kaç cc protez konuldu?

ma vie mes regles

evli mutlu çocuklu:)
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
141
27
33
kızlar ben 2 sene once amelıyat oldum ve bana yuvarlak 300 cc konuldu bana suan cok kucuk gelıyor diğer amelıyat olanlar kac cc kullandılar merak ettım

evet yaaa bu konuyu ben de çok merak ediyorum. fakat bu cc olayını anlamak ameliyat öncesi resimleri görmeden mümkün değil. meme dokusu olan birine 250 cc yetebilirken meme dokusu çok az olan birine 350 cc bile yetmeyebilir. ben daha ameliyat olmadım ama olan arkadaşlar ameliyat öncesi durumları ile birlikte kaç cc protez kullanıldığını söylerlerse seviniriz :)

evet kızlar buna cok dıkkat edın benım suan goguslerım hala kucuk 75 oluyor dusunun

zaten o değişmez ki. göğüs altı ölçün değişmeyeceği için. değişen cup olur. A-B-C-D yani silikon taktırdıysan en azından bir yada iki beden değişmesi gerekmez mi?
sen ne takıyordun önceden 75?

260 cc küçük bir protez mi arkadaşlar
zayıf insanda büyük durup kilosu biraz daha fazla olan insanda değişik durruyor bence bütün cc ler..
ne düşünüyorsunuz?

260 cc küçük bir protez mi arkadaşlar
zayıf insanda büyük durup kilosu biraz daha fazla olan insanda değişik durruyor bence bütün cc ler..
ne düşünüyorsunuz?

260 cc ne kadar zayıf olursan ol küçük bence. 300 ccden aşağı taktıranlar genelde pişman oluyor. ha meme dokusu zaten vardır 260 veya 280 taktırınca toplamda 450 cclik bir memesi olacaktır o zaman farklı tabi.. ama genel olarak küçük göğüslüler 300ccden aşağı taktırmasınlar. sonuç hüsran. benim gözlemlediğim kadarı bu. tabi ki istisnalar olabilir.

ameliyat öncesi göğüs altı 78, üst 88cm, 75C
250-275cc takıldı, şu anda üst ölçü 96 ve 75D oldum.

Kızlar ben de iki sene önce ameliyat oldum.Fakat dikkat çekerse huzursuz olurum dediğim için doktorum dual plan 325 cc mentor taktı.Şu an göğüs ölçüm çıplak 88 geliyor fakat ben çok huzursuzum şimdi daha büyük istiyorum.Para biriktirip tekrar yaptıracağım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…