- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- Konu Sahibi Lovedreams
Evet canım yazan oldu bu dediklerinicevapların hepsini okuyamadım yazan oldu mu zorladığınız için çatlatmış olabilirsiniz ilişkide baskı yapar diye duymuştum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yazan oldu bu dediklerinicevapların hepsini okuyamadım yazan oldu mu zorladığınız için çatlatmış olabilirsiniz ilişkide baskı yapar diye duymuştum..
Evet canım yazan oldu bu dediklerini
Canım ben bi ara leblebiyi denedim ama daha beter yaptı beni bana yaramadı hicAy kabızlık kötü. Ben aç karnına 2 kaşık tribudat diye şurup var onu içiyordum iyi geliyordu. Annemler 1 kase leblebi üzerine 2 bardak ılık su iç derler. Bir de avakado bağırsak çalıştırır. Hatta oğlumun mamalarına 1 tatlı kaşığı büyüklüğünde koyarım bu nedenle.
Canım bu sabah wc ye çıktım acıyacak diye çok korktum ama acımadı çok şükür zannedersem çok fazla ıkındım ondan kaynaklı o ağrıları hissettimçatlamışsa bir an önce tedbir alın..doktora gidin mutlaka..ciddi sıkıntı yaratan bir durum..
Olgun avakadoyu deneyin.inşallah işinize yararCanım ben bi ara leblebiyi denedim ama daha beter yaptı beni bana yaramadı hic
İyi geceler bendede çatlak var galiba zorlanmada hemen kanıyoryırtılmada kanama gelir. kanama yoksa yırtılma yoktur.
Sagol ablacım sanada geçmiş olsun senin durumun daha ciddi tekrar doktora gittin mi peki ihmal etmeİyi geceler bendede çatlak var galiba zorlanmada hemen kanıyor
Sürekli kabızlık sorunu var bende kayisili form çayı ile fayda gördüm icmezsem 3 günde bir ancak çıkıyorum karnım sisiyor yırtık yada çatlak olmaliki kanıyor hemen
Biara ilaç kullandım 5/6 ay kadar Xm ve debridad hap kullandım sürekli hapa bagli olmak istemedim bıraktım
@Lovedreams arkadaşımın sorunu gibi hiç yaşamadım
Kardeşim geçmiş olsun rabbim sifani versin inşallah
Cerrahımla konuşmuştum benzer bir konuyu. Anüs ve vajina arasında bağlı kaslar varmış. Anal problem yaşadığımızda, ilişkide de ağrı, sıkıntı yaşamamız normalmiş. Bu yüzden anal problemleri çözümlemek gerekiyor önce.Canım bu sabah wc ye çıktım acıyacak diye çok korktum ama acımadı çok şükür zannedersem çok fazla ıkındım ondan kaynaklı o ağrıları hissettim
Geçmiş olsun bununla ilgili konum var ona da bakabilirsin. Belirtilere bakılırsa anal fissure benziyor makatta catlak yani. Wc de bıçak kesiği gibi acıtır. Sonrasında batma, yanma, dolgunluk türlü türlü beter rahatsızlıklar verir. İlk önce kabızı cozuceksin sonra da wc de ikinmayacaksin. Anal kaslar çok sıkıştığı için vajina kaslarini da etkiler. İllet bi derttir iyi bilirim. Bir dahiliye uzmanına muayene olmalısın, başlangıç aşamasında tedavi şansı var. Ben ameliyat da oldum yine de zaman zaman tekrarlıyor. Yanisira basur da olabilir. Bir de bağırsaklar dolup sistiginde cinsel ilişki sirasinda bağırsağa baskı olduğunu duymuştum. Her halükarda Dr a görün.Hatunlar merhaba gece gece kusura bakmayın pro üye olmadığım için cinsellik bölümünde konu açamadım bir sorunum var lütfen kusura bakmayın belki yaşayan vardır bir çözüm bulurum..
3 gündür kabızlık var bende bu akşam had safhaya çıktı akşam 10 da wc ye girdim ıkınmaktan makatimda büyük bir baskı ağrı ve batma hissi belirdi yarım saatten fazla oyalandım bu gecede eşimle birleşme sırasında inanılmaz bir baskı ve ağrı hissettim ve yarıda bırakmak zorunda kaldık kivrandim resmen ben acaba kabızlıktan mı oldu yoksa bu akşam çok zorladım kendimi ondan mı oldu bilemiyorum bu sorunu yaşayan vardır belki bi yol gösterir bana
Canım haklısın dünkü ikinmamla karnımda bebek olsa dogururdum galiba çok zorladım sabah wc ye çıktım çok dikkat ettim hiç ikinmadim ve acıma batma hissi olmadıGeçmiş olsun bununla ilgili konum var ona da bakabilirsin. Belirtilere bakılırsa anal fissure benziyor makatta catlak yani. Wc de bıçak kesiği gibi acıtır. Sonrasında batma, yanma, dolgunluk türlü türlü beter rahatsızlıklar verir. İlk önce kabızı cozuceksin sonra da wc de ikinmayacaksin. Anal kaslar çok sıkıştığı için vajina kaslarini da etkiler. İllet bi derttir iyi bilirim. Bir dahiliye uzmanına muayene olmalısın, başlangıç aşamasında tedavi şansı var. Ben ameliyat da oldum yine de zaman zaman tekrarlıyor.
Canım dün akşam bu dediklerine sutlu incir de ekledim ve sabah çıktım wc yeKesinlikle kabızlıktan çünkü makat dolu ve orayada baskı oluyor sonuçta ben sütlü tatlılar yiyince cır cır olurum mesela sütlaç ama sen en kısa yoldan aç kuru karnına kayısı yiyip üstüne ılık su ıçersen iyi olur tabi birazda hopla zıpla
Kesinlikle ikinmamaya calış. Bir kere oldu mu hep olur çünkü dikkat et bol su icCanım haklısın dünkü ikinmamla karnımda bebek olsa dogururdum galiba çok zorladım sabah wc ye çıktım çok dikkat ettim hiç ikinmadim ve acıma batma hissi olmadı
Tamm canım dikkat edeceğim bir daha aynı acıyı düşünemiyorum gerçektenKesinlikle ikinmamaya calış. Bir kere oldu mu hep olur çünkü dikkat et bol su ic
Canım goji bery maalesef bende işe yaramadı hatta ben meyvesini bile yemistimAc karnınıza goji beri çayı için.biz diyet programında içiyorduk sürekli tuvalete çıkarıyor.bendede kabızlık var olduğunda hemen içerim aynı gün çıkarım tuvalete.
Yok bıraktım ben bitki çayı içiyorum sorunsuz gidiyorummm birşey yapmazsam sıkıntı bir defa lavman yaptılar çok acı çektim cik kanadı hatta bayildim kafamı çarptım az kalsın oluyordum rabbim korudu hamdolsun iyiyim çatlaktan amaliyat olsam fayda etmezki sorun çözülmeden böyle gidiyorummmSagol ablacım sanada geçmiş olsun senin durumun daha ciddi tekrar doktora gittin mi peki ihmal etme
Sen yine de tedbirli olmalıyız ablacım bak bebek düşünüyorsun doğumda filan çok zorlanirsinYok bıraktım ben bitki çayı içiyorum sorunsuz gidiyorummm birşey yapmazsam sıkıntı bir defa lavman yaptılar çok acı çektim cik kanadı hatta bayildim kafamı çarptım az kalsın oluyordum rabbim korudu hamdolsun iyiyim çatlaktan amaliyat olsam fayda etmezki sorun çözülmeden böyle gidiyorummm