Kaç aydır kendi kendime hoşlandığım adam evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben abi degilim sana saldirmiyorum kendi kocamla hic kiyaslamiyorum ama karisini paylasan seviyor paylasmayan kadina yazik diyemezsib herkes mutlulugunu uzuntusunu sosyal medyada paylasmak zorunda degil
Ben kendi durumumu ve düşüncemi söyledim. Hepinizin belliki kocasında benzer durumlar var bana eksiyi basıp geçmişsiniz, iyi ama bundan bana ne? Bekarsam ve karşıdaki insan evli mi anlamaya çalışacaksam tabiki ilk olarak kendisine soramam, yanlış anlar. Yüzük bunun için var, takılmalı bence evet

Ben kendi durumumu ve düşüncemi söyledim. Hepinizin belliki kocasında benzer durumlar var bana eksiyi basıp geçmişsiniz, iyi ama bundan bana ne? Bekarsam ve karşıdaki insan evli mi anlamaya çalışacaksam tabiki ilk olarak kendisine soramam, yanlış anlar. Yüzük bunun için var, takılmalı bence evet
Yuzuk takmiyor karisini paylasmiyorsa bundan sana ne? Zorunda mı erkekler yüzük takmaya sana ne? yada hanimlarini paylasmaya?

E adamla muhabbetin bile yokmuş zaten, nasıl soracaksın? "Merhaba siz beni tanımıyorsunuz ama acaba evli misiniz" mi diyeceksin? Tabii ki diyemezsin. Tanıdığın, sosyal çevrenden biri olsaydı da zaten bir şekilde bilirdin evli olup olmadığını.

Hiç karşılıklı konuşmadığın biri için bu derece kafa yormak sağlıklı değil. Belki adam kötü biri, sapık vs, salt dışarıdan görünen şeyden nasıl böyle kolay etkilenebiliyorsun ki? O zaman başkalarından da etkilenebilirsin demek, etkilenmek istiyorsan dışarıda etkilenecek adam çok, bir sonrakine geç 😂

Yuzuk takmiyor karisini paylasmiyorsa bundan sana ne? Zorunda mı erkekler yüzük takmaya yada hanimlarini paylasmaya?
Değil kardeşim değil. Ama yapmadığı için birkaç aydır bekar sandım ve hoşlanıyordum. Söylediğim bu. İleride evlenirsem eşimden 100 fotoğrafın arasına bi tane de bana ait olan evladımıza ait olan koysun isterim. Ya da yapmıyorsa evli olduğuna dair bi emare bu kadar. Zorunda değil ama baştan bilsem düşünmeyeceğim şeyi bu kadar ay düşünmüş oldum anladınız mı.

E adamla muhabbetin bile yokmuş zaten, nasıl soracaksın? "Merhaba siz beni tanımıyorsunuz ama acaba evli misiniz" mi diyeceksin? Tabii ki diyemezsin. Tanıdığın, sosyal çevrenden biri olsaydı da zaten bir şekilde bilirdin evli olup olmadığını.

Hiç karşılıklı konuşmadığın biri için bu derece kafa yormak sağlıklı değil. Belki adam kötü biri, sapık vs, salt dışarıdan görünen şeyden nasıl böyle kolay etkilenebiliyorsun ki? O zaman başkalarından da etkilenebilirsin demek, etkilenmek istiyorsan dışarıda etkilenecek adam çok, bir sonrakine geç 😂
Tam olarak o şekilde bi durum değil ayrıntılarını da buradan yazamam ortak arkadaşlarımız var

Tam olarak o şekilde bi durum değil ayrıntılarını da buradan yazamam ortak arkadaşlarımız var
Ortak arkadaşlarınız keşke söyleseymiş evli olduğunu 🥲 Ya da onlara sorsaymışsınız.

Şu noktadan sonra zaten hiçbir şey fark etmiyor, adamın karısının resmini koymaması, yüzük takmaması vs sizi ilgilendirmez. Herkesin hayatı farklı. Yargılamaya ya da yaftalamaya hakkınız yok. Siz evlenince takarsınız yüzük. Takmak istemeyen takmaz.

Ortak arkadaşlarınız keşke söyleseymiş evli olduğunu 🥲 Ya da onlara sorsaymışsınız.

Şu noktadan sonra zaten hiçbir şey fark etmiyor, adamın karısının resmini koymaması, yüzük takmaması vs sizi ilgilendirmez. Herkesin hayatı farklı. Yargılamaya ya da yaftalamaya hakkınız yok. Siz evlenince takarsınız yüzük. Takmak istemeyen takmaz.
sormadım o kadar samimi değiliz gidip söylerler diye korktum konuşmadığım biri de değildi.

Tamam hanımlar, ben size kendi eşinizi sormadım. Bu konuyu karşıdaki adamı suçlamak smacıyla açmadım ki bu çok saçma olurdu. Kendi hayal kırıklığımdan dolayı belki teselli edecek birşey söyleyen olur, sosyal hayatta daha aktif olmam açısından öneri verirsiniz diye açtım. Verdiğiniz aydınlatıcı cevaplar bana yetti. Susabilirsiniz artık teşekkürler.

Peki hanımefendi bir insanın sadece evli olması mı hoşlanmanıza engel de yüzüğe bu kadar taktınız? Belki sevgilisi var yani o sayılmıyor mu? Sormadan yada sordurmadan böyle şeyleri zaten öğrenemezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X