Kaç aydır kendi kendime hoşlandığım adam evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nego Nego @AlmanyaTreni
ne oldu,yine bir konuda daha düzgün üslupla konu sahibine öneri sunduğum için tepkiler falan?
Kocalarınızı şu insanlarla hayal edip saldırmayı,ahlaksızlık yapmışlar gibi tepki vermeyide geçin.
İşiniz gücünüz saldırı,diğer konulardan beri sıktınız
Verloren konu sahibi ile empati yapmanı anlıyorum ama sen de bu alintiladigim kişilerin öneri ve normal mesajlarına beğenmedim atmışsın. Neden onlar da sana atınca triplere giriyorsun?

Benim eski sevgilim de beni paylaşmazdı çünkü listesinde hep iş ile alakalı erkekler vardı. Görmelerini istemezdi. Bende açık birisiyim ve sevgilimle fotolarımızı paylaşırdım çünkü listemde hep arkadaşlarım vs vardı.
Basit şeylere anlam yüklemeyin. Adam %90 karısını kıskandığı için paylaşmıyor
Ben abi degilim sana saldirmiyorum kendi kocamla hic kiyaslamiyorum ama karisini paylasan seviyor paylasmayan kadina yazik diyemezsib herkes mutlulugunu uzuntusunu sosyal medyada paylasmak zorunda degil

evli oldugunu anlamamis Facebook da falan karisinin resmi yokmus karisina yazik insan bir resim koyar en azindan dedi. Kuzeninin dugunu falan koymus ama karisini koymamis. Karisinin kafasida acikmis karisi resim paylasmis ama kocasi paylasmamis. O yuzden bize sinirlendi ister koyar ister koymaz dedigimiz icin.

Gayet net yazıldı her şey kimsenin size saldırdığı yok ama siz tanımadığınız adama aşık olup tanımadığınız kadına yazık yazıyorsunuz. Yetmiyor buraya size olumsuz yorum yapanlara da aynı sözleri söylüyorsunuz. Oturun da düşünün biraz.
Hayatta kimseden hoşlanmadınız mı az bir sohbetle tanımıyor değilim elbette sınırlı bir sohbet var ortada. Aşığım da demedim hoşlanıyorum dedim ki aşık da olsam bu beni bağlardı ve bu bir suç değil. Bugün de unuttum yazdım yazmayın şuraya artık yazdık zaten iyi niyetli olsanız mesaj atıp durmaya devam etmezdiniz. Yok benim kocam da böyle onun kocası da şöyle. Bananeee. Zaten evli biri olduğunu bilsem hoşlanmazdım ben. Olumsuz yorum yapanların amacı sadece olumsuz yorum yapmak beni dinlemiyorlar bile

Paylaşsın paylaşmasın kendi eşiyle arasındaki iş. Sadece ben görsem bilirdim daha iyi olurdu. Her gün resim atan kullanan biri bekar biri gibi paylaşımları. Takip ettiği kızlar bekar ve aranan bir erkek izlenimi veriyor. Çünkü sosyal medya fenomenleri, normal hayatta tanıyabileceği kişiler değil. Beni ilgilendirmez kendi karısıyla arasında bu kısımlar.sizin de kendi eşinizle aranızda.

Verloren konu sahibi ile empati yapmanı anlıyorum ama sen de bu alintiladigim kişilerin öneri ve normal mesajlarına beğenmedim atmışsın. Neden onlar da sana atınca triplere giriyorsun?
Çünkü amacı üzüm yemek değil başka konu da ki beğenmedimlerin intikamı 😌

Hayatta kimseden hoşlanmadınız mı az bir sohbetle tanımıyor değilim elbette sınırlı bir sohbet var ortada. Aşığım da demedim hoşlanıyorum dedim ki aşık da olsam bu beni bağlardı ve bu bir suç değil. Bugün de unuttum yazdım yazmayın şuraya artık yazdık zaten iyi niyetli olsanız mesaj atıp durmaya devam etmezdiniz. Yok benim kocam da böyle onun kocası da şöyle. Bananeee. Zaten evli biri olduğunu bilsem hoşlanmazdım ben. Olumsuz yorum yapanların amacı sadece olumsuz yorum yapmak beni dinlemiyorlar bile
:olamaz:

Tamam olabilir de karısına yazık falan diye neden yazıyorsunuz o zaman 😅 bir de çok karalar baglamis gibi yazdınız insanlar da haliyle ona göre yazdı.

