- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Ay aynısı ayyyynısıkorkmanıza gerek yok çoğumuzun başına gelmişti benim de başıma gelmişti hatta bir keresinde gecede 3 kere rüya içinde rüya gördüm ve dediğin gibi farkediyordum rüya olduğunu ve kendimi uyandırmaya çalışıyordum uyanmaya çalıştıkça başka bir rüya en son sanki felç gibi hareketsiz kalıp kendimi zorla hareket ettirmeye çalışıp zor bela uyanıyordum...ama ne günlerdi uyumaktan nefret eder olmuştum bi de çok yoruluyordum bu rüyalardan
Evet çok uyanıyorumBebeğin çok uyanıyor mu çok uyaniyorsa uykusuzluktan oluyor bende de olmuştu misal oğlan ağlardı kalkar emzirir geri yerine yatirirdim ama birden tekrar aglamasiyla uyanirdim ki emzirmemisim
Günaydın, geçmiş olsun. Hormonlardan kaynaklı muhtemelen. Hala düzene girmemiştir. Hamileyken ben de abuk subuk rüyalar görüyordum. Bebekle ilgili çok mu kaygılısınız?Merhaba hanımlar,
Gerçekten bıktım. Gece yeteeer diye bağırmak istiyorum. 2 3 haftada bir 3 4 gün süren kabus moduna giriyorum. 3.5 aylık oğlum var. O gece uyuyor ben uyuyamıyorum korktuğum için. O kadar saçma kabuslar görüyorum ki. Örnek vereyim:
1. Dün gece gördüm. Rüyamda rüyada olduğumu fark ettim. Kendime dedim ki Muhtelif korkacaksın hemen uyanman lazım. Kendi kendimi zorladım uyandırdım. Öyle rahatladım ki uyanınca. Baktım eşim de evi süpürüyor. İyi dedim o uyanıkken uyumaya çalışayım. Sonra bi anda dank etti. Gece 2. Eşim bu saatte evi süpürmez. Yine rüya olduğunu anladım. Tekrar kendimi uyandırdın.
2. Bebeğin mama saati geliyordu. Baktım eşim bilgisayar başında. Dedim ki sen besler misin mamayla çok uykum var. O da tamam dedi. Sonra uyandım. Rüyaymış meğer. Ama yüzde yüz gerçekti.
Hala rüya mı gerçek mi bilmediğim anılarım var geceye dair.
Bir de gece ne yaparsam rüyamda tıpatıp aynısının kabusunu görüyorum. Örnek;
Oğluma mama hazırladım yedirdim uyuttum. Sonra ben de yattım. Rüyamda tıpatıp aynı şekilde yataktan kalktım mutfağa gittim mama yaptım. Tek fark tezgahta bir tane değil onlarca biberon vardı. Zaten rüyada olduğumu buradan anlıyorum. Mutfaktan çıkarken de arkamdan tutulup tavana çekiliyorum.
Zaten bu tavana yapışma rüyalarımın baş kahramanı. Antrede yürürken bir şey tavana çeker, tuvaletten çıkarken çıkamam tavana çekilirim oraya yapışırım.
Artık cidden gece olsun istemiyorum. Korkuyorum. Bu periyoddan o kadar ama o kadar sıkıldım ki...
Eşim bana sımsıkı sarılıyor gece korkmayalım diye. Yine de yok. Görüyorum o lanet kabusları. Bazıları gerçekle birebir aynı. Karıştırıyorum da.
Dün gece eşimle bir şey konuştuk. Ama rüya mıydı gerçek miydi bilmiyorum.
Bir gece de eşim pc başında mesai yaparken benden tatlı istedi. Adama söyledim bu saatte yenir mi diye. Meğer rüyamda istemiş. Ama o kadar gerçekti ki. İkna etmeye çalıştım bi süre hayır istedin diye.
Not: konu dine çekilmesin lütfen ama yatağa duasız girmem. Bir sürü dua okur üflerin. Her kabustan sonra tekrar okurum. Çarşafları üzerimi değiştiririm ama yine de görüyorum.
Bunu dertleşmek için yazdım. Dün gece yine uykusuz geçti. Şu an perişan haldeyim.
