arada önemli olan çok kitap okumak değil, okuduğun kitabı anlayarak okumak önemli!

saymadım ama çok okudum

orta okul döneminde okduğum klasik tür romanlarını tekrar okumak istiyorum
özllikle reşat nuri romanları

İlk Çok sayfalı kitabımı 2008 de aldım ve okudum :) Davinci Şifresi . Süperdi sürükleyici şaşırtıcı ve harikaydı.. Ozamana kadar hep kitap okumak çok sıkıcı bişimiş gibi gelirdi kalın kitaplar bi sürü yazı insanlar nasıl zevk alıyor derdim. sanırım ilk okuldaki ders kitaplarından sıkılmamın etkisiyle bütün kitapların aynı sıkıcılığa sahip olduğunu düşündüm :) Çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Yanılmışım Kitap okumak müthiş bişi hatta film izlemekten bile daha müthiş heyecan verici harika hikayeler, maceralar, adrenalin, aşk, öfke, dehşet yok yok :) Kasım 2011 de tekrar kitap almaya başladım ve bu güne kadar 8 kitap okudum her biri 350 sayfadan az olmamak üzere ve kitapsız duramaz oldum sanki biter bitmez yeni bir kitap arayışına giriyorum hatta elimdeki kitap bitmeden yenilerini araştırıp seçip spariş ediyorum :) Çok mutluyum.:KK69:

Saymadım ama 50 den fazla okumuşumdur heralde :44:

çok rahat 1000 ne yakındır
kitap okumayı çok seviyorum
2 ay içinde 9 kitap okuudum 10.su elimde

tüm hayatım boyunca kaç tane okuduğumu bilmiyorum ne yazık ki :26:

ama son 5 ayda 22 kitap okudum.

ps: bir yerde okumuştum, bayanın biri çocuğunun okuduğu her kitabın ismini yazdığı bir liste oluşturmuştu.
harika bir fikir diye düşünüyorum:KK9:
ben de özendim;
elimdeki kitapları + ödünç aldıklarımı + okumak istediklerimi içeren bir liste hazırladım, okuduklarımın üzerini çiziyorum :KK17:
tavsiye ederim.

Son düzenleme:
X