Kabuklu fındık sevmiyorum diye elleriyle kıran ama benim bi hissim olmayan adam ?

Kabuklu fındıkla opusemem aaaa kabuksuz fındıkla da opusemem sigara boregiyle sohbet edemem aaaa kırtasiye çantasıyla da konuşamam yani bunlar karşı cinste sana çekici gelen şeyler değil.hoslanman için yapıyor ama senin istediğin o değil sanki

Eğer normal bir zamanda olsaydı ben bu insana aşık olmuştum belkide tabiki bunda dış görünüşünden etkilenmememin etkisi var
Önceden bi ilişkim olsun düşüncesindeydim hatta böyle bi insan hep hayalimdi insanların yaptıgı ufacık bi güzellikten etkilenirdim
Kendimi ilk defa bu kadar yorgun hissediyorum kimseyi görmek istemediğim bi dönem ondan mı etkilenemiyorum acaba diye düşünüyorum
Bence bu duygu ve düşüncelerine ona ilet dürüstlük çok önemli sonra bakarsın duruma olursa olur olmazsa olmaz

Merhaba bu konu için üye oldum ve kafam aşırı karışık . Kendimi ilk defa bu kadar bunalmış bu kadar çevremde insan istemediğim bi durumda görüyorum
Yaklaşık 1senelik bi ilişkim vardı 4 ay oldu biteli çok yorulduk ve artık sevgi kalmadıgı için ayrıldık
Ondan sonra biriyle tanıştım onlada yapamadım
Şimdi bi tanıdıgımız vasıtasıyla biriyle tanıştım annem görüş bi kızım ne kaybedersin dedi düşündüm mesleği var düzgün bi insansa neden şans vermeyim
3 haftadır konuşuyoruz mesajlaşırken aşırı eğlenceli ve sürekli aktif olarak konuşuyo
İlk buluşmamız geçen hafta oldu memleketinden geldi babası kırtasiyeciymiş . Bana sırt çantası kalem fln getirmiş çok güzel bir yemek yaptırmış güzel geçti ama ben uZun boylulardan hoşlanırım açıkcası ve bu kişi kısa boylu çok hoşuma gitmedi açıkcası . İkinci buluşmamızda çok konuşmadı yani sohbet akmıyodu resmen yanında sıkıldım biraz içim pek ısınmadı utangaç çünkü baya telefonla konuşurkende öyle utanıyo gibi sanki düz cevaplar veriyo ve pek konuşasım gelmiyo ama üstüme de çok düşüyo sürekli mesaj atıyo ariyo . Gelecek için acele etmiyo oda zamana bırakma taraftarı hemen bi sevgili olma amacı yok
Bugun ben işe geldim o evdeydi annesi sigara böreği sarmış buda evde tek yaşadıgı için onu yiyomuş aramızda bir saatlik yol var
Bana sigara böreği severmisin dedi severim dedim kızartıp getiriyim dedi
Gerek yok onun için buraya kadar gelme yemek yedim zaten çalışıyorum dinlen sen güzelce dedim
Tamam dedi aradan bir saat geçti çıkmış gelmiş
Bana sigara böreği kızartmış ve daha önce sohbet esnasında memleketinden sana fındık getiriyimmi dediğinde ben pek uğraşamıyorum kabuklarını kırmayla o yüzden pek yemem demiştim
Sigara böreğinin yanında fındık getirmiş poşette ve fındıkların kabuklarını kırmış tek tek
Görünce o kadar şaşırdım ki
Süreklibi plan halinde şuraya gideriz anlaşırsa şuralara götürcem beni şuranın şu yemeği güzel mutlaka yeriz fln
Normalde herhangi bi arkadaşımı işyerime davet edip çay içerim ama onu davet etmek içimden gelmedi ve 5 dk durup geldim
Yaptıgı şeyin altında ezildim açıkcası çok güzel bişey hiç kimseden görmemiştim

ama benim kafam öyle karışık ki böyle güzel bi insanı kaçırıyorum belkide bişey hissedemiyorum çünkü çok yorgunum
Böyle efendi düzgün insanları kaçırıp sonra kötü serseri insanların arkasından ağlıyorum böylelerinin kıymetini bilmeyip
Ama kafamı dinlemek istiyorum bi ilişkinin sorumlulugunu alamıyorum çevremdeki herkes bak ne güzel çocuk kaçırma diyo ilerde bi gün pişmanda olcam biliyorum
Belki o bukadar iyi olmasa ben bu kadar korkmazdım
Kafa yapımızda pek uyuşmuyo 25 yaşına gelip meslek sahibi ni insanın bi kız karşısında çekinip akıcı sohbet edememesi de tuhaf geliyo
Çok kafam karışık sizce ne yapmalıyım ?
Kendiniz yazıp kendiniz cevaplamışsınız zaten. 25 yaşındaki adam belki daha önce ilişkisi olmamıştır, ve ya sizden çok hoşlanmışsa kaybetmek isteniyorsa öyle çekingen de ola bilir. Sizin yazma tarsınızdan da aldığım enerji gerçekten çok yorgun ve kararsızsınız. Ondan önce bir kendinizi dinleyin, ne yapmak istiyorsanız net olun.

