Kabuslarım beni çıldırtacak

GÜNCELLEME: 11.sayfada

Merhaba hanımlar,

Gerçekten bıktım. Gece yeteeer diye bağırmak istiyorum. 2 3 haftada bir 3 4 gün süren kabus moduna giriyorum. 3.5 aylık oğlum var. O gece uyuyor ben uyuyamıyorum korktuğum için. O kadar saçma kabuslar görüyorum ki. Örnek vereyim:

1. Dün gece gördüm. Rüyamda rüyada olduğumu fark ettim. Kendime dedim ki Muhtelif korkacaksın hemen uyanman lazım. Kendi kendimi zorladım uyandırdım. Öyle rahatladım ki uyanınca. Baktım eşim de evi süpürüyor. İyi dedim o uyanıkken uyumaya çalışayım. Sonra bi anda dank etti. Gece 2. Eşim bu saatte evi süpürmez. Yine rüya olduğunu anladım. Tekrar kendimi uyandırdın.

2. Bebeğin mama saati geliyordu. Baktım eşim bilgisayar başında. Dedim ki sen besler misin mamayla çok uykum var. O da tamam dedi. Sonra uyandım. Rüyaymış meğer. Ama yüzde yüz gerçekti.

Hala rüya mı gerçek mi bilmediğim anılarım var geceye dair.

Bir de gece ne yaparsam rüyamda tıpatıp aynısının kabusunu görüyorum. Örnek;

Oğluma mama hazırladım yedirdim uyuttum. Sonra ben de yattım. Rüyamda tıpatıp aynı şekilde yataktan kalktım mutfağa gittim mama yaptım. Tek fark tezgahta bir tane değil onlarca biberon vardı. Zaten rüyada olduğumu buradan anlıyorum. Mutfaktan çıkarken de arkamdan tutulup tavana çekiliyorum.

Zaten bu tavana yapışma rüyalarımın baş kahramanı. Antrede yürürken bir şey tavana çeker, tuvaletten çıkarken çıkamam tavana çekilirim oraya yapışırım.

Artık cidden gece olsun istemiyorum. Korkuyorum. Bu periyoddan o kadar ama o kadar sıkıldım ki...

Eşim bana sımsıkı sarılıyor gece korkmayalım diye. Yine de yok. Görüyorum o lanet kabusları. Bazıları gerçekle birebir aynı. Karıştırıyorum da.

Dün gece eşimle bir şey konuştuk. Ama rüya mıydı gerçek miydi bilmiyorum.

Bir gece de eşim pc başında mesai yaparken benden tatlı istedi. Adama söyledim bu saatte yenir mi diye. Meğer rüyamda istemiş. Ama o kadar gerçekti ki. İkna etmeye çalıştım bi süre hayır istedin diye.

Not: konu dine çekilmesin lütfen ama yatağa duasız girmem. Bir sürü dua okur üflerin. Her kabustan sonra tekrar okurum. Çarşafları üzerimi değiştiririm ama yine de görüyorum.

Bunu dertleşmek için yazdım. Dün gece yine uykusuz geçti. Şu an perişan haldeyim.

Belki bir önerisi olan olur. Ne bileyim susuzluktan olur su iç geçer gibi şeylere bile açığım.
Antidepresan kullanıyor musunuz? Bazı antidepresanlar kabusa neden olabilir

Tam olarak bilinç altı temizleme olarak mi araştıralım detaylarini arkadasinizdan öğrenebilir misiniz ben daha once hipnoz a da gittim beyin mr dunya kadar sey denedik ama cozum bulamadik

Merhaba, adına theta healing diyorlar bunun. Travmalarımız bilinçaltından rüyalara yansıyormuş. Dediğim gibi, placebo etkisi de yaşamış olabilirim, gerçekten işe yaramış da olabilir ki hala öyle rüyalar görmüyorum. Bir araştırın isterseniz, yanlış yönlendirmiş olmayayım sizi.

Merhaba, adına theta healing diyorlar bunun. Travmalarımız bilinçaltından rüyalara yansıyormuş. Dediğim gibi, placebo etkisi de yaşamış olabilirim, gerçekten işe yaramış da olabilir ki hala öyle rüyalar görmüyorum. Bir araştırın isterseniz, yanlış yönlendirmiş olmayayım sizi.
Evet araştırdım siz yazinca inanilmaz guzel geri donusler var .Bu isin pesine dusucem belki bende de ise yarar cok tsk ederim;)

Valla ben ne zaman ytaaga duayla girsem korkudan yatamıyorum.evet dua insanın kalkanı ama ben duaya baslayınca aklıma baska vesveseler geliyor .ama rutin yogun bir gunun sonu olarak duasız girince miss gibi uyku cekiyorum.kabuslar bir dönem ben de de vardı biz mesela doguya tayin olduk ama daha tercihler ypılırken kafamda okadr ter...rist olayları kuruyordum ki takıntı olmustu Ankara gibi biyerde 3.katta güvenlikli bir sitede hep ter.sler kapıma dayanacakmıs gibi seyler kurmyaa basladım gece evin içinde dolanamyordum esimde nobette olurdu.bu sefer hergun ruyaalrımda mahallede rerostleri arıyormusuz birinde, cocugımu alıp goturyorlarmıs birinde herkesin evine baskın duzenleyıp katledıyolarmıs allahımm o soguk kıs aylarında kan ter ıcınde uyanırdım hemen bebege kosardım esimi arardım kafayı yiycem diye adam napsın.o varken hep gun akısına bıraktığım ucun kendımı oyle seyler kurmadıfım için heme dalıyor guzel ruyalar goruyorum.esım yokken surekli terstler le ugrasırdım🤣 yani ister istemez kuruyorum soncta medyada iyi seyler gormuyorduk ha bire sehıt haberler i alınca oralara bir önyargı olusuyor dogal olarak.hatta gelirken rüyalarım yuzunden 2 gunluk yolda tek bir kez gozunu kurpmadm.esm uyusuna ya rahatla biraz beni de geriyorsun derdi.yok ben rüyamda gordum yol falan kesiyolar aniden yol keserlerse bari seni koruyabileyim diyorum djjskc geldik sukur ama miss gibi yerlermiş nasıl okadr tereddüt ettim nasıl rüyalarımdan etkilendim hangi kafaydı o bilmiyorum ama siz yine lohusalıktan cıkmkssınız ,ben ise ayık kafayla oyleydim. Yani takıntı herseye sebeb.adınz gibi evhamlısınz sanırım bebişinizle etkinlik falan yapın kafanızı dagıtacak mesgul edecek seylerle uhrasın

Back