2011/Ağustos ayında kitap okumaya başladım. 8 ay olmuş. Kendime kütüphane oluşturmaya karar verdim ve bu süre zarfında 87 adet kitap aldım ve 27 tane okudum. Okumaya devam...
Kendimi bildim bileli okurum. Terapi gibidir okumak benim icin. Hobi olamayacak kadar ihtiyac. Haftada en az 4-5 tane okurum ama okudugumuzun sayisindan ziyade, okudugumuzdan ne aldigimiz daha onemli bence. Skor yapmak degil ki mevzu.
Kendimi bildim bileli okurum. Terapi gibidir okumak benim icin. Hobi olamayacak kadar ihtiyac. Haftada en az 4-5 tane okurum ama okudugumuzun sayisindan ziyade, okudugumuzdan ne aldigimiz daha onemli bence. Skor yapmak degil ki mevzu.
okuyupta ben bunu okudum diyemediğim kitaplar vardır benim de,goethe'nin faust'u gibi. nicelik değil niteliğinin önemli olduğu kanısındayım ben de. varsın ayda bir kitap olsun ama o kitabın bize kattıkları olsun..
çok zor bi soru 12 yaşından beri aralıksız kitap okuyorum ortalama 3-4 gnde bitiriorum tabi aralarda 1 gnde veya 10 gnde bitirdiklerimde var... arada 2 ayrı kitabı aynı gnlerde okuduğumda oluyo hmmm kaç tanedir bilmiorum valla havuz problemi gbi oldu
küçüklüğümden beri okuyorum ama bu son 3 senedir okuduğum kitap sayısı 1000 i geçti sanırım ve hala bitmek tükenmek bilmeyen bir kitap açlığı var yetmiyor yahuu ne olacak bu halim çok merak ediyorum
ayda 5 desek. ki bazen abartıp 7-8 olmuştur. yada hiç okumadığım zamanlarda var. 12-13 yaşından beri okurum.
hımmm kabaca hesaplayalım.
1000 civarı sanırım ama aşmışta olabilirim :)