- 5 Mayıs 2020
- 13.234
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.827
- 548
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Ooo yok anacm yok, zaten birsey hissetmiyorsun durduk yere basina is cikarmaBu kişi ilk konuşmaya başladıgımızda instagram profilimdeki yeni ekleyen erkeklerden tut twitterda attıgım twitlere kadar sorguluyodu bende bu şekilde olmayacagını onu tanımadıgımı bu baskının abartı oldugunu söyledim
Çok kıskanç oldugunu o yüzden abarttıgını bidaha böyle bi konu açılmayacagını söyledi
benim uzun süredir instagram profilim açıktı kendisi ara ara farklı bi hesaptan bana bakiyomuş
Bugun erkenden uyuycam dedi sonra baktım instagram hesabını dondurmuş bende neden bunu yaptıgını sordum bişey yok fln dedi var bişey dedim sonra suçlu ben oluyorum dedi
Benim instagram profilim açıkmış defalarca birilerinin takip etmesinden hoşlanmadıgını söylemiş ( zaten kimse takip etmiyo ) bu ona göre değilmiş kabul edemezmiş bundan sonra ona göre davranacakmış mesafe koycakmış
Bende bundan hoşlanmadıgını söyleseydin kapatırdım rahatsız oldugunu söylemek yerine kendi kendine triplere girmen çok saçma mesafeni koyabilirsin benim yaptıgım bişey yok dedim bunlar normal şeyler mi ?
bide diyoki beni biri takip etmiş ikinci paylaştıgım fotoyu beğenmiş ben takip etmeyince geri çıkmış bunlara fln bakmış
Bana korkunç geldi ya bende kıskancımda daha bi görüşüyoruz yani bi dur ben mi suçluyım ?
Kuzum kabuklu cerezleri duygusala baglama erkek milleti boyledir birden yukseklere cikartir asagiya birakmasi an meselesi şasar kalirsin kafa yapin uyusmuyorsa gorusme icine sinmiyorsa sinmiyordur zorlamaMerhaba bu konu için üye oldum ve kafam aşırı karışık . Kendimi ilk defa bu kadar bunalmış bu kadar çevremde insan istemediğim bi durumda görüyorum
Yaklaşık 1senelik bi ilişkim vardı 4 ay oldu biteli çok yorulduk ve artık sevgi kalmadıgı için ayrıldık
Ondan sonra biriyle tanıştım onlada yapamadım
Şimdi bi tanıdıgımız vasıtasıyla biriyle tanıştım annem görüş bi kızım ne kaybedersin dedi düşündüm mesleği var düzgün bi insansa neden şans vermeyim
3 haftadır konuşuyoruz mesajlaşırken aşırı eğlenceli ve sürekli aktif olarak konuşuyo
İlk buluşmamız geçen hafta oldu memleketinden geldi babası kırtasiyeciymiş . Bana sırt çantası kalem fln getirmiş çok güzel bir yemek yaptırmış güzel geçti ama ben uZun boylulardan hoşlanırım açıkcası ve bu kişi kısa boylu çok hoşuma gitmedi açıkcası . İkinci buluşmamızda çok konuşmadı yani sohbet akmıyodu resmen yanında sıkıldım biraz içim pek ısınmadı utangaç çünkü baya telefonla konuşurkende öyle utanıyo gibi sanki düz cevaplar veriyo ve pek konuşasım gelmiyo ama üstüme de çok düşüyo sürekli mesaj atıyo ariyo . Gelecek için acele etmiyo oda zamana bırakma taraftarı hemen bi sevgili olma amacı yok
Bugun ben işe geldim o evdeydi annesi sigara böreği sarmış buda evde tek yaşadıgı için onu yiyomuş aramızda bir saatlik yol var
Bana sigara böreği severmisin dedi severim dedim kızartıp getiriyim dedi
Gerek yok onun için buraya kadar gelme yemek yedim zaten çalışıyorum dinlen sen güzelce dedim
Tamam dedi aradan bir saat geçti çıkmış gelmiş
Bana sigara böreği kızartmış ve daha önce sohbet esnasında memleketinden sana fındık getiriyimmi dediğinde ben pek uğraşamıyorum kabuklarını kırmayla o yüzden pek yemem demiştim