Tamam olabilir de karısına yazık falan diye neden yazıyorsunuz o zaman 😅 bir de çok karalar baglamis gibi yazdınız insanlar da haliyle ona göre yazdı.
Karısına üzüldüm çünkü benim eşim herkese açık herşeyi paylaştığı bir profil açsa ve birsürü manken fenomen takip etse, herşeyi paylaşsa ama bana dair birşey paylaşmasa üzülürdüm. Durum bu.

Çünkü amacı üzüm yemek değil başka konu da ki beğenmedimlerin intikamı 😌
😂😂😂 sen okudugunu anlamiyosun evet eski konulardan dislike tacizi ediyorsun burda da ayni sig dusunceyle fikir sunuyor konu sahibini lincliyorsunuz daha ilimli savunan cikinca oda karsit oluyor zihin zihniyette Jawlensky Jawlensky kimin onceden baslattigini merak ediyorsan kendileri siz ayni kafa yapsiinda insanlarsiniz sizlerle cok muhatap olmak istemiyorum son yorumumdur bu konuda 😇😇😇😇😇

😂😂😂 sen okudugunu anlamiyosun evet eski konulardan dislike tacizi ediyorsun burda da ayni sig dusunceyle fikir sunuyor konu sahibini lincliyorsunuz daha ilimli savunan cikinca oda karsit oluyor zihin zihniyette Jawlensky Jawlensky kimin onceden baslattigini merak ediyorsan kendileri siz ayni kafa yapsiinda insanlarsiniz sizlerle cok muhatap olmak istemiyorum son yorumumdur bu konuda 😇😇😇😇😇
Yav he he. Senin de benzer bir durumun var ondan dolayı saldırıyorsun. Diğer konuda da mesela 10 beğenmedim 1 beğendim var o beğendim senin çünkü benzer İşler👏🏾👏🏾
Noooglur muhatap ol :deli:

Yav he he. Senin de benzer bir durumun var ondan dolayı saldırıyorsun. Diğer konuda da mesela 10 beğenmedim 1 beğendim var o beğendim senin çünkü benzer İşler👏🏾👏🏾
Noooglur muhatap ol :deli:
😂😂😂😂😂😂😂 benzer durumum yok inanki uza simdi
+ iftira atiyorsun tanimadigin insana tossssuncugumm

8 sayfalık konuda ancak bu kadar polemik çıkabilirdi.
Beğenmedim tartışmaları sıktı artık, bu özelliği kim ne kadar doğru kullanıyor tartışılır ama beğenmedim şikayetlerine bakıyorum tencere dibin kara senin ki benden kara misali.
Biz artık ikaz etmeye utanır olduk, herkes herkesten hoşlanmak anlaşmak zorunda değil, hoşlanmadığınız kişileri göz ardı et butonuna basıp yok sayın, beğenmedim savaşı yapmayın.

Karşınızdakine derdinizi anlatamıyorsanız defalarca yazıp anlatmaya çalışmanın bir anlamı var mı? İlla banlanana kadar ısrarla yazmak niye?
Etiketleyip etiketleyip siz şöylesiniz siz böylesiniz diye hesap sormalar, beğenmedim kavgaları etmeler.

Nedir bu takıntılı halleriniz? Kadınlar Kulübü değil de çocuk parkında kum havuzunda oynayan çocuklar kulübü oldu diyorum da kızıyorsunuz.

Rica ediyorum artık beğenmedim tartışmalarını, birbirinizi itham etmeyi bir kenara bırakın, site kurallarına uyduğu sürece herkes konularla alakalı ”kendi“ düşüncesini yazabilir, herkes aynı görüşte olmak zorunda değil, herkes herkesle arkadaş olmak zorunda olmadığı gibi, arkadaş olanlar da örgütleniyor anlamı çıkmaz, ola ki birlikte hareket edilen bir durum varsa zaten bizde çok afedersiniz ama salak değiliz, kim ne amaçlıyor anlayacak kapasiteye sahibiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X