Cidden yardım etmeyi çok isterdim, ama tam olarak şöyle bir şey yaptım desem yalan olur.Olaylar ne getiriyorsa onu yaşadım, tüm yıpranmışlığıma rağmen devam ettim.Bu ne kadar doğruydu aslında onu bile bilmiyorum.Ama biz kayınvalidemlerle de çok ciddi sorunlar yaşamıştık.yani ben yaşamıştım.En son ayrılma aşamasına geldik, bizim için kırılma noktası orası oldu.Ama bence daha önce kavgalar esnasında anlattığım, hissettiğim şeyler ve aile olmanın, baba olmanın nasıl bir şey olduğu ile ilgili düşüncelerim ilk başta tepki duymasına rağmen zaman içinde hazmettiği şeyler haline geldi.Anlattığım şeyleri bir şekilde istemese bile düşünüp algıladı bence.Başka bir açıklama bulamıyorum.İdeal eş, ideal baba nasıl olur, bir kadının eşinden beklentileri nelerdir, sevgi kavramı nasıl olmalıdır, aile olmanın manası nedir, uygar dünyada bu işler nasıl ilerliyor, üçüncü dünya ülkeleri hariç babalık tanımı nasıl bir evrim geçirdi, bunun gibi pekçok şeyi anlatıp durdum.Belki işe yarayan bunlar olmuştur diye düşünüyorum bazen.