Kendi loğusalığım geldi aklıma, bi acayip pimpirik, endişe hali vardı, kv bi azarladı beni; o azarlayınca "Ben loğusayım, bana her şey mübah! Sen nesin, senin ne bahanen var da naz trip yapıyorsun, azarlıyorsun beni?" dedimdi
Annem de vardı, eşim de vardı. Çektiler kvyi "Sen napıyorsun?" diye içeride bi hallettiler
Neye ne kadar sinir oldunuz, neler yaşandı bilmiyorum ama kvnin çok kalması cidden berbat oluyor, en iyi kv bile olsa. Durumu eşitleyeceğim diye annenizin yardımını da kısmayın hani eşiniz "Benim annem 2 gün kaldı, senin annen de 2 gün kalır" mantığında bakacak diye, annenizi erken göndermeyin. O sizin anneniz ve sizin yardıma ihtiyacınız olduğu kadar sizle kalması kadar doğal bir şey yok. Köstek olanın da evine erken dönmesi doğal. Bunu da söylemekten çekinmeyin yeri gelince.
Hiç kasmayın eski hali aklınıza getirip ve ilkin tecrübesiyle daha hakim-bilinçli olacaksınız, siz bir kere geçtiniz o yoldan, ikincide aynı adımı aynı yere basmazsınız. Önce bunu düşünün, bi sakinleşin, huzur dolun.