- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
-
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
Niye karısına yazık olsun yahu ne alaka?Sırf yüzükten değil amcasının oğlunun nişanını bile paylaşan ama kendi düğününü paylaşmayan adam ne düşündürür? Evliyse bile karısına yazık
Size ne?Karısının da hesabı var, kapalı bir bayan değil ve o paylaşmış
evet nerdeyse karisini bence sevmiyor bosansinda ben aliyim derdinde gibi.Ya adam belli ki sosyal medyaya belli bir anlam yüklemiyor,çok var böyle insanlar.Ama hanımefendi beğenmedim atmış yorumuma,çok kızdı galiba.Sanki adam evli olduğunu gizleyip onu kandırmış gibi hissediliyor başlıktan.
Allah aşkına şu zihniyetten çıkın!!!!Karısının da hesabı var, kapalı bir bayan değil ve o paylaşmış
Bunla da tanismamissiniz zaten, cikip baskasiyla tanisacak enerjim bile yok ne demek Allah Askina . Bi de bayilin istersenizÇok mutsuzum ve kendimi iğrenç hissediyorum, adamla bir muhabbetim yoktu ama platonik olarak hoşlanıyordum. Sosyal medyasında evli olduğuna dair bir çöp bile yok, yüzük takmıyor, çok tesadüfi bi şekilde anladım karısının hesabını görünce. Kendimi aptal gibi hissediyorum bu durumu bilsem baştan asla aklımdan bile geçirmezdim. Bunun yanında çok enerjisizim hiçbir sosyal aktivitem yok depresyonda olmayan klasik halim bu. Çıkıp başkasıyla tanışacak bir enerjim bile yok. Ne öneririrsiniz sizce toparlamam mümkün mü
Bu adamdan dolayı değil genel halim böyle zatenBunla da tanismamissiniz zaten, cikip baskasiyla tanisacak enerjim bile yok ne demek Allah Askina . Bi de bayilin isterseniz
Zihniyet neymiş anlamadım ki neden bana kızıyorsunuz, ve ne hakkınız var.Allah aşkına şu zihniyetten çıkın!!!!
Kapalı olsun veya olmasın ?
Adam karısını paylaşmak zorunda mii ya ?
Kadın demekki paylaşmak istemis !
Muhabbetiniz bile olmayan bir adamdan bu derece etkilenmeniz saçma. Başıma öyle bir şey gelse saniyesinde unuturum adamı, beynimde sil tuşuna basarımÇok mutsuzum ve kendimi iğrenç hissediyorum, adamla bir muhabbetim yoktu ama platonik olarak hoşlanıyordum. Sosyal medyasında evli olduğuna dair bir çöp bile yok, yüzük takmıyor, çok tesadüfi bi şekilde anladım karısının hesabını görünce. Kendimi aptal gibi hissediyorum bu durumu bilsem baştan asla aklımdan bile geçirmezdim. Bunun yanında çok enerjisizim hiçbir sosyal aktivitem yok depresyonda olmayan klasik halim bu. Çıkıp başkasıyla tanışacak bir enerjim bile yok. Ne öneririrsiniz sizce toparlamam mümkün mü
Artık adamın peşini bırakın benceKarısının da hesabı var, kapalı bir bayan değil ve o paylaşmış
ha bu konuda kapali ve acik a geldi. Adamin sülalesinin Facebook una bakmissin masallah ayol sananeKarısının da hesabı var, kapalı bir bayan değil ve o paylaşmış
Eeeee karısının kapalı mı olması lazım kıskanması için yada mahrem görmesi için? Kendi kendinize adama aşık olmuşsunuz bir de burada yok adam paylaşmıyor karısına yazık valla diyorsunuz. Sizin bildiğinizin aksine sevgi sosyal medyada boy boy foto paylaşmakla olmuyor. Kaldı ki onu yapan erkekler de aldatıyor, yani sosyal medya paylaşımına bir anlam yüklemek saçma.Karısının da hesabı var, kapalı bir bayan değil ve o paylaşmış
Çüş ne alakası var. Bilsem baştan hoşlanmazdım diye kırk kere yazdımevet nerdeyse karisini bence sevmiyor bosansinda ben aliyim derdinde gibi.
Benim eski sevgilim de beni paylaşmazdı çünkü listesinde hep iş ile alakalı erkekler vardı. Görmelerini istemezdi. Bende açık birisiyim ve sevgilimle fotolarımızı paylaşırdım çünkü listemde hep arkadaşlarım vs vardı.Karısının da hesabı var, kapalı bir bayan değil ve o paylaşmış
cüsmüÇüş ne alakası var. Bilsem baştan hoşlanmazdım diye kırk kere yazdım
Ya abicim tamam unutucam zaten bana niye saldırıyorsunuz kendi kocanızla kıyaslıyorsunuz ne alaka şimdi?cüsmüasil sana ondan tmm hoslanmissin bitmis evli cikmis yildiz tilbe ama evlisin ac dinle unut. Yok karisini paylasmamista kadina yazik ta onlara niye baktin onu anlamadim
Aklimdan geçenleri yazdin. Adamlara yüzük alalimAcaba benim kocamdanda birileri hoslaniyormudur ya oda yüzük takmaz isinden dolayi ama cekici duruyor ha kerata insallah yoktur oyle birsey
sucun yok sonucta evli biriyle konusmamissin bir dialog yok önüne bakicaksin unutacaksin
Ben abi degilim sana saldirmiyorum kendi kocamla hic kiyaslamiyorum ama karisini paylasan seviyor paylasmayan kadina yazik diyemezsib herkes mutlulugunu uzuntusunu sosyal medyada paylasmak zorunda degilYa abicim tamam unutucam zaten bana niye saldırıyorsunuz kendi kocanızla kıyaslıyorsunuz ne alaka şimdi?
yüzük alalim ve WhatsApp den Foto koyalim yoksa gidis hat hic iyi degil baksanaAklimdan geçenleri yazdin. Adamlara yüzük alalim