Kaç Kitap Okudunuz?

Ne güzel saymışsınız keşke ben de yapsaydım
belki 100 ü geçmiştir ama kesin değil

kütüphaneme debakılırsa 158 kitap'tır büyük ihtimalle :1rolleyes:

yüzlerce kitap okudum ama sayısını bilmiyorum.belkide bini aşmıştır.sadece kitaplığımda 500 e yakın kitap var.ama ilk okuduğum kitap Cinali serisidir.Halam hediye etmişti.okumayıda 5 yaşında dedemden öğrenmiştim.nostalji yaptım biraz kendi kendime boshayallersmile

bilgisayarım çökmeden önce bi listem vardı. kalsaydı ordan tahmini bir sayıya ulaşırdım ama şu haliyle tahmin etmek güç

Ben de Cin Ali serisini bitirerek okuma alışkanlığı kazanmıştım.10uncu kitap en sık yazılı ve en zor olanıydı gözümde.Çocukluk işte.Bitirdiğim gün deli olmuştum sevinçten.Hala da serileri bitirdiğim zaman çok sevinirim mutlu olurum.Sadece kitap değil mizah dergilerini de çok okur arşiv yaparım.En büyük tutkumdur OKUMAK. Doktora muayeneye gitsem sehpadaki her şeyi okumaya çabalarım.Kaç kitap okudum ben de saymadım.bilmiyorumkismile

Bugüne kadar 2798 kitap okumuşum.

En son hesapladığımda 1000 küsürlerdeydi. Bu konuyu görmem iyi oldu.

6 yaşımdan beri 3 günde 1 kitap okuduğumu varsayarsak (gerçi 2 günde 1 günde bitirdiğim kitapları saymıyorum ortalama olsun 3 günde bir diyorum.
Annemin ve babamın tv ye bakmayı bir meziyet gibi göstermeyip her gün saatlerce kitap okumalarından feyzalarak okula gitmeden önce okumayı söküp onların kafilesine katılmıştım.
Evimizin kütüphanesini küçük yaşta bitirip okulumuzun kütüphanesine dalmıştım + yerel kütüphanemiz il kütüphanesi hepsine de üyeydim.
Şu an il değiştirdim. Ankaradayım. Hacettepe Kütüphanesi, Alman Kültür Merkezi (Goethe Institut) ve Milli Kütüphaneye üyeyim.

Hiiç hesaplamadım,daha doğrusu düşünemedim..:))

39 yılda epey bir okumuşluğum olduğunu övünerek belirtmeliyim sadece..:))

toplamda kaç kitap okudugumu bilmiyorum ama yılda 20 25 arası okuyorum

kitaplığımı düzenlemeye kara verdim ve yeni fihrist aldım.elimdeki bütün kitaplarımı yazacağım bakalım kaç kitabım var?

ilkokul ve orta okulda hocalarımın zoruyla kitap okurdum :)) liseye basladıgımdaysa gecmıs yıllarda kitap okumamakla çok buyuk hata yaptıgımı anladım ..
suana kadar hiç hesaplamadım aklımada gelmedi zaten.. ama baya çok okudum oyle soyleyeyım.. 26 yasındayım liseden bu yana yerı geldı bı gecede okudum 500 kusur sayfalık kıtabı yerı geldi aynı sayfalı baska kıtabı 1 haftada okudum..
ayrıca benım öle çok kitabımda yoktur ,sagdan soldan ,kutuphaneden alır okuyup gerı iade ederim..

okuduğum kitapları bi deftere yazmaya üniversitede başladım 113 olmuş..çok güzel oluyo kitabın adını yazarını ve kısaca birer bilgi yazıyorum

lisedeyken yazıyordum bende yazarıyla beraber kitabı ama sonra bıraktım.hiç bilmiyorum şimdiye kadar kaç tane oldu.200 ile 100 arasındadır 200 den fazla olduğunu sanmıyorum.

hiç saymak aklıma gelmedi gerçi çok da zor olur ama bir yere not etme fikri çok hoşuma gitti denemeye çalışacağım
bende daha ilkokulda annemi kitapçının önünden geçirtmezdim sürekli yeni kitaplar aldırırdım
kitap okumayı bu kadar çok sevmemin nedenininde ilkokul vede ortaokul türkçe öğretmenimin payı çok büyüktür

ilginç bir soru... bilmem ki kimbilir kaç kitap olmustur okumaya söktüğüm günden beri binbir gece masallarından dünya çocuk klasiklerine çok büyük bir kısmını okumusumdur ama bir dönem hiç okumadığım zamanlarda oldu... dünya klasikleri ile (yetişkinler için olan) aram hiç iyi değil genelde güncel kitapların çoğunu okuduğumu arkadaşlar ile sohbetlerde fark ediyorum aa ben onu okumuştum diyebiliyorum... ama tam sayı veremem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…