- 24 Mart 2019
- 2.947
- 4.099
- 38
-
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
Karısına değil sana yazık... Bazı erkekler karısına, çocuğuna dahil bir şeyler paylaşmıyor bunu özel hayat ihlali olarak görüyor. Bizzat şahit oldum doğru yada değil ama bu hayat tarzı... Sen biraz takıntılı geldin neredeyse kadına gidip benden önce neden beğenip evlendin diyeceksin...Sırf yüzükten değil amcasının oğlunun nişanını bile paylaşan ama kendi düğününü paylaşmayan adam ne düşündürür? Evliyse bile karısına yazık
Kendim de dahil bazı tanıdıklarım var, sosyal medya paylaşımlarında bulunmak istemiyorlar, fotoğraf paylaşmayı sevmiyorlar, sevmiyoruz. Belki onun eşi de sevmiyordur, ya da adam eşini cocuklarını her gözden sakınıyordur, mahremi sonuçta bilemezsiniz. Adam size baksa, sizinle fingirdese kadına yazık dersiniz de, haberi bile yokmuş sizden, burada kadına yazık olan kısmı tam olarak neresi.Sırf yüzükten değil amcasının oğlunun nişanını bile paylaşan ama kendi düğününü paylaşmayan adam ne düşündürür? Evliyse bile karısına yazık
İşte önemli nokta da burası, ya adam kaçınmıyor da kadın istemiyorsa, öyle bir sürü kadın var, aile yapısı gereği, inancı gereği, nazardan korktuğu için paylaşım yaptırmayabiliyorlar. Sosyal medya üzerinden çıkarım yapıp kadına yazık demeniz yüzünden tepki çektiniz.daha eski tarihte akraba nişanı bile paylaşıyorsa kendi nikahını ya da karısıyla resmini de paylaşır insan hala da böyle düşünüyorum. Sizinkiler kaçınıyorsa bence şüphelenin.bu bahsettiğim aktif şekilde sosyal medya kullananlar için geçerli
Oyle bi yazmissiniz sanki adam size oyun oynamis. Kendi kendinize yapmissinizÇok mutsuzum ve kendimi iğrenç hissediyorum, adamla bir muhabbetim yoktu ama platonik olarak hoşlanıyordum. Sosyal medyasında evli olduğuna dair bir çöp bile yok, yüzük takmıyor, çok tesadüfi bi şekilde anladım karısının hesabını görünce. Kendimi aptal gibi hissediyorum bu durumu bilsem baştan asla aklımdan bile geçirmezdim. Bunun yanında çok enerjisizim hiçbir sosyal aktivitem yok depresyonda olmayan klasik halim bu. Çıkıp başkasıyla tanışacak bir enerjim bile yok. Ne öneririrsiniz sizce toparlamam mümkün mü
Ben oh olsunmu yazmissim. Hic haberim yok sadece adama yazik suan uyuyodur hicbsy den haberi yok dedim. Tamam etkilenmis olabilirsin ona birsey demiyorum evli cikmis onuda anliyorum. Ama Facebook da Bikinili kizlar fenomenler var ve karisi yoksa oda karisinin problemi bosver ne yapacan. Herkes esinden bir örnek vermis kiyaslamamis. Kimisi hergun boy boy resim paylasir kimiside paylasmaz. Ben sadece yok karisi acik o paylasmis kuzenin dugununu paylasmis onlara sinirlendim etkilenmenize degil. Gencsin guzelsindirde eminim olmus herkesin basina gelebilir yoluna bak sosyal cevre edin kurslara git gezmelere git ay bekarliginin tadini cikar. Yolun acik olsunsiz sanki sizin kocanız karşıdaki adammış gibi empati yaptınız bu konuda gereksiz yere. Kocanız da sizi paylaşmıyormuş bunun için bana saldırıyorsunuz ben adam paylaşmadığı için suçlu demedim. Birsürü genç kız takip ediyor kimi bikinili resim koymuş fenomen falan tanıdık olmadığı belli. Yüzlerce resim paylaşmış hergün giriyor elbette karısını da paylaşmalı bana göre. Duyduğum an zaten sildim aklımdan yazdım hala karısıyla mışıl mışıl uyuyordur oh olsun tarzında yazılar yazıyorsunuz.