Sigara böreğinin yanında fındık getirmiş poşette ve fındıkların kabuklarını kırmış tek tek
Görünce o kadar şaşırdım ki
Süreklibi plan halinde şuraya gideriz anlaşırsa şuralara götürcem beni şuranın şu yemeği güzel mutlaka yeriz fln
Normalde herhangi bi arkadaşımı işyerime davet edip çay içerim ama onu davet etmek içimden gelmedi ve 5 dk durup geldim
Yaptıgı şeyin altında ezildim açıkcası çok güzel bişey hiç kimseden görmemiştim
ama benim kafam öyle karışık ki böyle güzel bi insanı kaçırıyorum belkide bişey hissedemiyorum çünkü çok yorgunum
Böyle efendi düzgün insanları kaçırıp sonra kötü serseri insanların arkasından ağlıyorum böylelerinin kıymetini bilmeyip
Ama kafamı dinlemek istiyorum bi ilişkinin sorumlulugunu alamıyorum çevremdeki herkes bak ne güzel çocuk kaçırma diyo ilerde bi gün pişmanda olcam biliyorum
Belki o bukadar iyi olmasa ben bu kadar korkmazdım
Kafa yapımızda pek uyuşmuyo 25 yaşına gelip meslek sahibi ni insanın bi kız karşısında çekinip akıcı sohbet edememesi de tuhaf geliyo
Çok kafam karışık sizce ne yapmalıyım ?
Garson örneği eskimedi mi yav? Diyorum ki bunlar zaten ikili ilişkilerde olması gereken şeyler. Yeni nesil olması gereken şeyleri mükemmel şeylermiş gibi algılıyor. Bir insanın (kadın erkek farketmez) jest yapması o insanın mükemmel evlenilecek insan olduğu anlamına gelmez. Böyle davranmayan adamları biz hayatımızda tutmayı bırak yanımıza yaklaştırmazdık 10 sene önce. Beklentileriniz neden bu kadar düşük onu anlamaya çalışıyorum. Garsonu azarlayan adam zaten ilk buluşma değilse 7373791 kez kendini belli eder giyiminden, oturup kalkmasından, konuşmasından. Garsona gelene kadar ohooo...
+1İçiniz ısınmıyorsa bırakın adama da yazık olmasın. Bazen olmayınca olmuyor işte çok zorlamaya gerek yok.
Doğrudur. Çok uzun zamandır ikili ilişkilerden, yeni erkekler tanımaktan elimi eteğimi çektim ben sonuçta. Hakim olamıyorum duruma. Ama gayet sıradan şeylerin muhteşem özellikler gibi algılanmasını yine de aklım almıyor. Erkeklerin çoğunluğu moktan olabilir, kadınlar bu moktan adamlara razı olmazsa, yüz vermezse mecburen kendilerini düzeltecekler. Önce kadın kendine değer verecek.Bence kadin dusmani soylemler o kadar artti ki kadina insan gibi muamele etmek takdir edilmesi gereken bir davranis haline geldi... Bir de amerikada "nice guy syndrome" dedikleri sey burda da artti. Normal davranan butun erkekler kendilerini "efendi adam" olarak goruyor ki kendini boyle tanimlayan erkek de bence yuzde seksen kadin dusmani cikiyor ya. Cok mu pesimistim bilmiyorum ama... Bu benim teorim.
Mesela 4 sene once tinderdan bi herifle tanistim normal bir insan kibarliginda, ama arada iltifat ediyor, yok gozlerin ne guzel yok bilmemneyi ne guzel yapiyorsun, butun sosyal platformlardaki butun resimlerimi ilk gunden begenmis surekli samimiyetsiz garip bie iltifat hali. Biraz sayko buldum daha bastan iliskiyi bitirdim dedim ki kusura bakma ben ciddi iliski istemiyorum hem de uyusamadik cilgina dondu yok efendi erkek oldugu icin kiymetini bilmemisiz yok beni afedersiniz s..p atsa kiymete binermis, ne laflar ne laflar. Igrenc igrenc tavirlar...
Kisisel olarak boylelerine denk gelmis olabilirim ama, ben inaniyorum ki bizim nesilde bile bunlar acayip artti yeni nesilde daha da fazla bence...
