Kabuklu fındık sevmiyorum diye elleriyle kıran ama benim bi hissim olmayan adam ?

soganı yumguruyla kıran bırı gıbı sandım kabugu elıyle kırdı dedıgınız ıcın gozumde canlanan duruma bakın :D
kabuk neremızle kırılır ya elını kullanarak aparatla kırmıs bu kadar buyutmeyın bu matah bırsey degıl
ozel hıssetmedıgınız bırıyle tabıkı evlenmezsınız bu kadar basıt

Amaan benim de başta iyilik meleği bir sevgilim vardı yüz verince tepeme çıkmıştı abartılı iyilikler ve jestler bir şeyleri gizlemek için yapılıyormuş gibi geliyor bana. Love bombing gibi bir nevi. Yani o niyetle yapmıyordur ama 3 hafta konuştuğu birinin üzerine bu kadar düşüyorsa kendi problemidir. Yine de biraz tanımaya çalışın boya posa bakıp ilişki kararı vermek yanlış genel olarak etkilenmediyseniz orası ayrı.

Ama niye oyle diyosunuz ya :-) Bence cidden ince dusunceli davranislar bunlar. Mesela pahali bir yuzuktense boyle emek verilmis, sirf ben oyle seviyorum diye kirilip getirilmis findik benim icin daha kiymetli olur sahsen. Hic romantik bi insan da degilimdir, ama bu tarz davranislarin erkegin karakteri hakkinda ipucu verdigini dusunurum. Mesela boyle ince dusunen, emek vermekten kacinmayan adam daha sorumluluk sahibi demektir. Sorumluluk sahibi erkekler de daha iyi bir es ve iyi bir baba olur. Bunlar hep minik minik ipuclari. Evlilik oncesinde bu tarz seyleri iyi gozlemlemek lazim. Mesela bi kafede otururken garsonu azarlayan ya da kotu konusan bi adamla direk irtibati keserim. Cunku ozguvensiz ve sabirsiz demektir. Oyle birinin aile hayati da cok zor olur. Gibi gibi.... :-)
Garson örneği eskimedi mi yav? Diyorum ki bunlar zaten ikili ilişkilerde olması gereken şeyler. Yeni nesil olması gereken şeyleri mükemmel şeylermiş gibi algılıyor. Bir insanın (kadın erkek farketmez) jest yapması o insanın mükemmel evlenilecek insan olduğu anlamına gelmez. Böyle davranmayan adamları biz hayatımızda tutmayı bırak yanımıza yaklaştırmazdık 10 sene önce. Beklentileriniz neden bu kadar düşük onu anlamaya çalışıyorum. Garsonu azarlayan adam zaten ilk buluşma değilse 7373791 kez kendini belli eder giyiminden, oturup kalkmasından, konuşmasından. Garsona gelene kadar ohooo...

Garson örneği eskimedi mi yav? Diyorum ki bunlar zaten ikili ilişkilerde olması gereken şeyler. Yeni nesil olması gereken şeyleri mükemmel şeylermiş gibi algılıyor. Bir insanın (kadın erkek farketmez) jest yapması o insanın mükemmel evlenilecek insan olduğu anlamına gelmez. Böyle davranmayan adamları biz hayatımızda tutmayı bırak yanımıza yaklaştırmazdık 10 sene önce. Beklentileriniz neden bu kadar düşük onu anlamaya çalışıyorum. Garsonu azarlayan adam zaten ilk buluşma değilse 7373791 kez kendini belli eder giyiminden, oturup kalkmasından, konuşmasından. Garsona gelene kadar ohooo...

1 saatlik yoldan findik, borek getirmek bir ilişkide olmasi gereken ve standart bisey miydi yahu. Bana acayip abarti hareket geldi. 😳
Ben de findik kirip, yer fistigi açamam eşimle yiyorken benim için de kirar verir ama durduk yere 1 saat yoldan sirf bunun için gelmez, aksam kalacaksa gelirdi. 🤭

Görüşmeyi sonlandırın olsun bitsin. Hem yorgunun hem ısınamadım diyip hala iletişimde kalmak çok anlamsız ve karşı tarafa da ayıp

1 saatlik yoldan findik, borek getirmek bir ilişkide olmasi gereken ve standart bisey miydi yahu. Bana acayip abarti hareket geldi. 😳
Ben de findik kirip, yer fistigi açamam eşimle yiyorken benim için de kirar verir ama durduk yere 1 saat yoldan sirf bunun için gelmez, aksam kalacaksa gelirdi. 🤭
Bir saatlik yol kısmını atlamışım da sırf fındık için gelmemiştir. Görmek istemiştir, zaman geçirmek istemiştir, boş vakti de vardır gelir. Benim eski sevgilim üç saatlik yol gelir 2 saat beni görür geri giderdi kalmadan. Her buluştuğumuzda yanında meyveli yoğurt olurdu seviyorum diye 😂 Bence normal şeyler ya da herifler beni çok şımartmış bilemedim şimdi. Piremses miyim acaba? 😂😂😂

