Kabuklu fındık sevmiyorum diye elleriyle kıran ama benim bi hissim olmayan adam ?

Kalbinin sesini dinle yapamayacağına inandığın ve hoşlanmadığın biriyle sırf başkaları kaçırma bu adamı dedi diye evlenme .

O kadar doğru şeyler yazmışsınız ki .Gerçekten doğru tespitler .

Biri size iyi davranıyor diye sevmek zorunda değilsiniz. Sevmeyerek onunla beraber olmaya devam etmek daha büyük kötülük bence. Hem ona, hem kendinize.

Kabuklu fındık: bne ne alaka

Ben efendi erkeklerin kıymetini bilen biriyim bence ama bu kadar abartılı ve gereksiz hareketler bana da itici gelir. Gözünüzü boyamaya çalışıyor, bunu bilinçsizce yapıyor olabilir ama yine de itici. Böyle saçmalıklara düşmemeniz sizi değer bilmez yapmaz bence.

Eskimez eskimez. Sizin yasiniz buyukse ya da cok iliskiniz olduysa size eski gelebilir. Sonucta tecrubesiz, yasi genc olan kizlar icin hepsi yeni ...

Konuyu okuyamadım,çok uzun ama ne adamlar gördük ölüp bitiyorlardı evlenince tırt çıktı o yüzden çokta uçmamak lazım.

hemen düşme bence , bunlar çok mükemmel bir erkek olduğu anlamına gelmezki.. seni elde edene kadar belkide evlenene kadar da böyle iyilik perisi gibi gezebilir ..önemli olan senin birşeyler hissetmem aşık olman seviyor olman. birde fındığı eliyle mi disiyle mi kırdı orası aşikar

Eskimez eskimez. Sizin yasiniz buyukse ya da cok iliskiniz olduysa size eski gelebilir. Sonucta tecrubesiz, yasi genc olan kizlar icin hepsi yeni ...

Konuyu okuyamadım,çok uzun ama ne adamlar gördük ölüp bitiyorlardı evlenince tırt çıktı o yüzden çokta uçmamak lazım.
Bu kişi ilk konuşmaya başladıgımızda instagram profilimdeki yeni ekleyen erkeklerden tut twitterda attıgım twitlere kadar sorguluyodu bende bu şekilde olmayacagını onu tanımadıgımı bu baskının abartı oldugunu söyledim
Çok kıskanç oldugunu o yüzden abarttıgını bidaha böyle bi konu açılmayacagını söyledi

benim uzun süredir instagram profilim açıktı kendisi ara ara farklı bi hesaptan bana bakiyomuş
Bugun erkenden uyuycam dedi sonra baktım instagram hesabını dondurmuş bende neden bunu yaptıgını sordum bişey yok fln dedi var bişey dedim sonra suçlu ben oluyorum dedi
Benim instagram profilim açıkmış defalarca birilerinin takip etmesinden hoşlanmadıgını söylemiş ( zaten kimse takip etmiyo ) bu ona göre değilmiş kabul edemezmiş bundan sonra ona göre davranacakmış mesafe koycakmış
Bende bundan hoşlanmadıgını söyleseydin kapatırdım rahatsız oldugunu söylemek yerine kendi kendine triplere girmen çok saçma mesafeni koyabilirsin benim yaptıgım bişey yok dedim bunlar normal şeyler mi ?
bide diyoki beni biri takip etmiş ikinci paylaştıgım fotoyu beğenmiş ben takip etmeyince geri çıkmış bunlara fln bakmış
Bana korkunç geldi ya bende kıskancımda daha bi görüşüyoruz yani bi dur ben mi suçluyım ?

Kaç kaç kaç!!!

Normal değil demi ben mi kaşınıyorum acaba düzgün durmadım diye kendimi sorguladım yok onu niye ekledin yok bunu niye ekledin profilin niye açık hikayelerini başkaları görüyo
Bi ilişkim yok ki sen isteklerini söylersin bende uyarsam uyarım uymazsam yolumuza bakarız bu yargılama bu baskı ne ?
Kaç kaç kaç!!!

Hasta mıdır sapık mıdır nedir belli değil, uzak dur bence.

Fındıkları tek tek kırmış derken, başka nasıl kırılıyor ki? Adamın boyu bu saatten sonra uzamaZ sizin de belli ki kanınız kaynamamış, boşuna adama ümit vermeyin biran önce bitirin.

Yazının sonunu getiremedim. Ufak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum; Türkçe'de konuşurken yuttuğun 'r' harflerini yazıyorsun. Konuşuyo değil konuşuyor. Arıyo değil arıyor. Akmıyodu değil akmıyordu. Atıyor, etmiyor, yiyor vs. vs.

Ben öyle yazıyorum

Fındıkları hazır kırılmış almadığı ne malum

Şaka maka adam biraz ukala takılsa, hatta sizi ezse, mesajlara geç cevap verse, aramasa sormasa, buluşma yerinde sizi 1 saat bekletse, çapkın olsa, kaba saba davransa mesaj atmasını sabırsızlıkla bekliyor olacaktınız ama sonra da buraya ağlayarak konu açacaktiniz belki de. (iyileri reddedip serserilerin peşine gidiyorum dediğiniz için söyledim)

Sohbetiniz enerjiniz tutmamıştır ona bir şey diyemem ama sırf biraz çekingen diye hemen de kestirip atmayın. O serseri dediğiniz tipler başta heyecanlı gelir ama ömür bu fındık kıran iyi adamlarla geçer. Sizin kıymetinizi bilir, sizi üzmez, el üstünde tutar belki. Sizi belki de fazla ciddiye aldı o yüzden konuşmaktan çekiniyordur. Pişman olmaktan korkuyorsaniz, adama karşı ön yargılı olmadan biraz daha zaman tanıyın, baktınız olmuyor kibarca söylersiniz olmadığını, kasmayın kendinizi bu kadar

Bu hiç normal değil. Sizi şimdiden baskı altına almaya çalışıyor üstelikte çok saçma gerekçelerle. Bence bu kişide bi kompleks var ve bulduğunu elinden her an kaçırabileceğini, başkalarına kaptırabileceğini düşünerek izole etmeye, kapatmaya çalışıyor diyorum ben. Zamanla çok daha müdahaleci olur görürsünüz bakın.

Sigara böreğinin yanında fındık getirmiş poşette ve fındıkların kabuklarını kırmış tek tek
Görünce o kadar şaşırdım ki
Hazır fındık kabuklarını bile temizliyor çocuk yahu evlenince kestane çizmeyi de yaptırmaz bu çocuk sana ne diyeyim ki daha fındık kabukları zor geliyor demişsin temizlemiş de getirmiş zaten daha ne yapsın fındık ağacını mı getirsin kabukları soyulmuş bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…