Bence hiçbirşey hissetmiyorsan adama Ümit verme evlenince ne değişecek sanki daha çok üzülürsün

Yazdıklarına göre hep o konuşmuş sen bi şey konuşmamışsın. Biraz da sen bi şeylerden bahset. Ayrıca 3 hafta çok kısa, biraz zaman tanı. Kardeşimin de var benzer bir arkadaşı. Anlattıklarına göre dünya iyisi ama sevemiyor niyeyse. O da serserileri çok sever, karşısına düzgün adam çıkınca altında bit yeniği arıyor. Onu ikna edemedim bari sen kestirip atma hemen. Biraz da sen emek ver yine olmuyorsa o zaman kararını verirsin.

İçiniz ısınmamış ayrıca “böyle adamların değerini bilemiyorum sonra serserilerin peşinden koşup arkasından ağlıyorum “diyosunuz. Bırakın böyle adamları kendi değerini bilip mutlu eden birisiyle olsun ona fındık kırsın 😊

Eğer normal bir zamanda olsaydı ben bu insana aşık olmuştum belkide tabiki bunda dış görünüşünden etkilenmememin etkisi var
Önceden bi ilişkim olsun düşüncesindeydim hatta böyle bi insan hep hayalimdi insanların yaptıgı ufacık bi güzellikten etkilenirdim
Kendimi ilk defa bu kadar yorgun hissediyorum kimseyi görmek istemediğim bi dönem ondan mı etkilenemiyorum acaba diye düşünüyorum
Çok daha ıyısını hıssedıyorsun ben bıle goruyorum burdan gor bak nasıl guzel bır adam cıkacak karsına

Sirf iyi biri diye evlenilmez kimseyle. Sirf 'beni seviyo, deger veriyo' diye de evlenilmez. Siz dis goruntusunu begenmemissiniz belli. Hani dis goruntusu kriterlerine uymaz ama icin isinir o zaman da olur. Ama icin de isinmamis. Yaninda durup muhabbet edesin bile gelmiyo. Eger isinmadan, sirf iyi biri ve sana kiymet veriyo diye evlenirsen tum hayatin boyunca senin tipin olan erkeklere bakip ic gecirmekle gececek omrun. Malesef hayatin gercegi bu. Sirf tipi duzgun diye de kotu biriyle evlenilmez. Hem tipi icine sinen hem de iyi davranan birini bulacaksin. Bu yuzden evlenmek zor zaten. Fakat uzun yillar bekar kalmak her senaryoda yine de mutsuz bir evlilikten daha iyidir.

O değil de yeni nesilin düzgün, ilgili adam kriterleri ne kadar düşük yav. Fındık kırdı, börek kızarttı, çanta getirdi ovvv aşık olunacak adam 😂
Ama niye oyle diyosunuz ya :-) Bence cidden ince dusunceli davranislar bunlar. Mesela pahali bir yuzuktense boyle emek verilmis, sirf ben oyle seviyorum diye kirilip getirilmis findik benim icin daha kiymetli olur sahsen. Hic romantik bi insan da degilimdir, ama bu tarz davranislarin erkegin karakteri hakkinda ipucu verdigini dusunurum. Mesela boyle ince dusunen, emek vermekten kacinmayan adam daha sorumluluk sahibi demektir. Sorumluluk sahibi erkekler de daha iyi bir es ve iyi bir baba olur. Bunlar hep minik minik ipuclari. Evlilik oncesinde bu tarz seyleri iyi gozlemlemek lazim. Mesela bi kafede otururken garsonu azarlayan ya da kotu konusan bi adamla direk irtibati keserim. Cunku ozguvensiz ve sabirsiz demektir. Oyle birinin aile hayati da cok zor olur. Gibi gibi.... :-)

Ben o yaslarda hoslandigima karsi acayip utangac, hic birsey hissetmediklerime karsi huysuz virjindim 🤣🤣 Bence arkadas olarak devam edin, zamanla bakarsiniz, bazi duygular zamanla ortaya cikiyor ve daha saglam oluyor, hemen 1 hafta icinde evlenecek haliniz yok ya