Allah allah findik kirmak o kadar onemli mi yaa 🤔 sevgililikten tutun su zamana kadar esim kirar findiklari ve bir ust level olarak da kavurur 😂 simdi ben bu hareketi cok onemsemeyip kocamin kiymetini mi bilemedim 🤔 neyse saka bir yana sizin icin jest yapmasi guzel ama cok da buyuk birsey degil, is arkadasim da ben seviyorum diye kavurup getiriyor bana Allahm ne cok sevenim varmis 😂😂 iciniz isinmadiysa, gorunce kalp carpmiyorsa cok zorlamayin, oturup iki muhabbet edemeyeceginiz insanla omur gecmez

Bir saatlik yol kısmını atlamışım da sırf fındık için gelmemiştir. Görmek istemiştir, zaman geçirmek istemiştir, boş vakti de vardır gelir. Benim eski sevgilim üç saatlik yol gelir 2 saat beni görür geri giderdi kalmadan. Her buluştuğumuzda yanında meyveli yoğurt olurdu seviyorum diye 😂 Bence normal şeyler ya da herifler beni çok şımartmış bilemedim şimdi. Piremses miyim acaba? 😂😂😂

Biz eşimle ayri sehirlerdeydik eşim her haftasonu cuma İştenn cikip direkt benim şehre gelirdi ve pazar akşam dönerdi. Evlenene kadar benim sehirdeki butun otellerde kalmisligi var. 🤭🤭🤭

Ama kapidan boregi findigi birakip gitmek için gelmek bana standart gelemiyor, normal de gelemiyor. 😁 Boregi getirince vakit gecirip birlikte oturup yedilerse onu bilemicem benim anlamadigim sirf yemekleri birakmaya gelmesi.

Biz eşimle ayri sehirlerdeydik eşim her haftasonu cuma İştenn cikip direkt benim şehre gelirdi ve pazar akşam dönerdi. Evlenene kadar benim sehirdeki butun otellerde kalmisligi var. 🤭🤭🤭

Ama kapidan boregi findigi birakip gitmek için gelmek bana standart gelemiyor, normal de gelemiyor. 😁 Boregi getirince vakit gecirip birlikte oturup yedilerse onu bilemicem benim anlamadigim sirf yemekleri birakmaya gelmesi.
Adam sırf böreği bırakmaya gelmemiş ki. Böreği bahane edip gelmiş zaman geçirmek istemiş. Konu sahibinin gönlü olmadığı için normal arkadaşlarını bile davet edip çay söylediği iş yerine adamı davet etmemiş. Adamın tavrında anormal bir durum yok, olması gereken bence. Kendince fırsat yaratıyor ama yanlış insan için çabalıyor.

Ben yeni tanıştığım biri böyle şeyler yapsa korkardım çünkü abartı hareketlerin altından kötü şeyler çıkıyor.
Benimki Antep fıstığını eliyle açıp ağzıma veriyo sağ olsun bana yetiyor su asamada:D

Merhaba bu konu için üye oldum ve kafam aşırı karışık . Kendimi ilk defa bu kadar bunalmış bu kadar çevremde insan istemediğim bi durumda görüyorum
Yaklaşık 1senelik bi ilişkim vardı 4 ay oldu biteli çok yorulduk ve artık sevgi kalmadıgı için ayrıldık
Ondan sonra biriyle tanıştım onlada yapamadım
Şimdi bi tanıdıgımız vasıtasıyla biriyle tanıştım annem görüş bi kızım ne kaybedersin dedi düşündüm mesleği var düzgün bi insansa neden şans vermeyim
3 haftadır konuşuyoruz mesajlaşırken aşırı eğlenceli ve sürekli aktif olarak konuşuyo
İlk buluşmamız geçen hafta oldu memleketinden geldi babası kırtasiyeciymiş . Bana sırt çantası kalem fln getirmiş çok güzel bir yemek yaptırmış güzel geçti ama ben uZun boylulardan hoşlanırım açıkcası ve bu kişi kısa boylu çok hoşuma gitmedi açıkcası . İkinci buluşmamızda çok konuşmadı yani sohbet akmıyodu resmen yanında sıkıldım biraz içim pek ısınmadı utangaç çünkü baya telefonla konuşurkende öyle utanıyo gibi sanki düz cevaplar veriyo ve pek konuşasım gelmiyo ama üstüme de çok düşüyo sürekli mesaj atıyo ariyo . Gelecek için acele etmiyo oda zamana bırakma taraftarı hemen bi sevgili olma amacı yok
Bugun ben işe geldim o evdeydi annesi sigara böreği sarmış buda evde tek yaşadıgı için onu yiyomuş aramızda bir saatlik yol var
Bana sigara böreği severmisin dedi severim dedim kızartıp getiriyim dedi
Gerek yok onun için buraya kadar gelme yemek yedim zaten çalışıyorum dinlen sen güzelce dedim
Tamam dedi aradan bir saat geçti çıkmış gelmiş
Bana sigara böreği kızartmış ve daha önce sohbet esnasında memleketinden sana fındık getiriyimmi dediğinde ben pek uğraşamıyorum kabuklarını kırmayla o yüzden pek yemem demiştim
Sigara böreğinin yanında fındık getirmiş poşette ve fındıkların kabuklarını kırmış tek tek
Görünce o kadar şaşırdım ki
Süreklibi plan halinde şuraya gideriz anlaşırsa şuralara götürcem beni şuranın şu yemeği güzel mutlaka yeriz fln
Normalde herhangi bi arkadaşımı işyerime davet edip çay içerim ama onu davet etmek içimden gelmedi ve 5 dk durup geldim
Yaptıgı şeyin altında ezildim açıkcası çok güzel bişey hiç kimseden görmemiştim

