Kabuslarım beni çıldırtacak

Bebeğin çok uyanıyor mu çok uyaniyorsa uykusuzluktan oluyor bende de olmuştu misal oğlan ağlardı kalkar emzirir geri yerine yatirirdim ama birden tekrar aglamasiyla uyanirdim ki emzirmemisim

Ay aynısı ayyyynısı
Yoldımm

Bebeğin çok uyanıyor mu çok uyaniyorsa uykusuzluktan oluyor bende de olmuştu misal oğlan ağlardı kalkar emzirir geri yerine yatirirdim ama birden tekrar aglamasiyla uyanirdim ki emzirmemisim
Evet çok uyanıyorum
O aalında uyuyor 4 saat kesintisiz. Ben uyuyamıyorum. Saat başı kalkıyorum. Kustu mu yüzüstü döndü mü vs diye

Günaydın, geçmiş olsun. Hormonlardan kaynaklı muhtemelen. Hala düzene girmemiştir. Hamileyken ben de abuk subuk rüyalar görüyordum. Bebekle ilgili çok mu kaygılısınız?

Bir çeşit loğusa depresyonunda olmayasınız, buna yorgunluk stres te eklenince doğum ve bebekten dolayı bence kabuslarınız tetikleniyor olabilir. Bence bir psikiyatrist ile görüşebilirsiniz.

Ben de bi gece oğlumun ayaklarını gördüm yatakta. Yorganın içinden çıkmıştı. Aa dedim çocuklw uyumuşuz ama yok öyle bişi tani

Ay aynısı ayyyynısı
Yoldımm
o uyanma çabaları uyandıktan sonra kamyon çarpmış gibi yorgun olmalar ..asla kendini uyandırmaya çalışma akışına bırak bak göreceksin kendiliğinden geçecek bi de uyuduğun yeri tertemiz yap uyumadan önce ılık bi duş al bi süre bunları yap zamanla kaybolacak ve artık eski düzenine geçersin ve burdaki püf nokta kendini uyandırmaya çalışma sakinleş rahat ol sen rüyadan kurtulmaya çalıştıkça sarmala dönüyor

Tamamen psikolojik. Çok yorgun musunuz genelde? Düşündüğünüz çok mu şey var? Ben genelde uzun zaman yorgun olursam bu tip şeyler yaşıyorum.

Günaydın, geçmiş olsun. Hormonlardan kaynaklı muhtemelen. Hala düzene girmemiştir. Hamileyken ben de abuk subuk rüyalar görüyordum. Bebekle ilgili çok mu kaygılısınız?
Eveet. Aşıro kaygı var nedense. O 4 saat kesintisiz uyur. Ben o 4 saatte 10 kez kalkarım. En ufak sese uyanırım kustu mu vs diye

İste yorgunluk neden oluyor bence buna. Uykusuzluk ,bebeği sürekli koruma içgüdüsü .

Ya o kadar tedirgin oluyorum ki rüyamda korkunç bir şey olacak diye. Hemen kaçmaya çalışıyorum. Çünkü rüyalarımda genelde bir şey beni tutar tavana çeker

İlaç kullanmıyorum hiç. Belirti de yok uyanınxa. Sersem gibi kalkıyorum. Tam uykuya dalmadoğımın farkındayım. Saate bakıyorum 10 dk falan olmuş. Bu da beni salak gibi yapıyor

Eveet. Aşıro kaygı var nedense. O 4 saat kesintisiz uyur. Ben o 4 saatte 10 kez kalkarım. En ufak sese uyanırım kustu mu vs diye

Canım Hatun çok geçmiş olsun.
Bebişe fazla evham yapıyorsun ondan oluyor sanırsam.
Adının hakkını veriyorsun sanki :)

ben de aşırı gerçekçi rüyalar görürüm. rüya içinde rüya gördüğüm de oluyor. mesela rüyadayım uyanıyorum halen daha rüyadayım, rüyaya uyanıyorum. karabasan da çöker bana genelde regl dönemlerinde olur. artık zevk almaya bakıyorum. zamanında çok araştırmıştım bazı insanların beyinleri diğer insanlara göre daha fazla hormon salgılıyormuş, dopamin fazlalığından falan oluyor diyenler de var.

Oooo bu bana da çok oluyor. Hiç kabus olduğunu düşünmemiştim ama. Ben de rüyalarımı bazen kontrol edebiliyorum. Özellikle rüya olduğunu anladığımda rüyanın içinde kalmak- kabus da olsa- hoşuma gidiyor. Ama kaygı bozukluğum yok ve adrenalin seviyorum. Bana eğlence gibi oluyor yani. Ama sizi rahatsız ediyorsa mental olarak kendinizi rahatlatmaya çalışın. Bebek bakmak aşırı yorucu bir iş, insanın feleği şaşıyor ilk aylar. O kadar normal ki.

Canım Hatun çok geçmiş olsun.
Bebişe fazla evham yapıyorsun ondan oluyor sanırsam.
Adının hakkını veriyorsun sanki :)
Veriyorum valla
Ama sıtkım sıyrıldı yahu. Rüyada olduğumu fark etmek istemiyorum.

Eniştem vefat etti 2 hafta önce. Vefat etmeden önce rüyamda telefonka beni aradı. Seninde gelmene karar verdik dedi. Bir anda ruhum göğe uçmaya başladı. Sonra eniştemim vefatı oldu. Zaten yoğunbakımdaydı, vefatı bekleniyordu.

Bu tarz rüyalar cidden korkutuyor beni artık

Çok yorgunsunuz ve kafanız rahat uyuyamıyosunuz. Uyurken sürekli bebekle ilgilenmek istiyosunuz o yüzden. Anneniz geliyomus rahatlarsınız biraz. Psikiyatriye görünmeniz fena olmaz

Kuşum biraz kendine vakit ayırmalısın çok yorulmuşsun belli.
Bende ne zaman yorulsam o gün olan şeyleri rüyamda görürüm.
Gece uyumadan önce melisa, papatya çayı falan iç.

Biraz da dua et lütfen.

Bir çeşit loğusa depresyonunda olmayasınız, buna yorgunluk stres te eklenince doğum ve bebekten dolayı bence kabuslarınız tetikleniyor olabilir. Bence bir psikiyatrist ile görüşebilirsiniz.
Ay bilemedim ki
Evet yoruluyorum ama depresyona dair başka belirtim yok. Bebeğimle vakit geçirmekten memnunum. Farkında mı değilim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…