kabus gibi bir gece

Ya nedir bu kadınların derdi çilesi... Allah bu pislikleri bildiği gibi yapsın. Hiç şunu yap bunu yap diye ahkam kesemicem çünkü aklım dimağım durmuş durumda
valla burda da insanlara hep felaket tellali gibi kotu seyler anlatiyoruz ama bi fikir bi isik ariyo insan caresizlikten napalim icinizi daralttim özür dilerim insallah bi gün guzel haberlerle de gelirim buraya.eminim tanimadan da olsa bi kadinin başarisi ayakta durusu hayata tutunusu sizi mutlu eder..

İnş ama o kadar içim rahat ki bebeğini bırakan ben değildim bizden vazgeçen oydu ve Allah sorsun hesabını
amiiiiiinnnn Allah icine oyle bi korku oyle bi pişmanlik versin ki vicdan azabindan uyuyamasin her bebekli kadin gordugunde binpisman olsun insallah.ama sizden de uzak olsun artik

onu teklif ettim ben hasta oldugumu dusunmuyorum kendimi dizginleyebilirim diyo.hadi bakalim hodri meydan.bidaha ayni seyi yapsin gozunun onunde ararim babami gel bizi al diye.ondan sonra babama mi laf anlatiyo annemi mi ikna ediyo ne konusuyosa konussun ben muhatap dahi olmam

Ben böyle bir ailede büyüdüm üvey baba elinde sürekli bağırış çağırış olan bir ortamda. Kapı zilinden hala korkarım çünkü kapının çalması benim için o pislik üvey babanın eve gelmesi demekti. Şimdi 40 yaşındayım ve hiç evlenmedim. Çünkü hep korktum, şiddetten, kavgadan, geçimsizlikten, aldatılmaktan... çocuğunuzu lütfen sağlıklı bir ortamda yetiştirmeye çalışın. Siz güçlü olun ki çocuğunuzda güçlü sağlıklı bir birey olsun. Erkekler düzelmiyor ne yaparsanız yapın bir arkadaşında dediği gibi en fazla 4 ay sürüyor. İyisi yok mu elbet vardır fakat emin olun onların da aldatmayanı yoktur. Sadece daha dikkatlidirler ve en azından şiddete eğilimli değildirler. Allah yardımcınız olsun

bebegin keyfi yerindeyken gayet iyi oynuyo konusuyo guluyo ama bebek aglayinca stres oluyomuş paşa hazretleri.e bebek bu elbet aglayacak da gülecek de.aglayinca birakip kacamayiz ya

Aynen kararlı olman iyi bişey ama sürekli böyle değil miydi zaten ? Çokta umut bağlama yani hazırlıklı ol burnunu sürtürmeye.

Ve özür dilemeyin lütfen ben sadece çok üzüldüğüm için öyle dedim. Yazma tarzınızdan cevaplarınızdan yaşınız çok küçük olmasına rağmen aklıbaşında olgun biri olduğunuz çok belli. Ben eminim ki çok güzel haberlerle geleceksiniz. Kocaman kucaklıyorum sizi :)

Eşimde anlattığınız formattaydı.Yani aşağı yukarı böyle biriydi. Bebek bakımının kolay olduğunu, bebek ve ev işlerinin kadının işleri olduğunu düşünürdü. Üstelik işte çok yorulduğu için öfkeli olabileceğini, benim alttan almam gerektiğini iddia ederdi.Bebeğim kucağımda kontrole götürmüştük küçüktü daha, doktor odasına giderken koridorda emzirme odasını görmüştüm.Doktor yanından çıktıktan sonra bebeğim ağlamaya başladı.Benim de kafam karıştı bir kaç saniyeliğine durup o yazıyı nerede gördüğümü düşündüm.Sanırım sesli düşünmüşüm, bir hışımla gel gel onu da ben bulayım, deyip hırsla önden yürüyüp gitmişti.Çok üzülmüştüm çünkü bebek bakımıyla hiç bağı yokmuş gibi davranıyor, ve bebeği iki dak tutmasını bile istesem kadın işi bunlar deyip canımı sıkıyordu.O işten geldiğinde yemek hazırlamak için bebeği tut beş dakika desem, hem işte yorulayım hem gelip evde bebek bakayım.Bu nasıl bir hayattır deyip kıyameti koparıyordu.

