Günümü zehir eden kabuslar..

Bence çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğiniz için, diken üstünde olduğunuz için bilinçaltınız böyle tepkiler veriyor, çenenizi ya da dişlerinizi de sıkmaya başladınız mı bu süreçte? Veya bazı insanlar avuçlarını sıkar çok sıkı sıkar tırnak izi bırakır ellerinde uyurken, böyle bir durum var mı?
Klişe olacak ama uzman desteği almanızı öneririm çünkü ruhsal açıdan rahatlamadıkça büyük değişim olacağını sanmıyorum. Benzer şeyler yaşadım çünkü.

Öyle aşırı bir çene, avuç sıkma sorunlarım yok.
Sadece uykuda bile huzursuzum.
Örtünsem yanıyorum açılsam üşüyorum.
Dönüp dönüp duruyorum.
Vücudumun rahatı için bir pozisyon henüz üretilmedi sanki.
Yatağa girerken pek uykum yoktu.
Sırf erken uyur dinlenirim diyerek girdim.
Ona bile yordum keşke öyle yapmasaydım diye..

Öyle aşırı bir çene, avuç sıkma sorunlarım yok.
Sadece uykuda bile huzursuzum.
Örtünsem yanıyorum açılsam üşüyorum.
Dönüp dönüp duruyorum.
Vücudumun rahatı için bir pozisyon henüz üretilmedi sanki.
Yatağa girerken pek uykum yoktu.
Sırf erken uyur dinlenirim diyerek girdim.
Ona bile yordum keşke öyle yapmasaydım diye..
Ben bunları ruhsal sıkıntılara yoruyorum tamamen, gün içindeki koşturmacada kendinize yarım saatcik de olsa temiz havayı kafa dinlendirmeyi çok görmeyin. Nefes egzersizleri yapın kendi kendinizi telkin etmeye çalışın.
Aşarsınız umarım.

Çakra makra hiç anlamam zaten yaa..
Şu işi bana öğretseniz ne güzel olur :)
Site falan varsa kolay anlayabileceğim onu atsan da olur canım.
Tatlıya bayılırım kahvemi de tatlı içerim :KK70:
Yeşillik sevmem hamura hastayım.
Ne olcak benim bu çakralar neresinden tutup düzelteyim? :)
Çakra youtubede bulabilirsin canim. Vücut birkaç bölgeye ayrıliyor. Üstten başının içinden ayaklarına kadar dümdüz ışık girmesi lazimmis. Mesela bacağında sorun varsa o bölge kayıp o ışığı onluyormus. Onun yine eski haline gelmesi icin birseyler yapiliyor. Yada karin bölge yada üst bolge. Pek anlatamadım:D Ben tatile çıkmadan önce benim yabancı bi arkadaşım var çakra ile ilgilenen. Benim vesikalık fotomu alıp avucuna koyup birseyler yapiyor. Işık mı saçıyormuş neymis. Benim etrafima koruma yapıyormuş bana birsey olmasin diye :D yapma diyorum yiyende yapıyor. Dili çok iyi değil. Bana diyorki "etrafına kondom yapiyorum" :D

Çakra youtubede bulabilirsin canim. Vücut birkaç bölgeye ayrıliyor. Üstten başının içinden ayaklarına kadar dümdüz ışık girmesi lazimmis. Mesela bacağında sorun varsa o bölge kayıp o ışığı onluyormus. Onun yine eski haline gelmesi icin birseyler yapiliyor. Yada karin bölge yada üst bolge. Pek anlatamadım:KK70: Ben tatile çıkmadan önce benim yabancı bi arkadaşım var çakra ile ilgilenen. Benim vesikalık fotomu alıp avucuna koyup birseyler yapiyor. Işık mı saçıyormuş neymis. Benim etrafima koruma yapıyormuş bana birsey olmasin diye :KK70: yapma diyorum yiyende yapıyor. Dili çok iyi değil. Bana diyorki "etrafına kondom yapiyorum" :KK70:
İyiymiş :)
İşe yarıyor mu bari?

Çakra youtubede bulabilirsin canim. Vücut birkaç bölgeye ayrıliyor. Üstten başının içinden ayaklarına kadar dümdüz ışık girmesi lazimmis. Mesela bacağında sorun varsa o bölge kayıp o ışığı onluyormus. Onun yine eski haline gelmesi icin birseyler yapiliyor. Yada karin bölge yada üst bolge. Pek anlatamadım:KK70: Ben tatile çıkmadan önce benim yabancı bi arkadaşım var çakra ile ilgilenen. Benim vesikalık fotomu alıp avucuna koyup birseyler yapiyor. Işık mı saçıyormuş neymis. Benim etrafima koruma yapıyormuş bana birsey olmasin diye :KK70: yapma diyorum yiyende yapıyor. Dili çok iyi değil. Bana diyorki "etrafına kondom yapiyorum" :KK70:

Etrafına nbyomuş öyle koptum ya :D

Etrafına nbyomuş öyle koptum ya :KK70:
Canım yabancı başka ülkeden çok anlaşamıyoruz. Bana anlatmaya çalıştı elle kolla en sonunda etrafına kondom yapıyorum dedi :D birde inanamadim. Fotomu geri getirdi resmen erimiş gibiydi hani napti ne etti bilemiyorum. Sadece avucumun içinde tuttum dedi

Ahhh ahhh hakkını vererek ibadet yapabilsek zaten..
Hiç sorun kalmayacak inanıyorum da..
Aynen canım. Allahim bize kusursuz ibadet etmeyi nasip etsin ♡♡ doktorluk ilaclik bir durum yok gibi. Dönem dönem olabilen birsey bence

Ay gecn aksam oglumu uyuttum bende sızmışim yaninda...tabi ruyamda cocuk bakmaya devam ediyorum :) 3 cocuga bakiyorum sozde ben uzanmisim onlar etrafta oynuyor birden sesleri kesildi
Bi hişimla uyandim kapidan yeni giren eşime cocuklar nerde diye bağriyorum :) isin ilginci dakikalarca kendimi ruyada sanmistim hala...ilginc bir deneyimdi
Adamcaz benim yavas yavaş siyirdigimi dusunuyor....

Icinde ki bunaltilarda olusuyor bu kabuslar bence...zamana birak bir sure

Back