Kabuklu fındık sevmiyorum diye elleriyle kıran ama benim bi hissim olmayan adam ?

Ooo yok anacm yok, zaten birsey hissetmiyorsun durduk yere basina is cikarma

Tipini beğenseydiniz bir çuval kabuklu fındığı kendiniz kırıp yedirirdiniz..
Ya önyargılarınızı kenara koyup sohbet edip bir süre daha tanımaya çalışın ya da bir an önce yol verin yazık adama da..
Siz niye yorgunsunuz yeni bir ilişkiden mi çıktınız?

Sevmiyorsaniz hic baslamayin bence.insanlarda degisiyor bunu unutmayisimdi findigi kiran adam evlendikten sonra bir bardak cay getirmiyor.sevgide yoksa hic degmez.benim esimde evlenmeden once gorusmek icin 2 tramvay degistirip geliyordu.simdi markete gidelim diyorum yorgunum gidemem diyor

Kuzum kabuklu cerezleri duygusala baglama erkek milleti boyledir birden yukseklere cikartir asagiya birakmasi an meselesi şasar kalirsin kafa yapin uyusmuyorsa gorusme icine sinmiyorsa sinmiyordur zorlama

Bence bir insanı gördüğünüzde çekim hissederseniz o iş olur . Hisssetmezseniz belki zamanla seversiniz ama at boku gibi sürekli de kurcalayıp bir şeyini ararsınız benden söylemesi.. Haa çok iyi adamdır belki ağzıyla kuş da tutuyordur ama aynı yatağa giremezsin hayatım sevişemezsin adamla. Dünyaaa iyisi bir arkadaşım oldu gerçekten sevdi ama ben bir şey hissedemedim. Zavallım börek mi yapmadı poğaça mı yapıp getirmedi olmadı. Şehir dışına gittik gezdik tozduk yedik içtik o restoran senin bu nargile cafe benim kafa dengiydik sohbet muhabbet o biçim. Ama insanın içinde hiç mi bir kıpırdama olmaz. Yani bu adamla erkek olsam ev arkadaşı olsam ömür boyu sıkılmam belki de adam evlenmek isteyince topukladım Eşimle de yüzyüze 1 defa görüştüm 2. Görüşmede nikah kıydım. Çekim böyle bir şey. Adama umut verme hayatım kestirip at

Bence kadin dusmani soylemler o kadar artti ki kadina insan gibi muamele etmek takdir edilmesi gereken bir davranis haline geldi... Bir de amerikada "nice guy syndrome" dedikleri sey burda da artti. Normal davranan butun erkekler kendilerini "efendi adam" olarak goruyor ki kendini boyle tanimlayan erkek de bence yuzde seksen kadin dusmani cikiyor ya. Cok mu pesimistim bilmiyorum ama... Bu benim teorim.

Mesela 4 sene once tinderdan bi herifle tanistim normal bir insan kibarliginda, ama arada iltifat ediyor, yok gozlerin ne guzel yok bilmemneyi ne guzel yapiyorsun, butun sosyal platformlardaki butun resimlerimi ilk gunden begenmis surekli samimiyetsiz garip bie iltifat hali. Biraz sayko buldum daha bastan iliskiyi bitirdim dedim ki kusura bakma ben ciddi iliski istemiyorum hem de uyusamadik cilgina dondu yok efendi erkek oldugu icin kiymetini bilmemisiz yok beni afedersiniz s..p atsa kiymete binermis, ne laflar ne laflar. Igrenc igrenc tavirlar...

Kisisel olarak boylelerine denk gelmis olabilirim ama, ben inaniyorum ki bizim nesilde bile bunlar acayip artti yeni nesilde daha da fazla bence...

Doğrudur. Çok uzun zamandır ikili ilişkilerden, yeni erkekler tanımaktan elimi eteğimi çektim ben sonuçta. Hakim olamıyorum duruma. Ama gayet sıradan şeylerin muhteşem özellikler gibi algılanmasını yine de aklım almıyor. Erkeklerin çoğunluğu moktan olabilir, kadınlar bu moktan adamlara razı olmazsa, yüz vermezse mecburen kendilerini düzeltecekler. Önce kadın kendine değer verecek.

sıkıcı geldi diyorsunuz da siz muhabbet açın konu bulun siz sıkıcılıktan çıkarın niye her şeyi karşınızdaki kişiden bekliyorsunuz ? saf iyi aile çocuğu belli umarım onu anlayan ve anlaşan birisi çıkar karşısına yada öğrenir insanların manipüle edilmesi, asla fedakarlık yapılmaması gerektiğini ozaman onun peşinden koşşarlar .tabi biraz kötü çevrede kötü dil muhabbet kapması lazım

23 yaşındasın okuyun meslek sahibi olun yaşın çok genç mutlaka birileri çıkar karşına acele etmeyin sakın şimdi evlenmeyin

Olmuyorsa zorlama. Karşındakinede yazık. Bence sen önce kendini toparla kaderinde ki kişi seni bulur zaten..

Valla senin yerinde olsam ailesiyle çevresiyle olan ilişkilerine bakardım.Yani herkes karşı cinsle rahat iletişim kurmak zorunda mı belki doğru kişiyi beklemiştir tecrübesizdir vs.Fiziki görünümün hiçbir önemi yok inan bana İnsan olsun boyu kısa olsun.Bana göre çok ince düşünceli bir insan ama tabiki göz boyamada olabilir dikkatli olmak gerek.

Zorla güzellik olmaz ki yahu. Adama da yazık yani. Senin herhangi bir çekimin olmadığının bir süre sonra o da farkına varacak ve "kabuklu fındıkları elleriyle kırmak" bir süre sonra onun da içinden gelmeyecek. Seni tavlamak için flört aşamalarındaki klasik erkek taktiği bunlar.

Kalbin biraz olsun ısınsa boyu sorun etmezdin ama ısınmamiş olmayinca olmuyor sonradan seversin olayina inanmiyorum. İlk konusmada,buluşmada elektrik alamadiysan olmuyor. Çok iyi ve saf yürekli bir insana benziyor kırmadan söylemen en iyisi sevilmeyi hak ediyor inşallah da bulur

Siz kac yasindasiniz?
25 yaşından biri çok tecrübeli olmak zorunda mı?
Biraz tanıyın,aceleniz ne.
Ōff daha geçen gün fıstık gibi hem de donanımlı kızın nişanlısının küçük dusurmelerine sessiz kaldığını gördüm ya,inandim iyice,duzgun insan yaramıyor,zipirlar çekici geliyor.
Boş verin 2 yıla çekingenliğin yener,kimlere kimlere fındık kirar,salın gitsin...

Her iliskinin başında erkekler karşısında ki kadını elde etmek için uğraşır.
Size özel bir durum degil bu.
Hoşlantiniz yoksa görüşmeyin bence.

Kabuklu findik kirip veriyor olmak meziyet mi ki,sincaplar da oyle yapiyor.
Maksat düşünmesi dark,yani tut ki evlendiler,esine yardimci olur,hasta olsa bir çorba pişirir getirir, cocuklari beraber büyütürler,yani belki:))
Sevgisiz olmaz tabi de,sevgide havada filizlenemez ki,konuşmak ister,zaman tanimak ister,ister de ister yani:))

Yine denizcigimin guzel kalbi nasil iyi niyetlisin yav,gokten mi düstün mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…