Üç sene boyunca bu saçma işkenceyi çektim.Gözünüz kesiyorsa, sonucu belirsiz bir mücadeleye girişmek için yeterli sevginiz varsa deneyin.Ama çok yıpratıcı bir dönem yaşanıyor.Sonucuysa olumlu da olabilir olumsuz da.karar sizin.

off kusura bakmayın ya istemeden size kötü anılarınızı hatırlatmış oldum umarım hiç bi cocuğun aileden yana boynu bükülmez sizin de korkulariniz bi şekilde son bulur

ben de sizi kucaklıyorum keşke gercekte de kucaklayabilseydim :) sevgi iyileştiricidir :) herseye sevgiyle yaklasmayi insallah cocuguma da ögreticem.tabi babasi düzelmezse onsuz devam edicez yolumuza.guzel dilekleriniz için teşekkürler :)

bebegin keyfi yerindeyken gayet iyi oynuyo konusuyo guluyo ama bebek aglayinca stres oluyomuş paşa hazretleri.e bebek bu elbet aglayacak da gülecek de.aglayinca birakip kacamayiz ya
Stres olmasının sebebide henüz tecrübesiz oluşundan.Bir kaç defa bebeğin onda sakinleştiğini görünce o da alışır merak etmeyin.Siz de ilk zamanlar yanlarında olun.Sonrasında yavaş yavaş, önce kısa sonra biraz daha uzun aralıklarla onları başbaşa bırakın.Bebeği yıkarken yardımcı olmasını isteyin.Eğer içinde varsa zaten yardım eder.Bu denilenleride fazlasınıda yapar zamanla.

eşimle evli olabilirmisiniz ya da siz ben olabilirmisiniz şoklardayım tam tamina esimi anlattiniz toplum icinde asiri agresip hareketler yuksek sesle laf anlatmaya calismalar azarlamalar.karnimiza yemek yaomak icin cocugu 5 dk tut dedigimde ben eve geldigimde rahat etmek isterim demeler.Allahimm vallahi dusundukce ruhum cekiliyo sanki siz naptiniz ne yol izlediniz

Canım benim kardeşimle yaşitsin daha küçüksün ne diyeceğimi bilemedim. Ailen durumu biliyor mu?ayrılık düşüncen var mı? Bu adam düzelmez hele böyle hır gürle hiç düzelmez sakinlesin konuşun bi evlilik terapistine gidin belki umut olur.bu arada bizim o masraf olmasın diye kendimizi salmamış erkek milletine yaramıyor yada takdir görmüyor maalesef

bu sureçte ben de onun bu son sansi degerlendirmesi adina ona bu sekilde bi kolaylik saglayabilirim yardimci olabilirim aslinda.umarim ise yarar dediginizi komut almis gibi hemen yarin yapicam.yarin ilk is oturup konusup bi liste hazirlayip gorebilecegi bi yerlere asmak ve 1 ay gibi bi surenin sonunda degisimine bakmak ve bu sirada da bebekle arasinda bag olusmasi icin yardimci olmak.cok tesekkur ederim :)

ailem bilmiyo hayir aksine onlar ordayken benim endiseme dusmesinler diye mutsuzsam da mutluymus gibi yapiyorum esimi hep övüyorum.belki yanlis ama annem ilk defa beni gelin etti ve hala hep agliyo keske seni uzaga vermeseydim diye.hal boyleyken bi de burda mutsuzum desem kahrolurlar.duzelebilecek gibiyse duzelticem duzelemicekse de ailem herseyi ogrenecek yapacak bisey yok

Aslında stratejik bir şey yapmadım daha doğrusu yapamadım.Bu davranışları yüzünden o kadar şokta ve kafam karışık hissediyordum ki akıllıca bir plan uygulayabilmem imkansızdı.Sadece bolca kavga gürültü oldu aramızda.Ve bu çok uzun zaman böyle devam etti.Eşimi sevmiyor olsam muhtemelen katlanamazdım.Sürekli her kavgada anlattım, yaptığı şeyin nasıl saçma, hayattan kopuk insan haklarına aykırı şeyler olduğunu.Nasıl olduysa belli bir yıl sonunda kabullendi.Haklısın demeye başladı.Haa demeye de bilirdi aslında.Sanırım biraz şanslıydım.Umarım sizin eşiniz de evliliğin ne olduğunu, baba olmayı falan algılar biran önce.En son keyfin bilir, çocuğunla aranda bir bağ olmamasını istiyorsan bu senin tercihin.Büyüdüğünde üzülen sen olursun deyip kendi haline bırakıyordum.Ama çok zor ve yıpratıcı oluyor bu evlilik şekli.

O zaman sabir diyecek kendini yıpratmayacaksın otur konuş bebekle ilgilenmesinin bebek içinde iyi olacağını söyle destek verdiği zaman takdir et.ama çok beklenti içine girme bu nasıl bi adam anlamadım eşi kafa travması geçirmiş adam uçkur derdinde .öfke konusunu da onun ailesine anlat yasadigin şeyleri bilsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…