- 7 Ağustos 2017
- 9.940
- 36.863
- 548
- 29
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
İnslalah gecer ama bende okadar cok gordumki böyle seyler artik korkmuyorum bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya kadar gelmişsin, lucid dreame odaklan bence.
D vit kullanıyorum sadeceKullandığınız ilaç var mı
Benım migren için ağrı kesicim yapıyordu bu tarz rüyalar
Geç yemek düzensiz beslenmede sebep oluyordur belki
İzlemedim spoiler alırım ama ne oluyordu oradssonra sonu behind her eyes gibi olmasın da![]()
İstemiyorum ya seyahate çıkmakmerhaba yüksek ihtimalle kaygı bozukluğu ve hatta yanında ek olarak astral seyhate cıkıyor olabılırsınız
1.5 ay oldu. 3 haftada bir 3 4 gün sürüyor.ne kadar zamandır bu şekilde rüya görüyorsunuz ?
Eyvallah. Daha da korkarım şimdibence karabasan bu korkuların başka nedeni olamaz
Bebeğiniz çok küçük. İki çocuğumda küçükken bu tarz kabuslar ,rüya içinde rüya görürdüm . Gerçek mi yoksa rüya da mı konuştum karisirdi bende de.Merhaba hanımlar,
Gerçekten bıktım. Gece yeteeer diye bağırmak istiyorum. 2 3 haftada bir 3 4 gün süren kabus moduna giriyorum. 3.5 aylık oğlum var. O gece uyuyor ben uyuyamıyorum korktuğum için. O kadar saçma kabuslar görüyorum ki. Örnek vereyim:
1. Dün gece gördüm. Rüyamda rüyada olduğumu fark ettim. Kendime dedim ki Muhtelif korkacaksın hemen uyanman lazım. Kendi kendimi zorladım uyandırdım. Öyle rahatladım ki uyanınca. Baktım eşim de evi süpürüyor. İyi dedim o uyanıkken uyumaya çalışayım. Sonra bi anda dank etti. Gece 2. Eşim bu saatte evi süpürmez. Yine rüya olduğunu anladım. Tekrar kendimi uyandırdın.
2. Bebeğin mama saati geliyordu. Baktım eşim bilgisayar başında. Dedim ki sen besler misin mamayla çok uykum var. O da tamam dedi. Sonra uyandım. Rüyaymış meğer. Ama yüzde yüz gerçekti.
Hala rüya mı gerçek mi bilmediğim anılarım var geceye dair.
Bir de gece ne yaparsam rüyamda tıpatıp aynısının kabusunu görüyorum. Örnek;
Oğluma mama hazırladım yedirdim uyuttum. Sonra ben de yattım. Rüyamda tıpatıp aynı şekilde yataktan kalktım mutfağa gittim mama yaptım. Tek fark tezgahta bir tane değil onlarca biberon vardı. Zaten rüyada olduğumu buradan anlıyorum. Mutfaktan çıkarken de arkamdan tutulup tavana çekiliyorum.
Zaten bu tavana yapışma rüyalarımın baş kahramanı. Antrede yürürken bir şey tavana çeker, tuvaletten çıkarken çıkamam tavana çekilirim oraya yapışırım.
Artık cidden gece olsun istemiyorum. Korkuyorum. Bu periyoddan o kadar ama o kadar sıkıldım ki...
Eşim bana sımsıkı sarılıyor gece korkmayalım diye. Yine de yok. Görüyorum o lanet kabusları. Bazıları gerçekle birebir aynı. Karıştırıyorum da.
Dün gece eşimle bir şey konuştuk. Ama rüya mıydı gerçek miydi bilmiyorum.
Bir gece de eşim pc başında mesai yaparken benden tatlı istedi. Adama söyledim bu saatte yenir mi diye. Meğer rüyamda istemiş. Ama o kadar gerçekti ki. İkna etmeye çalıştım bi süre hayır istedin diye.
Not: konu dine çekilmesin lütfen ama yatağa duasız girmem. Bir sürü dua okur üflerin. Her kabustan sonra tekrar okurum. Çarşafları üzerimi değiştiririm ama yine de görüyorum.
Bunu dertleşmek için yazdım. Dün gece yine uykusuz geçti. Şu an perişan haldeyim.
Belki bir önerisi olan olur. Ne bileyim susuzluktan olur su iç geçer gibi şeylere bile açığım.
Bende yanıma büyük oğlum gece gelip yatıyordu. Uyaniyordum ,gövde kocaman, kafası bebeğin kafası olarak görüyordum . Sonra bakıyordum bebek beşiğinde ,o zaman idrak edebiliyordu m.ya bende de şey oluyordu bak şimdi hatırladım
tüm gün o kadar çok yavruma bakıyordum ki, yatağımızın karşısında da ayna var gözümü açar açmaz kendimi görüyorum
her gece bu benim yüzüm mü oğlumun yüzü mü ya falan diyordum gece kalkmalarında.
bir de bana benziyor yavrum böyle bir algı sorunu oluyordu bende.
ama bu kadar hani bunu konuştuk mu, bu gerçek mi rüya mı diye karıştırdığım olmadı.
İzlemedim spoiler alırım ama ne oluyordu orads![]()
Bende yanıma büyük oğlum gece gelip yatıyordu. Uyaniyordum ,gövde kocaman, kafası bebeğin kafası olarak görüyordum . Sonra bakıyordum bebek beşiğinde ,o zaman idrak edebiliyordu m.