Belki bir önerisi olan olur. Ne bileyim susuzluktan olur su iç geçer gibi şeylere bile açığım.
Bir çeşit loğusa depresyonunda olmayasınız, buna yorgunluk stres te eklenince doğum ve bebekten dolayı bence kabuslarınız tetikleniyor olabilir. Bence bir psikiyatrist ile görüşebilirsiniz.Merhaba hanımlar,
Gerçekten bıktım. Gece yeteeer diye bağırmak istiyorum. 2 3 haftada bir 3 4 gün süren kabus moduna giriyorum. 3.5 aylık oğlum var. O gece uyuyor ben uyuyamıyorum korktuğum için. O kadar saçma kabuslar görüyorum ki. Örnek vereyim:
1. Dün gece gördüm. Rüyamda rüyada olduğumu fark ettim. Kendime dedim ki Muhtelif korkacaksın hemen uyanman lazım. Kendi kendimi zorladım uyandırdım. Öyle rahatladım ki uyanınca. Baktım eşim de evi süpürüyor. İyi dedim o uyanıkken uyumaya çalışayım. Sonra bi anda dank etti. Gece 2. Eşim bu saatte evi süpürmez. Yine rüya olduğunu anladım. Tekrar kendimi uyandırdın.
2. Bebeğin mama saati geliyordu. Baktım eşim bilgisayar başında. Dedim ki sen besler misin mamayla çok uykum var. O da tamam dedi. Sonra uyandım. Rüyaymış meğer. Ama yüzde yüz gerçekti.
Oğluma mama hazırladım yedirdim uyuttum. Sonra ben de yattım. Rüyamda tıpatıp aynı şekilde yataktan kalktım mutfağa gittim mama yaptım. Tek fark tezgahta bir tane değil onlarca biberon vardı. Zaten rüyada olduğumu buradan anlıyorum. Mutfaktan çıkarken de arkamdan tutulup tavana çekiliyorum.
Zaten bu tavana yapışma rüyalarımın baş kahramanı. Antrede yürürken bir şey tavana çeker, tuvaletten çıkarken çıkamam tavana çekilirim oraya yapışırım.
Artık cidden gece olsun istemiyorum. Korkuyorum. Bu periyoddan o kadar ama o kadar sıkıldım ki...
Eşim bana sımsıkı sarılıyor gece korkmayalım diye. Yine de yok. Görüyorum o lanet kabusları. Bazıları gerçekle birebir aynı. Karıştırıyorum da.
Bir gece de eşim pc başında mesai yaparken benden tatlı istedi. Adama söyledim bu saatte yenir mi diye. Meğer rüyamda istemiş. Ama o kadar gerçekti ki. İkna etmeye çalıştım bi süre hayır istedin diye.
Not: konu dine çekilmesin lütfen ama yatağa duasız girmem. Bir sürü dua okur üflerin. Her kabustan sonra tekrar okurum. Çarşafları üzerimi değiştiririm ama yine de görüyorum.
Bunu dertleşmek için yazdım. Dün gece yine uykusuz geçti. Şu an perişan haldeyim.
Belki bir önerisi olan olur. Ne bileyim susuzluktan olur su iç geçer gibi şeylere bile açığım.
ayy çok güzel dizi gerçekten spoiler veremem bence izleyin eşinle.
çocuk büyüyünce izlemek daha da zorlaşıyor.
ya işte ne garip di mi? eşime de anlatıyordum da tam anlamıyordu anlatılacak bir şey de değil, yaşamış olmak lazım.
o uyanma çabaları uyandıktan sonra kamyon çarpmış gibi yorgun olmalar ..asla kendini uyandırmaya çalışma akışına bırak bak göreceksin kendiliğinden geçecek bi de uyuduğun yeri tertemiz yap uyumadan önce ılık bi duş al bi süre bunları yap zamanla kaybolacak ve artık eski düzenine geçersin ve burdaki püf nokta kendini uyandırmaya çalışma sakinleş rahat ol sen rüyadan kurtulmaya çalıştıkça sarmala dönüyorAy aynısı ayyyynısı
Yoldımm
Tamamen psikolojik. Çok yorgun musunuz genelde? Düşündüğünüz çok mu şey var? Ben genelde uzun zaman yorgun olursam bu tip şeyler yaşıyorum.Merhaba hanımlar,
Eveet. Aşıro kaygı var nedense. O 4 saat kesintisiz uyur. Ben o 4 saatte 10 kez kalkarım. En ufak sese uyanırım kustu mu vs diyeGünaydın, geçmiş olsun. Hormonlardan kaynaklı muhtemelen. Hala düzene girmemiştir. Hamileyken ben de abuk subuk rüyalar görüyordum. Bebekle ilgili çok mu kaygılısınız?
