Che .!.:Hiç kimse cevap yazmamış.
canlarım nerdesiniz...
serayy .!.:yavvv chem iyi diyonda herkes senin gibi sebat edip saymamıştırki canım. ben ne kadar düşünsemde onun hesabını yapamam mesela. ama aklıma gelen tek şey ilk okuduğum ciddi kitap (yani sayfa vede içerik olarak:smile: ) MARK TWAIN -TOM SAWYER. hiç unutamam. öğretmenim hediye etmişti ve onun sayesinde kitap okumayı sevdim. allah razı olsun. umarım yaşıyordur ve allah uzun ömürler verir.
paylaşımın için sağol canım.
bu arada unutmadan buluşmaya gelmemezlik etme sakın....
serayy .!.:yavvv chem iyi diyonda herkes senin gibi sebat edip saymamıştırki canım. ben ne kadar düşünsemde onun hesabını yapamam mesela. ama aklıma gelen tek şey ilk okuduğum ciddi kitap (yani sayfa vede içerik olarak:smile: ) MARK TWAIN -TOM SAWYER. hiç unutamam. öğretmenim hediye etmişti ve onun sayesinde kitap okumayı sevdim. allah razı olsun. umarım yaşıyordur ve allah uzun ömürler verir.
paylaşımın için sağol canım.
bu arada unutmadan buluşmaya gelmemezlik etme sakın....
emcan01 .!.:valla bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa senin kadar olmadığıdır çocukluğumdan beri 80-90 kitap okumuşumdur heralde
serayy .!.:ha bu arada ilk kitabımı okurken henüz 10 yaşındaydım.......
Che .!.:canım ben okuduğum kitapları bir defterim var oraya yazıyorum. böylelikle de bir liste oluşturdum.
canım kesinlikle geliyorum.
asla kaçırmam.
şekerlerimi unutma tsmsm mı.
canımsın seni çok özledim.
hülya canan .!.:CANIM HİÇ SAYMADIM AMA 500 Ü BULMUŞTUR KESİN..6 YAŞIMDAN BERİ OKUYORUM Bİ ALİM OLAMADIM..DÜNYA EĞİL KARŞIMDA BE!!!:1cool: :hooray: :anlarsinja:
serayy .!.:şekerler hazır olur ama sen lastiklerden mi istiyorsun, çukulardan mı onları söyle.:biggrin:
hülya canan .!.:Che bu konu hakikaten güzel..belleğimi yordum biraz..lisedeyken saymıştım sanırım..kitapları senin gibi not ederdim..ve biliyor musun mutlaka 2. kez okuyordum:) Allah'tan bu huyumu bıraktım..yoksa gözlerin hali haraptı..şimdi pek o kadar okuyamıyorum..genç kızken babam çok söylenirdi kör olacaksın çık şu odandan gez dolaş diye..ama iyi ki de okumuşum..ayıptır söylemesi..hızlı okuma yarışmalarından kazandığım pek çok ödülüm var:) bakıp bakıp yad ediyorum o günleri..iyi ki böyle bir konu açmışsın..son olarak..Kitap en güzel hediyedir..okuyun ve okutun..sevgiler Che..
1_sen .!.:valla che tebrik ediyorum seni..322 cok iyi bir sayiyurtdisinda yasamanin dezavantaji pek fazla kitap okuyamiyor olmam..ama cok rahat 50 yi gecmistir..hatta minik bir kitapligim var diyebilirim:)..