Tercih meselesi. Benim eşim de yüzük takmaz ve sosyal medyada profil fotoğrafında sadece kendi resmî vardır. Bizim de düğün fotoğrafımız yok ikimizin hesabında da. Çok paylaşım yapmayı da sevmiyoruz zaten karı koca olarak.Sırf yüzükten değil amcasının oğlunun nişanını bile paylaşan ama kendi düğününü paylaşmayan adam ne düşündürür? Evliyse bile karısına yazık
Çok mutsuzum ve kendimi iğrenç hissediyorum, adamla bir muhabbetim yoktu ama platonik olarak hoşlanıyordum. Sosyal medyasında evli olduğuna dair bir çöp bile yok, yüzük takmıyor, çok tesadüfi bi şekilde anladım karısının hesabını görünce. Kendimi aptal gibi hissediyorum bu durumu bilsem baştan asla aklımdan bile geçirmezdim. Bunun yanında çok enerjisizim hiçbir sosyal aktivitem yok depresyonda olmayan klasik halim bu. Çıkıp başkasıyla tanışacak bir enerjim bile yok. Ne öneririrsiniz sizce toparlamam mümkün mü
Bu ne takıntı yahu, sohbetiniz bile olmayan için ne depresyonu bu?Çok mutsuzum ve kendimi iğrenç hissediyorum, adamla bir muhabbetim yoktu ama platonik olarak hoşlanıyordum. Sosyal medyasında evli olduğuna dair bir çöp bile yok, yüzük takmıyor, çok tesadüfi bi şekilde anladım karısının hesabını görünce. Kendimi aptal gibi hissediyorum bu durumu bilsem baştan asla aklımdan bile geçirmezdim. Bunun yanında çok enerjisizim hiçbir sosyal aktivitem yok depresyonda olmayan klasik halim bu. Çıkıp başkasıyla tanışacak bir enerjim bile yok. Ne öneririrsiniz sizce toparlamam mümkün mü
Tesettür: Ben ne alaka?Karısının da hesabı var, kapalı bir bayan değil ve o paylaşmış
Tamam daha fazla yazmayın bugün bu konuyu unuttum hatırlamak istemiyorum hatta konu kapatılabiliyorsa kapatmak istiyorum
Çok şanslısın farketmişsin düşünsene adam sana karşılık verse ve durumu gizlese sonra iş işten geçince öğrensen ne olacaktı? toparlan bir yürüyüşe çık, enerjini toparlayacak şeyler illaki vardır seni şuan ne mutlu eder mesela onu yapmak için adım at
sen yaparken birsey yokta biz yapincami Problem oldu. Nerde saldirmisiz konu sahibine bence sen anlayamamissin konuyu birdaha okuNego A AlmanyaTreni
ne oldu,yine bir konuda daha düzgün üslupla konu sahibine öneri sunduğum için tepkiler falan?
Kocalarınızı şu insanlarla hayal edip saldırmayı,ahlaksızlık yapmışlar gibi tepki vermeyide geçin.
İşiniz gücünüz saldırı,diğer konulardan beri sıktınız
Biz yapınca mı problem oldu yazmanız bile herşeyi ele veriyor zatensen yaparken birsey yokta biz yapincami Problem oldu. Nerde saldirmisiz konu sahibine bence sen anlayamamissin konuyu birdaha oku
Evet biz kk örgütündenizBiz yapınca mı problem oldu yazmanız bile herşeyi ele veriyor zaten
Gerçekleri duymak acıdır boşverinEvet biz kk örgütündenizNego töbe töbe
Size ne yaptım ben altı üstü kendi derdimi anlattım saldıracak stres atacak birşey mi arıyorsunuz tanımam etmem.gerçek dediğiniz şey ne mesela?Gerçekleri duymak acıdır boşverin
Pardonda da neyin toparlanması, abartmayın, ha şunu da demeden edemiycemÇok mutsuzum ve kendimi iğrenç hissediyorum, adamla bir muhabbetim yoktu ama platonik olarak hoşlanıyordum. Sosyal medyasında evli olduğuna dair bir çöp bile yok, yüzük takmıyor, çok tesadüfi bi şekilde anladım karısının hesabını görünce. Kendimi aptal gibi hissediyorum bu durumu bilsem baştan asla aklımdan bile geçirmezdim. Bunun yanında çok enerjisizim hiçbir sosyal aktivitem yok depresyonda olmayan klasik halim bu. Çıkıp başkasıyla tanışacak bir enerjim bile yok. Ne öneririrsiniz sizce toparlamam mümkün mü
Gayet net yazıldı her şey kimsenin size saldırdığı yok ama siz tanımadığınız adama aşık olup tanımadığınız kadına yazık yazıyorsunuz. Yetmiyor buraya size olumsuz yorum yapanlara da aynı sözleri söylüyorsunuz. Oturun da düşünün biraz.Size ne yaptım ben altı üstü kendi derdimi anlattım saldıracak stres atacak birşey mi arıyorsunuz tanımam etmem.gerçek dediğiniz şey ne mesela?