- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
Gördüğümüze asık gormedigimize bulaşık olmamak gerek.Profil resmine koydur çocuğunuz falan varsa aile resminizi bence. Bu arada sosyal medyası olmasa ben evli mi değil mi bilmiyorum derdim . Profilini gördüğüm için bekar sanıp hoşlanmıştım
Lehimleyelim parmaklarına, çıkaramasınlar. Yoksa bekar sanıyorlar.Aklimdan geçenleri yazdin. Adamlara yüzük alalim,
Ben kendi durumumu ve düşüncemi söyledim. Hepinizin belliki kocasında benzer durumlar var bana eksiyi basıp geçmişsiniz, iyi ama bundan bana ne? Bekarsam ve karşıdaki insan evli mi anlamaya çalışacaksam tabiki ilk olarak kendisine soramam, yanlış anlar. Yüzük bunun için var, takılmalı bence evetBen abi degilim sana saldirmiyorum kendi kocamla hic kiyaslamiyorum ama karisini paylasan seviyor paylasmayan kadina yazik diyemezsib herkes mutlulugunu uzuntusunu sosyal medyada paylasmak zorunda degil
Bide bol bol foto paylasalimLehimleyelim parmaklarına, çıkaramasınlar. Yoksa bekar sanıyorlar.
İç sesimyüzük alalim ve WhatsApp den Foto koyalim yoksa gidis hat hic iyi degil baksana
Yahu neyse ne evli adam rahat bırakırsın herhaldeKendi kendinize hoşlanmadınız mı kimseden ya? O kadar da önemsiz bişey değildi benim açımdan hatta çoğu sevgilimden bile fazla etkilenmiştim adamdan
Insallah birakir yazik adamin suan hicbirseyden haberi yok karisiyla misil misil uyuyordurYahu neyse ne evli adam rahat bırakırsın herhalde
O kadar yazdığım şeye rağmen hala laf sokmak için bunları yazıyorsun ya, Allah kalbine göre versinInsallah birakir yazik adamin suan hicbirseyden haberi yok karisiyla misil misil uyuyordur
Amin tesekkur ederim kalbimde kötülük yok benim. Insallah Allah kalbime gore verirO kadar yazdığım şeye rağmen hala laf sokmak için bunları yazıyorsun ya, Allah kalbine göre versin
Yuzuk takmiyor karisini paylasmiyorsa bundan sana ne? Zorunda mı erkekler yüzük takmaya sana ne? yada hanimlarini paylasmaya?Ben kendi durumumu ve düşüncemi söyledim. Hepinizin belliki kocasında benzer durumlar var bana eksiyi basıp geçmişsiniz, iyi ama bundan bana ne? Bekarsam ve karşıdaki insan evli mi anlamaya çalışacaksam tabiki ilk olarak kendisine soramam, yanlış anlar. Yüzük bunun için var, takılmalı bence evet
E adamla muhabbetin bile yokmuş zaten, nasıl soracaksın? "Merhaba siz beni tanımıyorsunuz ama acaba evli misiniz" mi diyeceksin? Tabii ki diyemezsin. Tanıdığın, sosyal çevrenden biri olsaydı da zaten bir şekilde bilirdin evli olup olmadığını.Ben kendi durumumu ve düşüncemi söyledim. Hepinizin belliki kocasında benzer durumlar var bana eksiyi basıp geçmişsiniz, iyi ama bundan bana ne? Bekarsam ve karşıdaki insan evli mi anlamaya çalışacaksam tabiki ilk olarak kendisine soramam, yanlış anlar. Yüzük bunun için var, takılmalı bence evet
Değil kardeşim değil. Ama yapmadığı için birkaç aydır bekar sandım ve hoşlanıyordum. Söylediğim bu. İleride evlenirsem eşimden 100 fotoğrafın arasına bi tane de bana ait olan evladımıza ait olan koysun isterim. Ya da yapmıyorsa evli olduğuna dair bi emare bu kadar. Zorunda değil ama baştan bilsem düşünmeyeceğim şeyi bu kadar ay düşünmüş oldum anladınız mı.Yuzuk takmiyor karisini paylasmiyorsa bundan sana ne? Zorunda mı erkekler yüzük takmaya yada hanimlarini paylasmaya?
Tam olarak o şekilde bi durum değil ayrıntılarını da buradan yazamam ortak arkadaşlarımız varE adamla muhabbetin bile yokmuş zaten, nasıl soracaksın? "Merhaba siz beni tanımıyorsunuz ama acaba evli misiniz" mi diyeceksin? Tabii ki diyemezsin. Tanıdığın, sosyal çevrenden biri olsaydı da zaten bir şekilde bilirdin evli olup olmadığını.
Hiç karşılıklı konuşmadığın biri için bu derece kafa yormak sağlıklı değil. Belki adam kötü biri, sapık vs, salt dışarıdan görünen şeyden nasıl böyle kolay etkilenebiliyorsun ki? O zaman başkalarından da etkilenebilirsin demek, etkilenmek istiyorsan dışarıda etkilenecek adam çok, bir sonrakine geç
Ortak arkadaşlarınız keşke söyleseymiş evli olduğunuTam olarak o şekilde bi durum değil ayrıntılarını da buradan yazamam ortak arkadaşlarımız var
sormadım o kadar samimi değiliz gidip söylerler diye korktum konuşmadığım biri de değildi.Ortak arkadaşlarınız keşke söyleseymiş evli olduğunuYa da onlara sorsaymışsınız.
Şu noktadan sonra zaten hiçbir şey fark etmiyor, adamın karısının resmini koymaması, yüzük takmaması vs sizi ilgilendirmez. Herkesin hayatı farklı. Yargılamaya ya da yaftalamaya hakkınız yok. Siz evlenince takarsınız yüzük. Takmak istemeyen takmaz.
Peki hanımefendi bir insanın sadece evli olması mı hoşlanmanıza engel de yüzüğe bu kadar taktınız? Belki sevgilisi var yani o sayılmıyor mu? Sormadan yada sordurmadan böyle şeyleri zaten öğrenemezsiniz.Ben kendi durumumu ve düşüncemi söyledim. Hepinizin belliki kocasında benzer durumlar var bana eksiyi basıp geçmişsiniz, iyi ama bundan bana ne? Bekarsam ve karşıdaki insan evli mi anlamaya çalışacaksam tabiki ilk olarak kendisine soramam, yanlış anlar. Yüzük bunun için var, takılmalı bence evet
Bi şekilde kendim öğrenmek istedim sorduğum kişi de anlayacağı için, iyi ki sormamışım evliymişPeki hanımefendi bir insanın sadece evli olması mı hoşlanmanıza engel de yüzüğe bu kadar taktınız? Belki sevgilisi var yani o sayılmıyor mu? Sormadan yada sordurmadan böyle şeyleri zaten öğrenemezsiniz.