ama benim kafam öyle karışık ki böyle güzel bi insanı kaçırıyorum belkide bişey hissedemiyorum çünkü çok yorgunum
Böyle efendi düzgün insanları kaçırıp sonra kötü serseri insanların arkasından ağlıyorum böylelerinin kıymetini bilmeyip
Ama kafamı dinlemek istiyorum bi ilişkinin sorumlulugunu alamıyorum çevremdeki herkes bak ne güzel çocuk kaçırma diyo ilerde bi gün pişmanda olcam biliyorum
Belki o bukadar iyi olmasa ben bu kadar korkmazdım
Kafa yapımızda pek uyuşmuyo 25 yaşına gelip meslek sahibi ni insanın bi kız karşısında çekinip akıcı sohbet edememesi de tuhaf geliyo
Çok kafam karışık sizce ne yapmalıyım ?
Murphy kanunları boyle birsey galiba..Sizi onemseyen bu kisiye ilk goruste asik oldugunuzu düşünsenize!! Ne harika bir iliski olurdu..Karşıdan sevgi görünce biz kaciyoruz, biz sevince de baskasi bizden kaçıyor!! Hayatin cok bilinmeyeni denklemi..

Başlık beni öyle üzdü ki evlisiniz ama adamı sevmiyorsunuzda napsamda boşansam der gibi yazmışsınız. Evli değilsiniz mecburda değilsiniz. Kimsenin duygularını incitmeyin. Bazı şeyler ya siyahtır ya beyaz. Gri, kafa karışıklığıdır Yazıktır.

Acele etmeyin bekleyin derim .
Bazen olur bir davranışı kalbinizi kazanır. Bazen olur en sevdiğinizden birden nefret edebilirsiniz.
Ben bu durumlarda sabredilmesi taraftarıyım

Adam sırf böreği bırakmaya gelmemiş ki. Böreği bahane edip gelmiş zaman geçirmek istemiş. Konu sahibinin gönlü olmadığı için normal arkadaşlarını bile davet edip çay söylediği iş yerine adamı davet etmemiş. Adamın tavrında anormal bir durum yok, olması gereken bence. Kendince fırsat yaratıyor ama yanlış insan için çabalıyor.

He anladim, nebileyim kurye gibi arabayla gelip ivir zivir dolu poseti kizin kapisina getirip geri dönen tipler var bunu da romantik diye sosyal medyada video atiyorlar. 😁 Öyle bisey dusundum başta.
O zaman adam borek findik bahane buluşma ayarlamaya ugrasiyor demek ki. 🤔

Belki de kendisi kırmamıştır... bir de zaten böyle jestleri zaten gördüğüm kadarıyla çekingen, az konuşan erkekler yapıyor. (Kendim de yaşamıştım iki kere)

Amaan benim de başta iyilik meleği bir sevgilim vardı yüz verince tepeme çıkmıştı abartılı iyilikler ve jestler bir şeyleri gizlemek için yapılıyormuş gibi geliyor bana. Love bombing gibi bir nevi. Yani o niyetle yapmıyordur ama 3 hafta konuştuğu birinin üzerine bu kadar düşüyorsa kendi problemidir. Yine de biraz tanımaya çalışın boya posa bakıp ilişki kararı vermek yanlış genel olarak etkilenmediyseniz orası ayrı.
Yüzde yüz katılıyorum. Böyle abartılı sevgi ilgi gösterilerinin içerilerde bir yerlerdeki eksikliği kapatmak için yapıldığına inanıyorum. Böyle adamların aşık değil kompleksli ve sinsi olduğunu düşünüyorum. Ne alaka gündüz vakti işe sigara böreği getirmek? Yemeğe çıkarır, sohbet güzel akar, jest olarak bir kitap bir minik hediye olur amenna.
Bu adamların derinlerde gizlediği kompleks gün gelir mutlaka size de yönelir. Tipiyle, karakteriyle, muhabbetiyle yapamadığını fındık, sigara böreği, sırt çantasıyla yapacak. Çok yetersiz biri gibi geldi bana.

Back