Siz kac yasindasiniz?Merhaba bu konu için üye oldum ve kafam aşırı karışık . Kendimi ilk defa bu kadar bunalmış bu kadar çevremde insan istemediğim bi durumda görüyorum
Yaklaşık 1senelik bi ilişkim vardı 4 ay oldu biteli çok yorulduk ve artık sevgi kalmadıgı için ayrıldık
Ondan sonra biriyle tanıştım onlada yapamadım
Şimdi bi tanıdıgımız vasıtasıyla biriyle tanıştım annem görüş bi kızım ne kaybedersin dedi düşündüm mesleği var düzgün bi insansa neden şans vermeyim
3 haftadır konuşuyoruz mesajlaşırken aşırı eğlenceli ve sürekli aktif olarak konuşuyo
İlk buluşmamız geçen hafta oldu memleketinden geldi babası kırtasiyeciymiş . Bana sırt çantası kalem fln getirmiş çok güzel bir yemek yaptırmış güzel geçti ama ben uZun boylulardan hoşlanırım açıkcası ve bu kişi kısa boylu çok hoşuma gitmedi açıkcası . İkinci buluşmamızda çok konuşmadı yani sohbet akmıyodu resmen yanında sıkıldım biraz içim pek ısınmadı utangaç çünkü baya telefonla konuşurkende öyle utanıyo gibi sanki düz cevaplar veriyo ve pek konuşasım gelmiyo ama üstüme de çok düşüyo sürekli mesaj atıyo ariyo . Gelecek için acele etmiyo oda zamana bırakma taraftarı hemen bi sevgili olma amacı yok
Bugun ben işe geldim o evdeydi annesi sigara böreği sarmış buda evde tek yaşadıgı için onu yiyomuş aramızda bir saatlik yol var
Bana sigara böreği severmisin dedi severim dedim kızartıp getiriyim dedi
Gerek yok onun için buraya kadar gelme yemek yedim zaten çalışıyorum dinlen sen güzelce dedim
Tamam dedi aradan bir saat geçti çıkmış gelmiş
Bana sigara böreği kızartmış ve daha önce sohbet esnasında memleketinden sana fındık getiriyimmi dediğinde ben pek uğraşamıyorum kabuklarını kırmayla o yüzden pek yemem demiştim
Sigara böreğinin yanında fındık getirmiş poşette ve fındıkların kabuklarını kırmış tek tek
Görünce o kadar şaşırdım ki
Süreklibi plan halinde şuraya gideriz anlaşırsa şuralara götürcem beni şuranın şu yemeği güzel mutlaka yeriz fln
Normalde herhangi bi arkadaşımı işyerime davet edip çay içerim ama onu davet etmek içimden gelmedi ve 5 dk durup geldim
Yaptıgı şeyin altında ezildim açıkcası çok güzel bişey hiç kimseden görmemiştim
ama benim kafam öyle karışık ki böyle güzel bi insanı kaçırıyorum belkide bişey hissedemiyorum çünkü çok yorgunum
Böyle efendi düzgün insanları kaçırıp sonra kötü serseri insanların arkasından ağlıyorum böylelerinin kıymetini bilmeyip
Ama kafamı dinlemek istiyorum bi ilişkinin sorumlulugunu alamıyorum çevremdeki herkes bak ne güzel çocuk kaçırma diyo ilerde bi gün pişmanda olcam biliyorum
Belki o bukadar iyi olmasa ben bu kadar korkmazdım
Kafa yapımızda pek uyuşmuyo 25 yaşına gelip meslek sahibi ni insanın bi kız karşısında çekinip akıcı sohbet edememesi de tuhaf geliyo
Çok kafam karışık sizce ne yapmalıyım ?
Maksat düşünmesi dark,yani tut ki evlendiler,esine yardimci olur,hasta olsa bir çorba pişirir getirir, cocuklari beraber büyütürler,yani belki:))Kabuklu findik kirip veriyor olmak meziyet mi ki,sincaplar da oyle yapiyor.
Yine denizcigimin guzel kalbiMaksat düşünmesi dark,yani tut ki evlendiler,esine yardimci olur,hasta olsa bir çorba pişirir getirir, cocuklari beraber büyütürler,yani belki:))
Sevgisiz olmaz tabi de,sevgide havada filizlenemez ki,konuşmak ister,zaman tanimak ister,ister de ister yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?