Merhaba bu konu için üye oldum ve kafam aşırı karışık . Kendimi ilk defa bu kadar bunalmış bu kadar çevremde insan istemediğim bi durumda görüyorum
Yaklaşık 1senelik bi ilişkim vardı 4 ay oldu biteli çok yorulduk ve artık sevgi kalmadıgı için ayrıldık
Ondan sonra biriyle tanıştım onlada yapamadım
Şimdi bi tanıdıgımız vasıtasıyla biriyle tanıştım annem görüş bi kızım ne kaybedersin dedi düşündüm mesleği var düzgün bi insansa neden şans vermeyim
3 haftadır konuşuyoruz mesajlaşırken aşırı eğlenceli ve sürekli aktif olarak konuşuyo
İlk buluşmamız geçen hafta oldu memleketinden geldi babası kırtasiyeciymiş . Bana sırt çantası kalem fln getirmiş çok güzel bir yemek yaptırmış güzel geçti ama ben uZun boylulardan hoşlanırım açıkcası ve bu kişi kısa boylu çok hoşuma gitmedi açıkcası . İkinci buluşmamızda çok konuşmadı yani sohbet akmıyodu resmen yanında sıkıldım biraz içim pek ısınmadı utangaç çünkü baya telefonla konuşurkende öyle utanıyo gibi sanki düz cevaplar veriyo ve pek konuşasım gelmiyo ama üstüme de çok düşüyo sürekli mesaj atıyo ariyo . Gelecek için acele etmiyo oda zamana bırakma taraftarı hemen bi sevgili olma amacı yok
Bugun ben işe geldim o evdeydi annesi sigara böreği sarmış buda evde tek yaşadıgı için onu yiyomuş aramızda bir saatlik yol var
Bana sigara böreği severmisin dedi severim dedim kızartıp getiriyim dedi
Gerek yok onun için buraya kadar gelme yemek yedim zaten çalışıyorum dinlen sen güzelce dedim
Tamam dedi aradan bir saat geçti çıkmış gelmiş
Bana sigara böreği kızartmış ve daha önce sohbet esnasında memleketinden sana fındık getiriyimmi dediğinde ben pek uğraşamıyorum kabuklarını kırmayla o yüzden pek yemem demiştim
Sigara böreğinin yanında fındık getirmiş poşette ve fındıkların kabuklarını kırmış tek tek
Görünce o kadar şaşırdım ki
Süreklibi plan halinde şuraya gideriz anlaşırsa şuralara götürcem beni şuranın şu yemeği güzel mutlaka yeriz fln
Normalde herhangi bi arkadaşımı işyerime davet edip çay içerim ama onu davet etmek içimden gelmedi ve 5 dk durup geldim
Yaptıgı şeyin altında ezildim açıkcası çok güzel bişey hiç kimseden görmemiştim

ama benim kafam öyle karışık ki böyle güzel bi insanı kaçırıyorum belkide bişey hissedemiyorum çünkü çok yorgunum
Böyle efendi düzgün insanları kaçırıp sonra kötü serseri insanların arkasından ağlıyorum böylelerinin kıymetini bilmeyip
Ama kafamı dinlemek istiyorum bi ilişkinin sorumlulugunu alamıyorum çevremdeki herkes bak ne güzel çocuk kaçırma diyo ilerde bi gün pişmanda olcam biliyorum
Belki o bukadar iyi olmasa ben bu kadar korkmazdım
Kafa yapımızda pek uyuşmuyo 25 yaşına gelip meslek sahibi ni insanın bi kız karşısında çekinip akıcı sohbet edememesi de tuhaf geliyo
Çok kafam karışık sizce ne yapmalıyım ?

Anlıyorum.
Züppe, kendini beğenmiş, koyundan koyuna gezen, ağzı iyi laf yapıp herkesin kanına girip ayartabilen, düşüncesiz vurdulu kırdılı , kaba saba, sevgi nedir bilmeyen barzolardan hoşlanıyorsunuz.
Doğrudur.
Anlattıgınız tarz adamlar koskoca bir denizde inci gibi tek tük; alışmamışsınız tabii..
Efendi, düşünceli, fedakar erkekler fazla geliyor kadın milletine..
Aynen aynen ısınmayın, ayrılın hemen hatta.
O da kendine layık bir kadın bulsun ve mutlu olsun;)

Ben fındığı dişimle kırıyorum,sonra kalanları elimle açıyorum yerken(dişlerimizi koruyalım).Eliyle kırdığına emin olma 🙂
İşin şakası bir tarafa tüm bunlar bu kişinin doğru bir insan olduğu anlamına gelmez.Dogru bir insan olması da illaki sizin bişey hissetmeden birlikte olmanızı gerektirmez.Duygu yoksa karşı tarafada haksızlık olmasın görüşmeyin.

Beğenmediyseniz zorlamayın.
Yıllar önce biriyle tanıştım. Bana 1.5 saat uzaklıkta. lk görüşme normal kendini anlattı ilk izlenim iyi birine benziyor ama begenemedim. 2. Görüşme bir hafta sonra bir kere daha görüşeyim dedim. Yine cok iyi biri samimi dürüst. Yine acaba. Hayır devam etmeyelim diyemedim de.
Sonra 3. 4. Bir baktım onunla görüşmek hoşuma gidiyor. Gülüşünü tavrını beğenmiştim. Sonra aramızda yakınlık cinsel cekim vs de var. Bu şekilde devam ettik. Sonra evlilik yoluna girdik. Simdi evliyiz 3 yıl olacak.
Ama tabi zorlamayla olmaz. Biri olsun evleneyim gibi bir yaklaşımla da olmaz. Sevgi olmalı çekim olmalı iyi anlaşmak konuşabilmek sohbet edebilmek önemli hem de çok.

Yani çetrefilli konu. Zamanla sevmek mümkün , nefret etmek mümkün hiç sevmemekte mümkün. Kendini en iyi sen bilirsin iç sesini dinle bence.

Back