İste yorgunluk neden oluyor bence buna. Uykusuzluk ,bebeği sürekli koruma içgüdüsü .ayy çok güzel dizi gerçekten spoiler veremem bence izleyin eşinle.
çocuk büyüyünce izlemek daha da zorlaşıyor.
ya işte ne garip di mi? eşime de anlatıyordum da tam anlamıyordu anlatılacak bir şey de değil, yaşamış olmak lazım.
Ya o kadar tedirgin oluyorum ki rüyamda korkunç bir şey olacak diye. Hemen kaçmaya çalışıyorum. Çünkü rüyalarımda genelde bir şey beni tutar tavana çekero uyanma çabaları uyandıktan sonra kamyon çarpmış gibi yorgun olmalar ..asla kendini uyandırmaya çalışma akışına bırak bak göreceksin kendiliğinden geçecek bi de uyuduğun yeri tertemiz yap uyumadan önce ılık bi duş al bi süre bunları yap zamanla kaybolacak ve artık eski düzenine geçersin ve burdaki püf nokta kendini uyandırmaya çalışma sakinleş rahat ol sen rüyadan kurtulmaya çalıştıkça sarmala dönüyor
İlaç kullanmıyorum hiç. Belirti de yok uyanınxa. Sersem gibi kalkıyorum. Tam uykuya dalmadoğımın farkındayım. Saate bakıyorum 10 dk falan olmuş. Bu da beni salak gibi yapıyorÖncelikle vücut saçma sapan şeylerden dolayı kabus görebiliyor, merak etmeyin, psikolojik olması şart değil.
Gereksiz bilgi olacak ama afedersiniz akşam üniversite sınavı kabusu gördüğüm zaman haydi Thrive lavaboya git artık diye kendimi uyandırıyorum. İnsan gibi uyandır beni, yok illa kabus gönderecek. Hayır iyi öğrenciydim bir de sınav iyi geçmişti.
Büyük ihtimalle medikal bir problem var, yeni bir ilaç kullanıyor olabilir misiniz? Mesela uyandıktan sonra kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Nefes alamama, susamış olma, terleme vb belirtiler var mı?
Eveet. Aşıro kaygı var nedense. O 4 saat kesintisiz uyur. Ben o 4 saatte 10 kez kalkarım. En ufak sese uyanırım kustu mu vs diye
Evet bebeğe tek bakıyorum gündüzleri bir süredir. Aşırı yorgunumTamamen psikolojik. Çok yorgun musunuz genelde? Düşündüğünüz çok mu şey var? Ben genelde uzun zaman yorgun olursam bu tip şeyler yaşıyorum.
Veriyorum vallaCanım Hatun çok geçmiş olsun.
Bebişe fazla evham yapıyorsun ondan oluyor sanırsam.
Adının hakkını veriyorsun sanki :)
Veriyorum valla
Ama sıtkım sıyrıldı yahu. Rüyada olduğumu fark etmek istemiyorum.
Eniştem vefat etti 2 hafta önce. Vefat etmeden önce rüyamda telefonka beni aradı. Seninde gelmene karar verdik dedi. Bir anda ruhum göğe uçmaya başladı. Sonra eniştemim vefatı oldu. Zaten yoğunbakımdaydı, vefatı bekleniyordu.
Bu tarz rüyalar cidden korkutuyor beni artık
Ay bilemedim kiBir çeşit loğusa depresyonunda olmayasınız, buna yorgunluk stres te eklenince doğum ve bebekten dolayı bence kabuslarınız tetikleniyor olabilir. Bence bir psikiyatrist ile görüşebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?