- 4 Eylül 2018
- 18.739
- 72.069
-
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
Verloren konu sahibi ile empati yapmanı anlıyorum ama sen de bu alintiladigim kişilerin öneri ve normal mesajlarına beğenmedim atmışsın. Neden onlar da sana atınca triplere giriyorsun?Nego @AlmanyaTreni
ne oldu,yine bir konuda daha düzgün üslupla konu sahibine öneri sunduğum için tepkiler falan?
Kocalarınızı şu insanlarla hayal edip saldırmayı,ahlaksızlık yapmışlar gibi tepki vermeyide geçin.
İşiniz gücünüz saldırı,diğer konulardan beri sıktınız
Benim eski sevgilim de beni paylaşmazdı çünkü listesinde hep iş ile alakalı erkekler vardı. Görmelerini istemezdi. Bende açık birisiyim ve sevgilimle fotolarımızı paylaşırdım çünkü listemde hep arkadaşlarım vs vardı.
Basit şeylere anlam yüklemeyin. Adam %90 karısını kıskandığı için paylaşmıyor
Ben abi degilim sana saldirmiyorum kendi kocamla hic kiyaslamiyorum ama karisini paylasan seviyor paylasmayan kadina yazik diyemezsib herkes mutlulugunu uzuntusunu sosyal medyada paylasmak zorunda degil
evli oldugunu anlamamis Facebook da falan karisinin resmi yokmus karisina yazik insan bir resim koyar en azindan dedi. Kuzeninin dugunu falan koymus ama karisini koymamis. Karisinin kafasida acikmis karisi resim paylasmis ama kocasi paylasmamis. O yuzden bize sinirlendi ister koyar ister koymaz dedigimiz icin.
Hayatta kimseden hoşlanmadınız mı az bir sohbetle tanımıyor değilim elbette sınırlı bir sohbet var ortada. Aşığım da demedim hoşlanıyorum dedim ki aşık da olsam bu beni bağlardı ve bu bir suç değil. Bugün de unuttum yazdım yazmayın şuraya artık yazdık zaten iyi niyetli olsanız mesaj atıp durmaya devam etmezdiniz. Yok benim kocam da böyle onun kocası da şöyle. Bananeee. Zaten evli biri olduğunu bilsem hoşlanmazdım ben. Olumsuz yorum yapanların amacı sadece olumsuz yorum yapmak beni dinlemiyorlar bileGayet net yazıldı her şey kimsenin size saldırdığı yok ama siz tanımadığınız adama aşık olup tanımadığınız kadına yazık yazıyorsunuz. Yetmiyor buraya size olumsuz yorum yapanlara da aynı sözleri söylüyorsunuz. Oturun da düşünün biraz.
Çünkü amacı üzüm yemek değil başka konu da ki beğenmedimlerin intikamıVerloren konu sahibi ile empati yapmanı anlıyorum ama sen de bu alintiladigim kişilerin öneri ve normal mesajlarına beğenmedim atmışsın. Neden onlar da sana atınca triplere giriyorsun?
Hayatta kimseden hoşlanmadınız mı az bir sohbetle tanımıyor değilim elbette sınırlı bir sohbet var ortada. Aşığım da demedim hoşlanıyorum dedim ki aşık da olsam bu beni bağlardı ve bu bir suç değil. Bugün de unuttum yazdım yazmayın şuraya artık yazdık zaten iyi niyetli olsanız mesaj atıp durmaya devam etmezdiniz. Yok benim kocam da böyle onun kocası da şöyle. Bananeee. Zaten evli biri olduğunu bilsem hoşlanmazdım ben. Olumsuz yorum yapanların amacı sadece olumsuz yorum yapmak beni dinlemiyorlar bile
Tamam olabilir de karısına yazık falan diye neden yazıyorsunuz o zamanHayatta kimseden hoşlanmadınız mı az bir sohbetle tanımıyor değilim elbette sınırlı bir sohbet var ortada. Aşığım da demedim hoşlanıyorum dedim ki aşık da olsam bu beni bağlardı ve bu bir suç değil. Bugün de unuttum yazdım yazmayın şuraya artık yazdık zaten iyi niyetli olsanız mesaj atıp durmaya devam etmezdiniz. Yok benim kocam da böyle onun kocası da şöyle. Bananeee. Zaten evli biri olduğunu bilsem hoşlanmazdım ben. Olumsuz yorum yapanların amacı sadece olumsuz yorum yapmak beni dinlemiyorlar bile
Karısına üzüldüm çünkü benim eşim herkese açık herşeyi paylaştığı bir profil açsa ve birsürü manken fenomen takip etse, herşeyi paylaşsa ama bana dair birşey paylaşmasa üzülürdüm. Durum bu.Tamam olabilir de karısına yazık falan diye neden yazıyorsunuz o zamanbir de çok karalar baglamis gibi yazdınız insanlar da haliyle ona göre yazdı.
O da atıyor halbukiÇünkü amacı üzüm yemek değil başka konu da ki beğenmedimlerin intikamı
Baska konulardan onlarin karin agrisiVerloren konu sahibi ile empati yapmanı anlıyorum ama sen de bu alintiladigim kişilerin öneri ve normal mesajlarına beğenmedim atmışsın. Neden onlar da sana atınca triplere giriyorsun?
Çünkü amacı üzüm yemek değil başka konu da ki beğenmedimlerin intikamı
Yav he he. Senin de benzer bir durumun var ondan dolayı saldırıyorsun. Diğer konuda da mesela 10 beğenmedim 1 beğendim var o beğendim senin çünkü benzer İşlersen okudugunu anlamiyosun evet eski konulardan dislike tacizi ediyorsun burda da ayni sig dusunceyle fikir sunuyor konu sahibini lincliyorsunuz daha ilimli savunan cikinca oda karsit oluyor zihin zihniyette Jawlensky kimin onceden baslattigini merak ediyorsan kendileri siz ayni kafa yapsiinda insanlarsiniz sizlerle cok muhatap olmak istemiyorum son yorumumdur bu konuda
Yav he he. Senin de benzer bir durumun var ondan dolayı saldırıyorsun. Diğer konuda da mesela 10 beğenmedim 1 beğendim var o beğendim senin çünkü benzer İşler
Noooglur muhatap ol