Kaç aydır kendi kendime hoşlandığım adam evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Depresifli şarkılar dinlemeyin, sosyal hesaplarına bakmamaya çalışın; mümkünse hiç düşünmeyin onu. Düşünecek gibi mi oldunuz veyahut moralsiz hissediyorsunuz, açın komikli bir şeyler izleyin. Film falan da olur. Böyle böyle unutulur.

Durumunuzu anlıyorum da neden buradaki üyelere bu kadar agresif ve saldırgansınız?
Adamın evli çıkmasınının müsebbibi KK mı?
evli oldugunu anlamamis Facebook da falan karisinin resmi yokmus karisina yazik insan bir resim koyar en azindan dedi. Kuzeninin dugunu falan koymus ama karisini koymamis. Karisinin kafasida acikmis karisi resim paylasmis ama kocasi paylasmamis. O yuzden bize sinirlendi ister koyar ister koymaz dedigimiz icin.

siz sanki sizin kocanız karşıdaki adammış gibi empati yaptınız bu konuda gereksiz yere. Kocanız da sizi paylaşmıyormuş bunun için bana saldırıyorsunuz ben adam paylaşmadığı için suçlu demedim. Birsürü genç kız takip ediyor kimi bikinili resim koymuş fenomen falan tanıdık olmadığı belli. Yüzlerce resim paylaşmış hergün giriyor elbette karısını da paylaşmalı bana göre. Duyduğum an zaten sildim aklımdan yazdım hala karısıyla mışıl mışıl uyuyordur oh olsun tarzında yazılar yazıyorsunuz.

Ee anlatsana biraz daha, baska naapiyo kocan?
Salonda konsolun ustunde gumus cerceveli kari-koca fotonuz var mi peki?

Aa dur daha ben kocam hakkinda bilgi vermeden bu konu kapanamaz.
Benimki de insaat sektorunde olanlar gormesin diye asla whatsappda beni paylasmaz.
Ama yanindayim diye duasini eksik etmez. Hergun benim icin 3 fatiha okur, arada sirada hayir icin lokma dokturur.

Karısının da hesabı var, kapalı bir bayan değil ve o paylaşmış
Olay ve durumlardan vardığınız çıkarımlar ilginç. Size bir sır vereyim açık kadınların da eşleri kıskanabiliyor hatta şöyle diyeyim o kadınların eşleri kıskançlıktan değil sadece tercih etmediklerinden bile fotoğraf paylaşmayabiliyor. Kötü bir tecrübe olmuş size. Bundan sonra bunu göz önünde bulundurursunuz artık.

Sırf yüzükten değil amcasının oğlunun nişanını bile paylaşan ama kendi düğününü paylaşmayan adam ne düşündürür? Evliyse bile karısına yazık
Karısı siz olsaydınız kesin paylaşırdı adınızı dağlara yazdırır yüzük parmağına dövme yaptırırdı ama işte naparsınız yazık karısı o

Şunu söyleyebilirim,sosyal medya hesaplarına çok itibar etmeyin,reel hayatta asıl tanımaya çalışın.Eğer diyorsanız ki ben bu adamı kafaya taktım gittiğiniz yol çok yanlış yol olur.Ha adam eşiyle boşanma aşamasındadır,ayrılır o zaman durum farklılaşır.Onun harici şu an evliler bence bu durumu kendinize telkin edin

Adam evliymiş. Yapacak bir şey yok .
Kendinizi aptal gibi hissetmenize de gerek yok bence sosyal medyası dümdüz sek bekar profili gibiyse, yüzük takmıyorsa gayet bu şekilde sanmaniz normal.
Arkadaşlarınız ile daha sık farklı mekanlarda program yapın birde kan değerlerinize baktırın belki eksik olan vitaminleriniz vardır gündelik yaşamımızı etkiliyor bu durum. Halsizlik, depresyona meyil gibi.
Kimse ölene kadar depresyonda kalmıyor yada ölü balık gibi yatmıyor tabi ki toparlanırsınız.

Birinden hoşlanmaya başladığınız an biraz daha derin stalk yapın en iyisi çünkü sizi etkilemiş belli erken farketmişsiniz yine şanslıyımışsınız.

Ben ve eşim de bazen yüzük takmıyoruz. Herkes sosyal medya kullanmak durumunda da değil.
Bundan sonra adımlarınızı daha temkinli atarsınız. En azından ortada bir kandırma durumu olmamış, ona sevindim.

Sırf yüzükten değil amcasının oğlunun nişanını bile paylaşan ama kendi düğününü paylaşmayan adam ne düşündürür? Evliyse bile karısına yazık
Benim eşimde de yüzük yok. İnstagramın da ben de yokum. Bende instagram kullanmayı bıraktım etiketleyemezde. Kızzz benimki mi yoksa o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…