Kaç aydır kendi kendime hoşlandığım adam evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırf yüzükten değil amcasının oğlunun nişanını bile paylaşan ama kendi düğününü paylaşmayan adam ne düşündürür? Evliyse bile karısına yazık
Niye karısına yazık olsun yahu ne alaka?
Karısının da hesabı var, kapalı bir bayan değil ve o paylaşmış
Size ne?
Kendi kendinize adamı stalklayıp birde suçlu çıkaracaksınız. Şaşırmışsınız yice. Arada dışarı çıkıp, temiz hava alın, ihtiyacınız var belli ki.

evet nerdeyse karisini bence sevmiyor bosansinda ben aliyim derdinde gibi.

Allah aşkına şu zihniyetten çıkın!!!!
Kapalı olsun veya olmasın ?
Adam karısını paylaşmak zorunda mii ya ?
Kadın demekki paylaşmak istemis !

Bunla da tanismamissiniz zaten, cikip baskasiyla tanisacak enerjim bile yok ne demek Allah Askina . Bi de bayilin isterseniz

Muhabbetiniz bile olmayan bir adamdan bu derece etkilenmeniz saçma. Başıma öyle bir şey gelse saniyesinde unuturum adamı, beynimde sil tuşuna basarım

Eeeee karısının kapalı mı olması lazım kıskanması için yada mahrem görmesi için? Kendi kendinize adama aşık olmuşsunuz bir de burada yok adam paylaşmıyor karısına yazık valla diyorsunuz. Sizin bildiğinizin aksine sevgi sosyal medyada boy boy foto paylaşmakla olmuyor. Kaldı ki onu yapan erkekler de aldatıyor, yani sosyal medya paylaşımına bir anlam yüklemek saçma.
Adamın sizin hoşlanmanızdan falan haberi yok karısıyla mutlu mesut takılıyordur. Siz de unutacaksınız ne yapacaksınız ya başka?

Benim eski sevgilim de beni paylaşmazdı çünkü listesinde hep iş ile alakalı erkekler vardı. Görmelerini istemezdi. Bende açık birisiyim ve sevgilimle fotolarımızı paylaşırdım çünkü listemde hep arkadaşlarım vs vardı.
Basit şeylere anlam yüklemeyin. Adam %90 karısını kıskandığı için paylaşmıyor

Acaba benim kocamdanda birileri hoslaniyormudur ya oda yüzük takmaz isinden dolayi ama cekici duruyor ha kerata insallah yoktur oyle birsey

sucun yok sonucta evli biriyle konusmamissin bir dialog yok önüne bakicaksin unutacaksin
Aklimdan geçenleri yazdin. Adamlara yüzük alalim

Ya abicim tamam unutucam zaten bana niye saldırıyorsunuz kendi kocanızla kıyaslıyorsunuz ne alaka şimdi?
Ben abi degilim sana saldirmiyorum kendi kocamla hic kiyaslamiyorum ama karisini paylasan seviyor paylasmayan kadina yazik diyemezsib herkes mutlulugunu uzuntusunu sosyal medyada paylasmak zorunda degil

Hanımefendi adamın karısını niye paylaşmadığını sorgulayacağınıza doğru düzgün tanımadığınız, muhabbetiniz bile olmayan bir erkeğe neden bu kadar kapıldınız onu sorgulayın. Hiç sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz.
Erkekler sadece kapalı eşlerini mi kıskanırlar. Eşimin dedesi ilk seferde zile bastığında annanesi kapıyı açmazsa olay çıkarırmış. Çarşıya filan asla çıkartmazmış. Bahsettiğim insanlar 7 göbek istanbullu, kadın ojesiz dolaşmayan bir kadınmış. Bazı erkekler hastalık derecesinde kıskanç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…